SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

YENİ BAŞKAN İLK DEMECİNİ VERDİ

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul’da Bank Asya Liginde oynayan tek takım unvanına sahip olan Kartalspor’un yapılan son kongresinde Başkanlığa Ergun ÖZTANER seçildi. Kartalspor’un yeni başkanı ve ekibi vakit kaybetmeden kongre ertesi göreve başladı.
Demokratik bir seçim gerçekleştirildiğinin altını çizen, makamına geçtiği ilk gün görevi başındaki sorularımızı yanıtlayan Ergun Öztaner “Amatör ruhla Profesyonel bakışlı bir yönetim sergileyeceklerini “dile getirdi.

Bank Asya Ligindeki Tek İstanbul Takımı

Öztaner:” 1988-1989 yılları arasında Kartalspor yönetiminde görev aldım, Kartalspor ‘da ikinci kez görev yapıyorum. Bank Asya ligindeki tek İstanbul takımı olan kulübümüzü layıkıyla yönetmeye çalışacağız. Takımımız geçen sene düşmemek için çok mücadele etti, maddi sıkıntılar yüzünden çok zor zamanlar geçirdi. Biz geçmişin hesabını sormuyoruz ama bu olumsuzluklar maalesef Kartalspor’u birkaç sene geriye attı” dedi.
Çalışma planlarına da değinen Öztaner:”İnşallah bizler iyi bir yönetim sergileyerek, mevcut kaynakları iyi değerlendirerek, kulübümüzü hak ettiği konuma getireceğiz. Öncelikli hedefimiz bu.
Kulüp Yönetimiyle Beraber Bir Borç Yükü Devraldık
Bilindiği üzere kulüp yönetimiyle beraber bir borç yükü devraldık, ilk başta bu borçları kapatabilmek için mevcut gelir kaynaklarının yanında yeni kaynak bulmaya çalışacağız, ödeme planı hazırlayıp, sistemli bir şekilde ilerlemek istiyoruz.
Tabi ki bu çalışma planlarını yaparken yeni sezona hazırlanıyoruz, mevcut kadromuzu elde tutmak adına görüşmeler yapıyoruz, futbolcuların çoğu alacaklarını alamadığı için Kartalspor’a küsmüş bu arkadaşlarla konuşup bundan sonra böyle sıkıntılar yaşanmayacağını anlatıp ödeyebileceğimiz miktarların tekliflerini yapacağız. Futbolcu kardeşlerimizin İstanbul gibi sosyal imkânları geniş, aileleri ile huzurlu bir şekilde yaşayabileceği, çocuklarının eğitiminde büyük önem teşkil eden bir şehirde kalmayı tercih edeceklerini düşünüyorum, tabi ki son karar yine onların. Sportif direktörümüz Lemi ÇELİK ve Genel kaptan Erdoğan KOÇ bu çalışmaları titizlikle yürütüyor, en kısa zamanda kadromuzu oluşturacağız. Sonrasında da takımımız önümüzdeki hafta “Kartepe” de kampa girecek” dedi.
Kulübü Düzlüğe Çıkartmak
İlk amaçlarının “kulübü düzlüğe çıkartmak” olduğuna değinen Öztaner Sözlerine:” biz tüm imkânlarımızı ortaya koyacağız, iyi bir yönetim sergileyerek, huzurlu bir ortam yaratmaya çalışacağız, bununla birlikte futbolcularımızda iyi bir performans sergilerse ligi en iyi yerde tamamlamak istiyoruz. İlk yöneticiliğimde yine bir üst lige oynayan takımdık, o sene ligi ikinci bitirdik, hedeflerimiz küçük değil ama ilk etapta alt yapımızı oluşturmalıyız ki kalıcı olalım.

