16–19 Mayıs tarihleri arasında Kartal Meydanında düzenlenen 19 Mayıs Kültür Sanat Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.
Kültür Sanat Şenliklerinin 4. Günü düzenlenen tavla turnuvasında, Kartal Belediye Başkanı Dr. Altınok Öz’ün eşi Feray Öz’de katılımcılar arasındaydı. Feray Öz yaptığı karşılaşmalarla ne kadar iddialı bir oyuncu olduğunu gösterdi.
Öz, gazeteci Mefharet Keleş ve Vural Dağtekin’lede maç yaptı. Üç kişiyle tavla karşılaşması yapan Öz, Mefharet Keleş’i 5–4, Vural Dağtekin’i 5–2 gibi farklı skorlarla yendi.
Feray Öz turnuvaya katılanlardan Zeynel Çelik adlı yarışmacıyı da mars (5–0) ederek ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu kanıtlamış oldu.
Tarih:24.06.2009 Saat: 22:15
feray hanım daha çok başarılara imzasını atacaktır ben buna inanıyorum ve sonuna kadar destekliyorum