SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartalspor’da yeni teknik adam Önder Deniz Kolgu

Yayınlanma:
ABONE OL

Spor Toto 3.lig 1.Grupta mücadele eden Kartalspor sezonun ikinci yarısı için hazırlıklarına başlamadan önce teknik ekip arayışını nihayete erdirdi.

Kulüp Başkanı Ali Apaydın’ın Genel Menajer Murat Gülfırat’la birlikte sürdürdüğü temaslar neticesinde en son karar kılınan isim Önder Deniz Kolgu oldu. Kartalspor kulüp binasında gerçekleştirilen görüşmeler sonrasında her konuda anlaşma sağlanan Önder Deniz Kolgu, bugün Kartalspor Kulüp Başkanı Ali Apaydın’ın katılımıyla gerçekleşen imza töreninde altı aylık sözleşmeye imza attı.

İmza töreni sonrasında bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Ali Apaydın; “Göreve başladıktan sonra hızlı bir şekilde ikinci yarı hazırlıklarına başladık. Daha önce sözleşmesi fesih edilemeyen Taner Gülleri ile görüşerek fesih işlemlerini gerçekleştirdik. Takımımız Cuma günü sezonun ikinci yarısı için çalışmalara başlayacak, biran önce teknik ekip sorununu çözmemiz gerekiyordu, ivedilikle temaslarımızı gerçekleştirdik ve Kartalspor için faydalı olacağını düşündüğümüz Deniz hocamızla anlaşma sağladık. Umut ediyoruz ki Deniz hoca Kartalspor’u layık olduğu yere taşıyacaktır, bizim buna inancımız tamdır.”dedi.

Kartalspor yeni teknik direktörü Önder Deniz Kolgu ise; “ Kartalspor’a başarılı olmaya geldim, kendime ve teknik ekibime bu konuda güveniyorum. Ayrıca bize güvenen ve görev veren Başkanımız Sayın Ali Apaydın’a teşekkür ediyorum.” dedi.

Önder Deniz Kolgu’nun ekibi şu isimlerden oluşuyor;

Önder Deniz Kolgu: Teknik Direktör
Kerem Barut: Yardımcı Antrenör
Doğan Engin: Yardımcı Antrenör
Yavuz Eraydın: Kaleci Antrenörü

Önder Deniz Kolgu Kimdir?

1974 İstanbul doğumlu olan Önder Deniz Kolgu, futbolculuk yaşamına Çengelköy’de başlayarak Orduspor, Bursaspor, Ankaragücü, Diyarbakırspor, Göztepe, Manisaspor, Sakaryaspor, Kocaelispor, İstanbulspor, Dardanelspor, Alibeyköyspor takımlarında forma giymiş ve en son Bozüyükspor takımında aktif futbolculuk yaşamını sonlandırarak Teknik adamlık kariyerine başlamıştır.

Teknik adamlığının ilk yıllarında Ataşehir Yoncaspor ve Bağcılarspor’da amatör takım antrenörlüğü yapan Kolgu, Balıkesirspor ve Kocaeli Birlikspor’da Profesyonel takım antrenörlüğü görevi üstlenmiştir. Sakaryaspor ve Dardanelspor’da ise Profesyonel Takım Teknik Sorumluluğu görevi üstlenen Önder Deniz Kolgu, sezon sonuna kadar Kartalspor’da görev alacak.

İlgili Haberler

Genel
25 Nisan 2024
Meteorloji’den uyarı! 44 il için sarı kodlu uyarı verdi

Meteoroloji uyardı. 44 ile için Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı geldi. “ Göz gözü görmeyecek” uyarısı. İşte detaylar… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çöl tozu için 44 ile sarı kodlu uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Afrika’dan gelen ve gelecek günlerde ülkemizde de etkisini gösterecek çöl tozları için uyardı. Meteoroloji’den 44 il için sarı kodlu uyarı geldi. Kuzey […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Admin See Full Bio