SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartalspor Kızılcabölük maçını ilk yarıda yediği 3 golle kaybetti

Yayınlanma:
ABONE OL

Spor Toto 3.lig 15.hafta karşılaşmasında 6 eksikle deplasmanda Denizli temsilcisi Kızılcabölükspor’la karşılaşan Kartalspor karşılaşmanın ilk yarısında kalesinde gördüğü 3 golle müsabakadan mağlubiyetle ayrıldı.
Sol diz çapraz bağı kopan ve ameliyat olan Tugay Kaya, Bel fıtığı ameliyatı olan Zafer Çuvalcı, sağ üst adalesinde yırtık bulunan Aytek Öktem, sol arka adalesinde çekme olan Volkan Yılmaz, sarı kart cezalıları Sait Ulucan ve Onur Acar Kızılcabölükspor maçının 18 kişilik kadrosunda yer almadı.
Antrenör Rafet Önür Kızılcabölükspor maçının 18 kişilik kadrosuna Osman Şimşek, Armağan Önür, Ozan Solak, Emrah Taysi, Burak Yılmaz, Batuhan Özgür, Baran Basut, Recep Yaşar, Yasin Şahan, Dündar Denizhan, Yusuf Ocak, Tahsin Hacımustafaoğlu, Görkem Güven, Safa Serbest, Samet Eser, Ömer Bozyiğit, İbrahim Karaağaç ve Furkan Çarkçı’yı dahil etti.
Önür ilk onbirde ise Kalede Osman Şimşek, savunmada Ozan Solak, Emrah Taysi, Burak Yılmaz, Batuhan Özgür, Önlerinde Yasin Şahan, Samet Eser, Orta alanda Recep Yaşar, Dündar Denizhan, Tahsin Hacımustafaoğlu ve ileri uçta Baran Basut’a şans verdi.
Doğan Seyfi Atlı Stadyumunda saat 13:30’da başlayan karşılaşmayı Eskişehir bölgesi hakemlerimizden Turgut Doman yönetirken yardımcılıklarını Fatih Pazı ve Gürcan Dönmez üstlendi. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Görkem Kargıage görev aldı.
Kartalspor maça Bordo beyaz çubuklu forma, bordo şort ve bordo konç ile çıkarken kaleci Osman Şimşek turuncu forma giydi. Rakip Kızılcabölükspor ise sarı kırmızı parçalı forma kırmızı şort ve kırmızı konç ile çıktı. Kızılcabölükspor kalecisi Abdullah Naim ise yeşil  formayı tercih etti.
Karşılaşma öncesi gerçekleştirilen para atışı sonucu Kartalspor takım kaptanı Emrah Taysi kale seçimini yaparken karşılaşmaya ev sahibi takım Kızılcabölükspor başladı.

kizilcaboluk-mac-fot-2
Maçtan dakikalar.
2.dakikada Kartalspor atak yönünün sağında Baran Basut taç çizgisine yakın bir bölgeden rakibinden faul kazandı. Ozan Solak ceza sahası içerisine ortasını yaptı, kafalardan seken top arka tarafa doğru açıldı, o noktada topla buluşan Dündar’ın vuruşunda kaleci Abdullah yatarak topu kontrol etti.
4.dakikada Kadir Samet Eser rakibine baskı yaparken yerde kaldı, sağlık ekipleri saha içine girerken Samet’in karşılaşmaya devam edemeyeceğini kulübeye bildirince Görkem Güven ısınmaya başladı.

6.dakika da Görkem Güven dördüncü dakikada sakatlanarak oyundan çıkan Samet Eser’in yerine oyuna dahil oldu.

7.dakikada Baran Basut sol kanatta topla buluştu, son çizgiye inmeden topu sağına çekip kaleye vurmayı denedi top üstten dışarı gitti.

