SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Aygad, yerel basının sorunlarını MHP İstanbul İl Başkanlığı’na iletti

Yayınlanma:
ABONE OL

Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti yerel basının güçlenmesi ve sorunlarının çözülmesi için yönetenleri ziyaret etmeye devam ediyor.

Anadolu yakası Gazeteciler Cemiyeti  (AYGAD), MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş’ı makamında ziyaret etti. MHP İl Başkanlığına yapılan ziyarette, Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aytekin Yaşar, Başkan yardımcısı Ahmet Işıkdağ, AYGAD genel saymanı Sait Güngör, yönetim kurulu üyesi Cengiz Yaprak da hazır bulundu.

Anadolu yakası Gazeteciler Cemiyeti, geçtiğimiz aylarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret edip İstanbul yerel basının sorunlarını ve çözüm önerilerini sunmuştu. Ülkenin hareketliliği ve 15 Temmuz darbe girişiminin yaşanması nedeniyle çalışmalarını bir süre ara veren AYGAD, geçtiğimiz günlerde MHP İstanbul İl Başkanını makamında ziyaret etti.

İstanbul yerel basının sorunlarını ve çözüm önerilerini Başkan Karataş’a yazılı ve sözlü ileten AYGAD Başkanı Aytekin Yaşar ve yönetim kurulu üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi’nden yerel basının sorunlarının TBMM’ne taşınması ve çözülmesi yönünde destek talebinde bulundular.

aygad-mhp-istanbul

Ziyarette yerel anlamda basın mesleğinin sağlıklı yürütülmesi için siyasilerin önereceği tekliflerle mümkün olabileceği belirtildi. Yerel basının sorunlarını bir yasa teklifi ile giderileceğini ifade eden MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, sorunlarınızı Genel Başkanımıza ileteceğiz ifadesinde bulundu. MHP İl Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, AYGAD Başkanı Aytekin Yaşar ve Başkan yardımcısı Ahmet Işıkdağ, İstanbul yerel basının sorunlarını önce sözlü olarak Başkan Mehmet Bülent Karataş’a anlattılar.

aygad-mhp-istanbul-1

Karşılıklı yapılan sohbetin ardından AYGAD yönetimi tarafından hazırlanan yerel basın raporu iletildi. Ülkenin mevcut gündeminin ve MHP’nin politikaları hakkında yapılan sohbetten sonra ziyaret sona erdi.

Aygad ilerleyen zamanlarda İstanbul siyasi parti il başkanlarını, MHP Genel  başkanını ve Ak Parti Genel başkanını ziyaret edip İstanbul Yerel Basının sorunları ve çözümleri yönünde çalışmalar yapmayı hedefliyor.

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Tavuk Eti İhracatına Yasak Geliyor: Ticaret Bakanlığı Fiyatları Düşürmeyi Hedefliyor

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı. Son dönemlerde peş peşe zamlanan beyaz ette fiyat artışının önüne geçmek için ihracat yasağı geliyor. Artan kırmızı et fiyatları sonucu tavuk etine yönelen tüketici, yüksek fiyatlarla karşılaşınca Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Tavuk eti fiyatlarını düşürmek amacıyla ihracata yasak getiriliyor. FAHİŞ ZAM SONRASI TİCARET BAKANLIĞI’NDAN İHRACAT YASAĞI KARARI Yüksek kırmızı et fiyatları […]

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]