SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Burhan Kuzu Rejim Değişikliği Söylentilerine Sert Çıktı

Yayınlanma:
ABONE OL

AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Kağıthane Belediyesi’nin Hürriyet Mahallesi’nde gerçekleştirdiği Kadın Kent Gönüllüleri Toplantısı’nda gündemdeki Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Her gün Kağıthane’nin farklı bir mahallesinde mahalle sakini kadınlarla bir araya gelinerek istek ve önerilerin değerlendirildiği Kadın Kent Gönüllüleri Toplantıları’nın Hürriyet Mahallesi’ndeki oturumuna AK Parti İstanbul Milletvekili ve Anayasa Profesörü Burhan Kuzu da katıldı. Mahalle sakini kadınların yoğun ilgi gösterdiği programda Kağıthane ve ülke gündemi değerlendirildi.

Türk bayrağına izin yok, paçavralara izin var

Toplantıda ilk sözü alan Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, 16 Nisanda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Sistemi Referandumu ile ilgili olarak; “Türkiye Cumhuriyet’inin demokratik yollarla göreve gelmiş hükümetinin bakanlarının çalışma yapmasına, toplantı yapmasına Avrupa’da izin vermiyorlar. AK Parti’nin, Milliyetçi Hareket Partisi’nin yöneticilerine Türk bayrağı, Atatürk posteri önünde toplantı yapmalarına izin vermiyorlar. Kime izin veriyorlar? Terörist başının posterinin önünde, paçavralarla ‘hayır’ kampanyası yapan terör örgütlerine destek veriyorlar. Milletvekili gönderiyorlar. Almanya, Hollanda gibi ülkeler devlet kanallarında ‘hayır’ kampanyası yapıyorlar.” dedi.

Rejim değişikliğine kimsenin gücü yetmez

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Anayasa Profesörü Burhan Kuzu da Hürriyet Mahalleli kadınlara hitap ettiği konuşmasında; rejim değişikliği söylentilerinin koca bir yalan olduğunu belirterek; “ Rejim değişikliğine bin defa hayır, bir milyon defa hayır. Atatürk yerinde, demokrasi yerinde,  bayrak yerinde, devlet yerinde. Rejim bu işte. Buna zerre kadar yan bakan yok.  Bu nasıl bir rejim değişikliğidir insan bunu söylerken biraz utanır. Anayasa diyor ki, ülke milletiyle bölünmez bir bütündür. Bu madde orada olduğu sürece hiçbir Allah’ın kulunun bu ülkeyi bölmeye hak ve yetkisi yoktur ve gücü de yetmez.” ifadelerini kullandı.

‘Hayır’ oyu veren vatandaşların verecekleri oylara sonuna kadar saygı duyduğunu belirten Milletvekili Kuzu; “ İnsanlar kendi özgür iradeleriyle tabi ki de arzu ettikleri şekilde oy kullanabilirler ama bunu sağlam temellere oturtmak gerek. Eğer sen ülke bölünecek, rejim değişecek diye ‘hayır’ oyu veriyorsan bu doğru olmaz.” dedi.

Kadınların sözlü ve yazılı olarak talep, istek ve önerilerini de ilettikleri programa Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın eşi Fatma Kılıç, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcıları ve Kağıthane AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Karaköse de katıldı.

İlgili Haberler

Başkan Yüksel’in, Kartal için “Gelecek Vizyonu” temasıyla yeni proje ve yatırımları
Basında Kartal
16 Mart 2024
Başkan Yüksel’in, Kartal için “Gelecek Vizyonu” temasıyla yeni proje ve yatırımları

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Cumhuriyet’in İkinci Yüzyılında Kartal’ın Gelecek Vizyonu’nu proje lansman toplantısıyla açıkladı. Kartal için hayata geçireceği çalışma ve projeleri anlattı. Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde düzenlenen program öncesinde Kartallı komşuları ile iftar yemeğinde bir araya gelen Başkan Yüksel, sonrasında ise ilk olarak 5 yıllık görev süresinde gerçekleştirdiği projelerin yanı sıra yaptığı hizmetler […]

Basında Kartal
14 Mart 2024
Aydos Ormanı’nda hummalı temizlik çalışması

Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Aydos Ormanı’nda hummalı bir temizlik çalışması başlattı. Kartal’da çevre kirliliğini önlemek, orman ve denizleri korumak, karbon ayak izini azaltmak ve küresel çevre sorunlarının çözümüne katkı sunmak için başarılı çevre politikalarını hayata geçiren Kartal Belediyesi, doğada yok olması milyonlarca yıl süren atıklar için düzenli gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarına Aydos Ormanı’nda devam […]

Etkinlikler
14 Mart 2024
AHMET ŞAFAK İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞTU

Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu. Turkuaz İsem Akademi tarafından düzenlenen etkinlikte Ahmet Şafak, imza gününe yoğun ilgi gösteren sevenleriyle bol bol sohbet etti. Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya […]

Genel
14 Mart 2024
Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler

TEHLİKENİN EŞİĞİNDE BİR FOTOĞRAF Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler Günümüzde sosyal medyanın ve çevrimiçi platformların popülaritesiyle birlikte selfie çekmek, sadece bir eğlence aracı olmaktan çıkıp adeta bir yaşam tarzı haline geldi. Ancak, bu popüler eğilim sadece güzellik ve özgüvenle dolu pozlarla sınırlı değil; aynı zamanda fiziki ve sanal olarak bir dizi tehlike […]