12.dakikada Kızılcabölükspor sağ kanattan geldi, ceza sahasına yapılan ortaya Mustafa Altun vurdu ve topu Kartalspor ağlarına gönderdi. 1-0

24.dakikada Emrah Taysi bir hava topunda karşılaşmanın hakeminden sarı kart gördü.

37.dakikada Görkem Güven orta alandan aldığı topla rakip kale önüne kadar geldi vuruşunu yaptı, kaleci Abdullah son anda topu kornere tokatladı. Atak yönünün sağından kullanılan köşe atışını Tahsin, Ozanla paslaşarak kullandı, Ozan’ın ortasında ceza sahası arkasında Emrah Taysi kafa vuruşunu yaptı top kaleci Abdullah’ta kaldı.

43.dakikada Kızılcabölükspor’dan  Cihat Kahraman sağ kanattan yapılan ortaya ceza sahası önünde bekletmeden vole vuruşunu yaptı ve takımını 2-0 öne geçiren golü Kartalspor ağlarına bıraktı.

45.dakikada atak yönünün solunda savunma arkasına atılan topa Emir Can Sayar hareketlendi, kaleci Osman’da topa çıktı, Emir Can Osman’ın üzerinden aşırtarak topu ağlarla buluşturdu.

İlk yarı Kızılcabölükspor’un 3-0 üstünlüğü ile tamamlanırken ikinci yarıya Kartalspor başladı.

46.dakikada Batuhan Özgür, Emir Can Özgür’le aynı topa müdahale etti, Emir Can bu pozisyonda yerde kalınca karşılaşmanın hakemi Turgut Doman Batuhan Özgür’e kırmızı kart gösterdi.

57.dakikada Tahsin Hacımustafaoğlu rakibini arkadan çekince sarı kart gördü.

58.dakikada Görkem Güven ceza sahasına yakın bir bölgede Ramazan Eraslan’dan sıyrılmak isterken yerde kaldı, Ramazan bu pozisyonda sarı kart gördü.

59.dakikada Görkem’in kazandığı serbest vuruşu Ozan Solak kullandı, ceza sahası içerisinde Emrah Taysi kafayla dokundu, arka tarafa açılan topa Burak Yılmaz hareketlenince ofsayt bayrağı kalktı.

63.dakikada Baran Basut oyundan çıkarken, Muhammet Yusuf Ocak oyuna dahil oldu.

65.dakikada Kızılcabölükspor’dan Mustafa Altun yerini Alperen  Yazıcı’ya bıraktı.

73.dakika da Kızılcabölükspor’dan Emir Can Sayar’ın yerine Mert Narin oyuna girdi.

75.dakikada Yusuf Ocak orta yuvarlağın Kartalspor yarı alanına bakan kısmında rakibine arkadan çelme takınca sarı kart gördü.

77.dakikada Kızılcabölükspor’dan Burak Gökbel yerini Emrah Şahinçifçi’ye bıraktı.

78.dakikada Safa Serbest Görkem Güven’in yerine oyuna dahil oldu.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Kartalspor, Kızılcabölükspor deplasmanından puansız ayrıldı. Kartalspor bu Pazar günü sahasında Kozan Belediyespor’u konuk edecek.

İlgili Haberler

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]

Genel
16 Nisan 2024
Adana’da Sıcaklık Rekoru: Termometreler 39 Dereceyi Gördü!

Adana’da Nisan ayında termometreler 39 dereceyi göstererek sıcaklık rekoru kırıldı. Uzmanlar, sıcaklığın daha da artacağını ve 42 dereceye ulaşacağını öngörüyor. Adana, Türkiye’de yaşanan küresel ısınma etkilerinin en yoğun hissedildiği şehirlerden biri oldu bu Nisan ayında. Kentte ölçülen 39 derece sıcaklıkla yeni bir rekor kırıldı. Meteoroloji yetkilileri, bu sıcaklık artışının Afrika’dan gelen sıcak hava dalgaları nedeniyle […]