SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartal Belediyespor’un İlk Kongresi Yapıldı

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediyespor Kulübü ilk kongresi 19.07.2009 tarihinde Kartalspor tesislerinde yapıldı. Yapılan seçimlerde Kulüp başkanlığına Turgut Mermertaş getirildi.

Kartal Belediyespor Kulübü nün Futbol, Voleybol, Basketbol, Atletizm, Hentbol, Masa Tenisi, Yüzme, Güreş, Jimnastik, Karate, Judo, Briç, Satranç, Golf, Kürek, Yüzme branşlarında faaliyet göstereceği ve renklerinin Kırmızı, Yeşil, Beyaz olacağı belirtildi.

Kongre açılışında bir konuşma yapan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz:”İleriye doğru istediğimiz noktaya yürümemizin bir yolu da, Kartal Belediyenin sportif bir aktivitenin içine girmesiydi. Yaptığımız temaslar sonrasında Yıldırım Bosnaspor la bir bağlantı kuruldu, onlar kulüplerini bize devretmeyi uygun gördüler, hedeflerimiz doğrultusunda bu iş birliğine girmiş bulunduk.

Bizim Kartal da Kartal Belediyespor olarak  amacımız, sadece profesyonel yönüyle ve futbol yönüyle değil, diğer spor branşlarıyla ilgili de çalışmalar yapmak

Dernek tüzüğünde Futbol, Voleybol, Basketbol, Atletizm, Hentbol, Masa Tenisi, Yüzme, Güreş, Jimnastik, Karate, Judo, Briç, Satranç, vardı Golf, Kürek ve Yelken sporunu da biz ilave ettik. Artık hedeflerimizde bu sporlar da var.

Kartalspor bünyesinde olan işitme engelliler spor kulübünü de bu kulübün içine dahil ediyoruz, çünkü bir engelli şubemiz oluşmakta. O engelli sporcuların spor yapabilmesine olanak sağlayacak kaynak ancak belediyeden oluşabilir.

Biz Kartalspor’un rakibi değiliz

Biz Kartalspor’un rakibi değiliz, alternatifi de değiliz. Bizim amacımız Kartal’ın potansiyeli olan bilhassa da futbolda Kartalspor gibi Bank Asya da oynayan bir kulübün arkasında ona eleman yetiştiren bir kulüp olmak.

Yirmi kadar amatör spor takımlarında yetişen gençleri burada eğitmek bilimsel yönüyle sportif yönüyle yetiştirip daha sonrada Kartalspor’a vermek ve oluşan bonservis artı değerinden de hem Belediyespor’a hemde amatör sporlara kaynak aktarmayı amaçlıyoruz.

Basketbol la ilgili bundan iki ay önce Şemsettin BAŞ ile bir görüşme yapmıştık Şemsettin BAŞ, çalışmalarını yaptı, müracaatlarını da yaptı, basketbol şubesinin sponsoru da bulundu. Üç yıl içinde birinci ligde olmayı hedefleyen bir şubemiz oluşuyor. diğer branşlarla ilgilide, belediyenin yeniden yapılanma sürecini bittiğinde sportif anlamda ve tesisleşme anlamında bunun oluşmasını bekliyoruz” dedi.

Kongre divan kurulu başkanı olarak Kartalspor Başkanı Ergun ÖZTANER seçildikten sonra kongreye geçildi.

Kongre de, Yıldırım Bosnaspor Kulübünü bünyesine katan Kartal Belediyesi, tüzüğünün yeni kanuna göre düzenlenmesine, isminin İstanbul Kartal Belediye spor olarak değiştirilmesine, spor branşlarına Golf, Kürek ve Yelken sporlarınında eklenmesini oy birliği ile karar verildi.

Renklerinin Yeşil Beyaz Kırmızı olarak kalacağı bildirilirken logosunun da değişime gidileceği söylendi.

Dilek ve temenniler kısmında bir konuşma yapan Karta Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok ÖZ. Belediyemize Kartal’a Gençlere ve spor camiasına hayırlı olsun sözleri ile başladı.

Belediyemize hiç bir yükü yoktur.

Başkan Öz:”Belediyespor kulübü olarak bize tesislerini açmış bulunan Bulvar spor’a teşekkür ediyoruz yerleşim yerimiz çalışma alanımız orada olacak. büyük ihtimal maçlarımızı da orada yapacağız. Bu yüzden genel kurul adına Bulvarspor’a teşekkür ediyorum. İkinci bir konuyu açıklamakta fayda var, biz Yıldırım Bosnaspor’a bir miktar maddi katkının ötesinde borçlarını yapılandırıp ödeyerek aldık, Belediyespor’un yükü yoktur bağışlarla bu kulübü yürütüyoruz yürütmeye devam edeceğiz” dedi.

