SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Aslıhan Güner, İlk kazandığım parayla tuz aldım

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul’un iki yakası arasında gerçekleşen ‘’Vapurda Çay Simit Sohbet’’ programımızın bu haftaki konuğu oyunculuğu, güzelliği ve mütevaziliğiyle dikkat çeken ‘’Aslıhan Güner’’.

‘’OYUNCULUĞA 16 YAŞINDA BAŞLADIM’’

İlk Malatya’ya sinema filmi için babamla gitmiştim. Alışığım farklı şehirlerde çekimlere gitmeye. Gittiğim her yere çok kolay uyum sağlayabiliyorum.

‘’YILDIZLARDAN MASALLAR PROJESİNE DAHİL OLDUM’’

Benim hayattan istediğim tek şey yararlı olmak. Deniz Şen ile beraber projeye katkıda bulunmak istedim. Masalları okuyup çocuklara dokunmaya çalışıyoruz eğer bunu yapabildiysem ne mutlu bana. Masalları doğru anlatarak çocuklara doğru yolu gösteriyoruz. Masal güzel bir gelenek.

‘’İlk kazandığım parayla tuz aldım’’

Annem bereket olur dedi, 8 yaşındaydım annemin arkadaşının yanında çalışıyordum, haftalık aldım, anneme dedimki ne alayım eve gelirken ‘’kızım tuz al ilk paranla alırsan bereket olur’’ dedi benim hiç unutmayacağım bir anım oldu.

‘’SEVENLERİMADIMA BİR ORMAN YAPTIRDI’’

152 dikili ağacım var. Sevenlerim yapmış. Birde kütüphane var. Yaptığımız meslek güzel şeylere vesile oluyor.

‘’SETTE TANIŞIP AŞIK OLDUM’’

Set aşkları hep olur aslında çünkü hayatta kimseyi görmediğiniz kadar oradaki set arkadaşlarınızı görüyorsunuz elektrikte tutarsa bu kaçınılmaz oluyor. Ben ve Mert büyük konuştuk kesinlikle oyuncuyla evlenmek istemiyorum diyorduk. İstemiyordum ama sonrasında kader, 4 yıldır evliyiz.

‘’ASİ İLK DUBLAJ YAPTIĞIM İŞTİR’’

O dönemlerde daha çok dublaj yaygındı. Kendi sesimi dublaj yapmıştım.

‘’BEBEKKEN REKLAM TEKLİFLERİ GELİYORDU’’

O zamanlar çok teklif geliyordu. Beyaz tenli renkli gözlü tombul bir çocuktum dikkat çekiyordum.Babam demişki ‘’bu yaşta verirsek kimliği oturmaz ve büyüdüğü zaman psikolojisi bozulabilir’’ ki bence çok  doğru karar.

‘’HAYATIM HEP SAHNE SANATLARIYLA GEÇTİ’’

Tiyatroyla hep uğraştım, şarkı söyledim ,bandodaydım, kompozisyon yazdım, folklor oynadım ve sonra dedim ki ben artık ciddi anlamda yapmak istiyorum. Babama söyledim, yanımda ol dedim o da sağolsun yanımda oldu ilk projemde 1 ay benimle kaldı.

‘’YEMEK PROGRAMI TEKLİFLERİ GELİYOR’’

Yemek yapmayı seviyorum ve herkese tattırmaya çalışıyorum. Annem Malataya’lı olduğu için bir el lezzeti var ama tabi artık bunu sağlıklı yeme alışkanlığına çevirdim.

İlgili Haberler

Magazin
19 Mart 2024
Uzun süredir ortalarda görünmeyen Kate Middleton ortaya çıktı!

83 gündür ortalarda görünmeyen ve merak konusu olan Prenses Kate Middleton ortaya çıktı. Prenses Kate Middleton’tan ilk görüntü geldi. İşte detaylar… Galler Prensesi Kate Middleton’dan günler sonra ilk görüntü geldi. Tam 83 gündür ortalarda görünmeyen ve son olarak ölmüş olduğu düşünülen Prenses Kate Middleton, eşi Prens William ile birlikte alışveriş yaparken görüntülendi. İngiliz Kraliyet ailesi […]

Magazin
18 Mart 2024
Ebru Gündeş’in neden apar topar evlendiği ortaya çıktı! Ebru Gündeş hamile mi?

Ebru Gündeş hakkında magazin gündeminin ortasına bomba gibi düşen iddia. Apar topar evlenmesinin sebebi ortaya çıktı. Ebru Gündeş hamile mi? İşte detaylar… Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, iş insanı Murat Osman Özdemir ile geçtiğimiz günlerde Dubai’de dünya evine girmişti. Apar topar evlenen Ebru Gündeş’in hamile olduğu iddia edildi. Onur Akay, Ebru Gündeş’in 4,5 aylık hamile olduğu […]

Genel
18 Mart 2024
Migros indirimleri SIRA SIRA dizdi! 9 GÜN SÜRECEK dev kampanya

Migros’tan 9 gün sürecek dev indirim kampanyası geldi. Her şey yüzde 40 indirimde… Migros, müşterilerinin Ramazan ayını daha ekonomik geçirebilmesi için bir dizi indirim kampanyası başlattı. Haftalık indirimlerin yanı sıra, mart ayı sonuna kadar sürecek olan özel indirimlerle dikkat çeken Migros, pek çok üründe yüzde 40’a varan indirimler sunuyor. İşte 27 Mart’a kadar devam edecek […]

Magazin
18 Mart 2024
Baba olacağının heyecanını yaşayan Survivor yarışmacısı Yunus Emre eşinden kötü haberi aldı

Babalık heyecanı yaşayan Survivor yarışmacısı Yunus Emre, eşinden kötü haberi aldı. Bebeğini kaybettiğini öğrenen Yunus Emre, gözyaşlarını tutamadı. İşte detaylar… Survivor Yunus Emre’nin zor anları. Babalık heyecanı yaşayan Yunus Emre, eşi Beria Özden’den aldığı son haber ile adeta yıkıldı. Bebeğini kaybettiklerini öğrenen Yunus Emre, aldığı haberle gözyaşlarına boğuldu. Kazanmış oldukları iletişim oyununda baba olacağını öğrenen […]