Kulüp tesislerimizde kalan futbolculara daha iyi şartlar sağlamak adına bazı tadilatlarımız olacak, bu yöndeki çalışmalara kısa zamanda başlayacağız, onun haricinde stadımızdaki bazı eksileri giderip yeni sezona başlayacağız. Bu noktada belirtmek istediğim bir konu var biliyorsunuz stat belediyeye ait, kullanım hakkını bize sağladıkları için ayrıca Kartal Belediye Başkanlığına teşekkür etmek istiyorum” diyerek devam etti.
Bayanların Statta Maç İzlemelerini İstiyoruz
Bütün yönetim kurulu olarak ta bayanları statta görmek istediğini önemle vurgulayan Öztaner :”Bir diğer konu ise, bayanların statta maç izlemelerini istiyoruz, bunun için bayan seyircilerin maçları ücretsiz izlemelerini sağlayacak projeler üretmeye çalışıyoruz. Futbolun sadece erkek sporu olmadığını, bayanlarında bu etkinliklere katılabileceğini göstermek ve görmek arzusundayız. Biz yönetim olarak bunu kendi içimizde sağladık. Yönetim kadrolarında toplam dört bayan arkadaşımız bulunuyor. Bunun yanında sorumlu yöneticisi bir bayan olan bayan futbol takımımız var, bayanların olduğu küfürsüz bir ortam sağlandığı vakit iyi bir noktaya geleceğimizi düşünüyorum” dedi.
Futbolcu alımına da değinen Öztaner:”Uzun zamandır alt yapıdan A takıma futbolcu alıp buradan da başka takımlara transfer yapılmıyor, önceki yönetim bunları başka yöne kanalize ettiyse hata, biz bunların tamamen önünü keseceğiz, ilk önce kendi kulübümüzde değerlendirmeye alacağız. Sadece Kartalspor da oynayacak diye geçlerin önünü de tıkamayacağız, yetenekleri varsa başka kulüplerde değerlendirirken kulübümüze de maddi bir kazanç sağlayacağız
Profesyonel bir kulüp yönetiyoruz, gelir kaynaklarımızdan biride stat gelirleri, günün koşullarına göre abartmadan bir fiyatlandırma yapacağız, her kesimin rahatlıkla gelip maç izleyebilmesini sağlayacağız.
Bir önceki dönemde 60. Yıl adı altında bazı etkinlikler yapıldı. Biz Kartalspor’a yakışan bir şekilde, kaynaşma ortamı oluşturmak adına bir 60. yıl balosu düzenlemek istiyoruz. Kartalspor adına yapacaklarımızın projelerimizin bilgisini vereceğiz tanışma ortamı sağlayacağız. Futbolcularımızı tanıtacağız.
Daha Şeffaf Bir Yönetim
Kartalspor’a üye kayıtları yapıp daha şeffaf bir yönetim olması adına kongre üyelerine kapılarımızı açacağız. Bu kongrede eski üyelerin hiç birisini göremedim, bazılarının kaydı silinmiş, bazılarına ulaşılmamış, kimilerine de üye aidatlarının yatırılması gerektiği bilgisi verilmemiş, ayrımcılığı ortadan kaldırmak adına üyelik alma ve üyelerin durumlarının takibine önem vereceğiz” dedikten sonra müsaade isteyerek görevine geri döndü.
Bizlerde Kartal gazetesi ve spor takip gazetesi olarak Ergun Öztaner ve Yönetim Kuruluna yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

Ergun Öztaner Başkanlığında Yönetim Kurulu Görev Dağılımı

Ergun ÖZTANER (BAŞKAN)
Yeter AKDİK (İkinci başkan)

Dr. Müjdat KEÇELİ (As başkan ve Sağlık işl. Sor.)

Erdoğan KOÇ (Genel KAPTAN)
Muharrem BAKAR (Futbol Şb. Sor.)

Feray ÖZ (Genel Sekreter)

Nimet TOZKOPARAN (Bayan Fut. Tk. Sor.)
Levent OKUR (Tesisler Sor.)

Ali Osman BORAN (Alt Yapı Sor.)

Serdoğan AKBAY (Basın ve Halkla ilişkiler Sor.)

Yusuf İNANIR (Muhasip)

Aydın KANMAZ (Yön. Kurulu Üyesi)

Bayram KANAÇ (Yön. Kurulu Üyesi)

Haber: İlker Çakıl

İlgili Haberler

Basında Kartal
18 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri mahallelerde

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de […]

Spor
18 Mart 2024
FIFA Başkanı Infantino, Trabzonspor-Fenerbahçe Maçındaki Olayları Kınadı

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Başkanı Gianni Infantino, Trendyol Süper Lig’deki Trabzonspor-Fenerbahçe maçında meydana gelen olaylar hakkında sert bir açıklama yaptı. Infantino, maç sonrası yaşananlarla ilgili, bu tür şiddetin futbol dünyasında yerinin olmadığını vurguladı. FUTBOLUN BARIŞÇIL RUHUNA AYKIRI ŞİDDET OLAYLARI FIFA Başkanı, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının ardından yaşanan şiddet olayları, futbolun barış […]

Spor
18 Mart 2024
Trabzon’da maç sonu kıyamet koptu! Tekmeler, yumruklar havada uçuştu

Trabzon’da Futbol Heyecanı Tansiyonu Yükseltti: Fenerbahçe’nin Zafer Sevinci Kargaşaya Neden Oldu. Trabzon’da yaşanan Süper Lig heyecanı, maç sonrası sahne olan olaylarla gündeme damga vurdu. Fenerbahçe’nin, Trabzonspor’u 3-2 yenerek elde ettiği galibiyetin ardından yaşananlar, futbol tutkusunun ne denli yüksek olduğunu bir kez daha gösterdi. MAÇ SONRASI TANSİYON YÜKSELDİ Fenerbahçe’nin, zorlu Trabzon deplasmanından 3 puanla ayrılmasının ardından […]

Başkan Yüksel’in, Kartal için “Gelecek Vizyonu” temasıyla yeni proje ve yatırımları
Basında Kartal
16 Mart 2024
Başkan Yüksel’in, Kartal için “Gelecek Vizyonu” temasıyla yeni proje ve yatırımları

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Cumhuriyet’in İkinci Yüzyılında Kartal’ın Gelecek Vizyonu’nu proje lansman toplantısıyla açıkladı. Kartal için hayata geçireceği çalışma ve projeleri anlattı. Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde düzenlenen program öncesinde Kartallı komşuları ile iftar yemeğinde bir araya gelen Başkan Yüksel, sonrasında ise ilk olarak 5 yıllık görev süresinde gerçekleştirdiği projelerin yanı sıra yaptığı hizmetler […]