Öz konuşmasını:”Belediyelerin vazifesi de amatör kulüpleri desteklemektir. Amatör branşlardaki yüzme kürek malzeme sponsorluk işlerini yine biz yapacağız, bu branşları da ayağa kaldırmak istiyoruz. Birilerinin söylediği gibi İstanbul’un yükselen yeri burası olabilir ama biz o yükselmeyi lafta değil icraatta yapmak istiyoruz, onun için yaptıkça belediye olarak gurur duyacağınız ortam yaratılacaktır, katkılarınız için hepinize teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” diyerek noktaladı.

İstanbul Kartal Belediye Spor Yönetim Kurulu
 

 

ASİL ÜYELER

1 TURGUT MERMER TAŞ (Başkan)
2.AHU ZENGİN KAYGUSUZ

3.GÜLSEREN BÜYÜKTAŞ

4. ATİLLA DUMAN

5.ALİ İHSAN FIRAT

6.ORHAN İSPEKTER

7.KUBİLAY KÖSE

 

Yedek Üyeler 

1.LEYLİFER YILDIRIM

2.CİHAN DÜZGÜN SÖYLEMEZ

3.İBRAHİM SARI

4.HÜSEYİN GÖKTAŞ

5.YUSUF MEMNUN

6.EFRAİM DEVECİ

7.ESMA KÖSE

ONUR KURULU

ALTINOK ÖZ

 

Haber: İlker Çakıl

İlgili Haberler

Spor
18 Mart 2024
FIFA Başkanı Infantino, Trabzonspor-Fenerbahçe Maçındaki Olayları Kınadı

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Başkanı Gianni Infantino, Trendyol Süper Lig’deki Trabzonspor-Fenerbahçe maçında meydana gelen olaylar hakkında sert bir açıklama yaptı. Infantino, maç sonrası yaşananlarla ilgili, bu tür şiddetin futbol dünyasında yerinin olmadığını vurguladı. FUTBOLUN BARIŞÇIL RUHUNA AYKIRI ŞİDDET OLAYLARI FIFA Başkanı, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının ardından yaşanan şiddet olayları, futbolun barış […]

Spor
18 Mart 2024
Trabzon’da maç sonu kıyamet koptu! Tekmeler, yumruklar havada uçuştu

Trabzon’da Futbol Heyecanı Tansiyonu Yükseltti: Fenerbahçe’nin Zafer Sevinci Kargaşaya Neden Oldu. Trabzon’da yaşanan Süper Lig heyecanı, maç sonrası sahne olan olaylarla gündeme damga vurdu. Fenerbahçe’nin, Trabzonspor’u 3-2 yenerek elde ettiği galibiyetin ardından yaşananlar, futbol tutkusunun ne denli yüksek olduğunu bir kez daha gösterdi. MAÇ SONRASI TANSİYON YÜKSELDİ Fenerbahçe’nin, zorlu Trabzon deplasmanından 3 puanla ayrılmasının ardından […]

Başkan Yüksel’in, Kartal için “Gelecek Vizyonu” temasıyla yeni proje ve yatırımları
Basında Kartal
16 Mart 2024
Başkan Yüksel’in, Kartal için “Gelecek Vizyonu” temasıyla yeni proje ve yatırımları

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Cumhuriyet’in İkinci Yüzyılında Kartal’ın Gelecek Vizyonu’nu proje lansman toplantısıyla açıkladı. Kartal için hayata geçireceği çalışma ve projeleri anlattı. Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde düzenlenen program öncesinde Kartallı komşuları ile iftar yemeğinde bir araya gelen Başkan Yüksel, sonrasında ise ilk olarak 5 yıllık görev süresinde gerçekleştirdiği projelerin yanı sıra yaptığı hizmetler […]

Spor
16 Mart 2024
Fenerbahçe, Trabzonspor Deplasmanı İçin Kamp Kadrosunu Açıkladı: 5 Önemli Eksik

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında yarın akşam Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde sarı-lacivertli takımın kamp kadrosu belli oldu ve kafilede beş önemli oyuncunun yer almadığı görüldü. Fenerbahçe’nin kritik Trabzonspor mücadelesi öncesinde kamp kadrosunda beş oyuncu yer almıyor. İstanbul’daki hazırlıklarını tamamlayıp Trabzon’a hareket eden Fenerbahçe’de; Becao, Çağlar Söyüncü, Bonucci, Mert Hakan Yandaş ve […]