SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartal evinde kayıp, Kartalspor: 0 – Çorum Belediyespor: 2

Yayınlanma:
ABONE OL

Bu hafta sahasında Çorum Belediyespor’u konuk eden Kartalspor her iki yarıda kalesinde gördüğü birer golle karşılaşmadan 2-0 mağlubiyetle ayrıldı.
Bugünkü karşılaşmada son antrenmanda üst adalesinde yırtılma meydana gelen Aytek Öktem, Bel Fıtığı Teşhisi konulan Zafer Çuvalcı, Sol diz çapraz bağı kopan ve ameliyat olan Tugay Kaya forma giyemezken Safa Serbest uzun bir aradan sonra maç kadrosuna dahil oldu.
Antrenör Rafet Önür Çorum Belediyespor maçının 18 kişilik kadrosuna Osman Şimşek, Armağan Önür, Ozan Solak, Emrah Taysi, Sait Ulucan, Batuhan Özgür, Baran Basut, Onur Acar, Recep Yaşar, Yasin Şahan, Dündar Denizhan, Yusuf Ocak, Tahsin Hacımustafaoğlu, Görkem Güven, Safa Serbest, Samet Eser ve Volkan Yılmaz’ı dahil etti.
Önür ilk onbirde ise Kalede Osman Şimşek, savunmada Ozan Solak, Emrah Taysi, Burak Yılmaz, Sait Ulucan, Önlerinde Onur Acar, Samet Eser, Orta alanda Recep Yaşar, Dündar Denizhan, Volkan Yılmaz ve ileri uçta Baran Basut’a şans verdi.
Kartal Stadyumunda saat 13:30’da başlayan karşılaşmayı Sakarya bölgesi hakemlerimizden Serkan Önsal yönetirken yardımcılıklarını Murat Taşçıkar ve Suat Güz üstlendi. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Semih Kurt görev aldı.
Kartalspor maça Beyaz forma, bordo şort ve bordo konç ile çıkarken kaleci Osman Şimşek sarı forma giydi. Rakip Çorum Belediyespor ise kırmızı forma siyah şort ve kırmızı konç ile çıktı. Çorum Belediyespor kalecisi Burak Onur ise mavi formayı tercih etti.
Karşılaşma öncesi gerçekleştirilen para atışı sonucu Kartalspor takım kaptanı Emrah Taysi kale seçimini yaparken karşılaşmaya konuk takım Çorum Belediyespor başladı.
Maçtan dakikalar.
Karşılaşmanın ilk dakikası içerisinde savunmaya baskı yapan Baran rakibini hataya zorladı, Volkan topu kazandı, sol kanattaki Dündar’a pasını aktardı müsait pozisyonda topla buluşan Dündar’ın atağı yardımcı hakemin ofsayt bayrağı ile kesildi.
18.dakika da Salim Uzun, Yakup Alkan’ın ara pasıyla ceza sahası sol çaprazında topla buluştu, vuruşunda top ağlarla buluştu fakat öncesinde kalkan ofsayt bayrağı vardı.
22.dakika da Çorum Belediyespor Çağrı Tekin’in golüyle 1-0 öne geçti. Orta alanda topu alan Çağrı Kartalspor kalesine doğru yöneldi, onu karşılayan Burak Yılmaz’ın ayağı kayınca Çağrı hızla kale önüne doğru ilerledi, uzaktan sert vurdu ve topu ağlarla buluşturdu.
Golden sonra Kartalspor yedek kulübesinde bulunan yönetici Görkem Akdağ hakeme yönelik söyleminden dolayı tribüne gönderildi.
İlk yarı Çorum Belediyespor’un üstünlüğü ile tamamlanırken ikinci yarıya Kartalspor başladı.

