Anasayfa | Kayıt Ol | Giriş | Anasayfam | Favori | İletişim | Künye      
Kartal Belediyesi Sevgi Mağazası Sevgi Mağazası
admin
Öz, Acilen Büyükşehir yasası değişmeli…
29.07.2010
Kartal Belediye Başkanı Opr. Dr. Altınok Öz, siyasi parti ilçe…
Kenan GÜLERCİ
Kenan GÜLERCİ
Kartal’da siyasi parti ilçe teşkilatları ne durumda?
23.07.2010
Son seçimlerde Kartal’da belediye başkanlığını kazanan CHP’ye huzur bir türlü…
Erdoğan Özyuva
Erdoğan Özyuva
Kartalspor haketmediği yerde…
12.03.2010
Kartalspor’un son 4-5 haftadır iyi futbol oynadığı halde hesapta olmayan…
M. Nazım Telli
M. Nazım Telli
Kim bilir ne halt etti?
14.07.2010
Bu günkü yazım, bir hikaye. Hikayenin ne kadarı doğru bilmiyorum.…
Ahmet Berhan Yılmaz
Ahmet Berhan Yılmaz
12 EYLÜL İLE HESAPLAŞMAK
26.07.2010
12 Eylül ile hesaplaşırken haksız yere bedenleri öldürülenlerin yanında en…
M. Hanifi Bostan
M. Hanifi Bostan
Rotasyona Uğrayan Okul Müdürleri MEB’e Tazminat Davası Açıyor
29.07.2010
Sendikamıza başvurup hukuki yardım talebinde bulunan ve çeşitli illerden ulaşan…
Ali Yalçın
Ali Yalçın
Unutulanların İsyanı!
19.07.2010
“Kamuda eşit işe eşit ücret” slogan olmaktan öteye geçemedi. Hükümet…
M. Önder Keskin
M. Önder Keskin
Mustafa Önder Keskin’le Sosyal ve Kültürel Etkinlikler
06.05.2010
ÖNDERse  İyi Der   ÜÇ HİKÂYE ;    ÜÇ DERS ;      …
Sunay Tüfekçi
Sunay Tüfekçi
Yolcuysak günahımız ne !!!
24.03.2010
Gerçekten yolcuysak günahımız ne  insanın aklı almıyor bu  yolculuk sistemlerini…
ŞİKAYETİM VAR!..
ŞİKAYETİM VAR!..
Kartal sahili hakkında halktan şikayetler var!..
26.07.2010
İlgililere duyurulur. Gazetemize halktan gelen Kartal sahili ile ilgili şikayet…
Emniyet Müdürleri değişti
Emniyet Müdürleri değişti
İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan İl Emniyet Müdür Yardımcısı ve…

Dr. Altınok Öz yönetimindeki Kartal Belediyesi 1. yılında başarılı oldu mu?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...
İsmail Erdem din görevlileri ile buluştu
İsmail Erdem din görevlileri ile buluştu

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem  Sancaktepeli din görevlileri için düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Programa Başkan İsmail Erdem ile başkan yardımcıları katıldı. Programa yoğun ilgi olduğu gözlendi.

 

Başkan Erdem, Sancaktepe’nin sorunlarını bildiklerini, birlik ve beraberlik içinde çözmeye devam edeceklerini vurguladı. Aynı zamanda Sancaktepe’nin 2010 Avrupa kültür başkenti gayesine uygun, yaraşır bir kent olması için her kesimden katılıma ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

“Bahar mevsimi ile birlikte büyük bir hareketlilik başlayacak…”

Başkan Erdem, vatandaşlarımızın 24 saat hizmete ihtiyaç duyduğunu ifade ederek şöyle dedi; “…On ayı dolu dolu geçirdik. Başkan yardımcılarımız ile geceli gündüzlü çalıştık. Plan ve projelerimizi İstanbul Büyük Şehir Belediyesine ilettik. Önümüzdeki beş ay içinde ilçemizin birçok ihtiyacını karşılanmış olacak. Hizmetlerimiz vatandaşlarımıza armağanımızdır. Bahar mevsimi ile birlikte büyük bir hareketlilik başlayacak…”

Başkan Erdem eğitim ve kültürel alanında eksiklilere dikkat çekti. Bir milletin kalkınması için eğitimin çok önemli olduğunu vurgulayarak şöyle dedi; “İstanbul’da okullarımız üniversite sınav başarısında 39. sırada yer aldı. Yani en alt sırada. Bunun daha altı yok… ” diyerek eğitim alanında ciddi çalışmalara ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.

Başkan Erdem bölgenin eğitim ve kültür alanında gelişimi için herkesin üzerine görevler düştüğünü ifade etti. Bu konuda cami imamlarına da vazifeler düştüğünü ifade eden başkan Erdem; “Cami imamlarımız klasik anlayıştan uzaklaşmalı. Halkın içine girmeli. Camiye gelmeyene ulaşmak lazım…” dedi.

Din görevlileri, kendi gözlemlerini aktarırken fikirlerini sundular

Başkan Erdem, diyanet personelinin çeşitli sorularını da cevapladı. Cami imamların vasıtası ile vatandaşlara ulaşabilmenin üzerinde durdu. Din görevlileri kendi gözlemlerini aktarırken fikirlerini de sundular.

Başkan Erdem sağlık, spor, çevre, okul ve diğer çalışmalar hakkında bilgiler verdi. İlçenin sağlık sorunun büyük ölçüde giderecek olan Veysel Karani Mahallesi’nde bir devlet hastanesi projesini bu yıl içinde hayata geçireceğini söyledi.

Başkan Erdem, gençlerin eğitilmesini önemsediklerini söyledi. Eğitim, kültür, spor gibi birçok alanda gençlere yönelik çalışmaların önemine dikkat çekti.  Şamandıra’da bir kütüphaneye ihtiyaç olduğunu, bununda projeler arasında öncelik sırasında yer aldığını vurguladı.

Çevre düzenleme ve yeşil alan konusunda ciddi adımlar attıklarını vurgulayarak yaklaşık yedi bin çıvarında ağacın dikildiğini, çalışmaların devam ettiğini söyledi. Başkan Erdem katılımcılara teşekkür ederek birlik ve beraberlik içinde Sancaktepe’yi örnek bir ilçe yapacaklarını ifade etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


04.02.2010 10:31

Etiketler: , , , ,

170 kez okundu
1 Puan2 Puan3 Puan4 Puan5 Puan (1 oy, Puan: 5,00 / 5)
Yükleniyor ... Yükleniyor ...


Yorum yap