SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Evlad-ı Fatihan “EVET” Dedi

Yayınlanma:
ABONE OL

Eyüp’te bulunan Balkan dernekleri “Birlik Gecesi”nde buluştu. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın katıldığı gecede birlik ve beraberlik mesajları verilirken, 16 Nisan’da yapılacak referandum için hep birlikte kararın “Evet” olduğu mesajı verildi.

Eyüp Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen geceye, Ak Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, AK Parti İstanbul eski Milletvekili Gülay Dalyan ile Eyüp’te bulunan Balkan derneklerinin yöneticileri ve üyeleri katıldı.

Büyük bir coşku içerisinde düzenlenen gecede kürsüye gelerek bir konuşma yapan Başkan Remzi Aydın, konuşmasının başında kendisinin fahri değil has balkanlı olduğunu söyledi.

“BALKAN İNSANI DEĞERLERİNE SIKI SIKI BAĞLIDIR”

Evlad-ı Fatihan ile her zaman tek yürek olduğunun altını da çizen Başkan Aydın konuşmasını şöyle sürdürdü, “Sizlere şunları yaptık, bunları yaptık diye anlatmayacağım. Çünkü yaptıklarımı bizden daha iyi biliyorsunuz. Milletimizin, devletimizin ve memleketimizin geleceği için tüm samimiyetimizle nasıl bir gayret içerisinde çalıştığımızı çok iyi biliyorsunuz. Balkanlılar akıllı insanlardır. Balkan insanı iyi ve doğruyu süzebilen, farkları görebilen, muhakemesi güçlü insanlardır. Balkan insanı devletine, milletine, manevi değerlerine sıkı sıkı bağlı insanlardır. Balkan insanının hayallerle işi olmaz, ayağı yere basan cümleler duymak ister. Bu akşam yüreklerimiz bir çarpsın, sevgimiz, kardeşliğimiz tazelensin diye bir araya geldik. Hepinizi çok seviyorum”

Daha sonra kürsüye gelen Gülay Dalyan ise birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, yapılacak referandum da herkesi “EVET” demeye davet etti. Dalyan’ın daveti üzerine salonda bulunanlar ayağa kalkarak hep bir ağızdan defalarca “Evet” diye bağırdılar.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]