Kartalspor’da ikinci yarıda Volkan Yılmaz’ın yerine Yusuf Ocak oyuna dahil oldu.
50.dakikada ceza sahası önünde rakibin atağını kesmek isteyen Onur Acar girdiği mücadele sonrasında yerde kaldı, sağlık ekipleri Onur’a ilk müdahaleyi yaptı, dizinde önemli bir sakatlık yaşadığı düşünülse de karşılaşmaya devam etti.
56.dakikada kaleyi sol çaprazdan gören bir pozisyonda Emrah Taysi rakibine faul yaptı, bu pozisyonda Emrah sarı kart gördü. Kaleci Osman 5 kişilik baraj istedi Yakup Alkan topun başına geçti doğrudan kaleye gönderdiği top ağlarla buluştu. 2-0
58.dakikada Onur Acar yerini Yasin Şahan’a bıraktı.
68. dakika da Sait Ulucan ve Ufuk Arslan topsuz alanda tartışında karşılaşmanın hakemi Serkan Önsal iki futbolcuya da sarı kart gösterdi.
78.dakika da Recep Yaşar çıkarken Tahsin Hacımustafaoğlu oyuna dahil oldu.
81.dakika da Çorum Belediyespor’da Yakup Alkan yerini Yeldar Yamaç’a bıraktı.
82.dakika da Çorum Belediyespor’dan Çağrı Tekin sarı kart gördü.
83.dakika da orta sahanın rakip yarı alanında Yusuf Ocak’a faul yapan Emrullah Kokoç sarı kart gördü.
84.dakika da Çorum Belediyespor’dan Sebahattin Usta, Erkut Başkaya’ın yerine oyuna dahil oldu.
86.dakika da savunmanın solunda rakibine faul yapan Burak Yılmaz sarı kart gördü.
87.dakika da ilk golün sahibi Çağrı Tekin yerini Bilal Özhan’a bıraktı.
90.dakika da Samet Eser sarı kart gördü.
Kartalspor evinde oynadığı Çorum Belediyespor karşılaşmasından 2-0 mağlubiyetle ayrılarak 11.sıraya geriledi. Takımımız hafta içi Denizli temsilcisi Kıılcabölükspor’la karşı karşıya gelecek.

İlgili Haberler

Spor
29 Mart 2024
Fenerbahçe’de Süper Kupa Finali öncesi sıcak gelişme: Maça çıkmayalım

Fenerbahçe’den Süper Kupa Finali için radikal karar gelebilir. Galatasaray maçına çıkmama önerisi verildi. Fenerbahçe’nin, Avrupa maçlarının yoğunluğuna rağmen Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa finali için maça çıkmama teklifi gündeme bomba gibi düştü. 7 Nisan’da oynanacak Süper Kupa maçının Galatasaray tarafından ertelenme talebinin reddedilmesi sonrası sarı-lacivertli kulüpten sürpriz bir öneri geldi. SÜPER KUPA FİNALİNDE FENERBAHÇE SAHAYA […]

Genel
29 Mart 2024
Seçil Erzan davasında son dakika gelişmesi! İmza sahte çıktı

Futbolcuların dolandırılması olayı ile ilgili yargılanan Seçil Erzan davasında yeni gelişme var. Dosyadaki son dakika gelişmesine göre Selçuk İnan’ın talep ettiği belgelerde Seçil Erzan’ın yardımcısı sanık Asiye Öztürk’e ait olduğu iddia edilen imzanın sahte olduğu ortaya çıktı. Ünlü futbolcuların da isimlerinin karıştığı dolandırıcılık olayı ile ilgili Seçil Erzan davası olarak bilinen davanın duruşmaları devam ediyor. […]

Spor
28 Mart 2024
28 Mart bugünkü maçlar! Bu akşam kimin maçı var?

28 Mart bugünkü maçlar belli oldu. Hem Türkiye’de hem de Dünya liglerinde oynanacak karşılaşmalar açıklandı. Peki 28 Mart Bugün hangi maçlar var? Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği gün geldi çattı. 28 Mart Perşembe günü, yerli ve yabancı liglerden bir dizi futbol maçı ekranlara taşınacak. Kıyasıya mücadeleler, futbol tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak. 28 MART BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? […]

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]