SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

İzmir deplasmanında Altay’la karşılaşan Kartalspor, 90+5 te bir puanı kurtardı

Yayınlanma:
ABONE OL

Geçtiğimiz haftayı maç yapmadan geçen Kartalspor bu hafta deplasmanda İzmir temsilcisi Altay’la karşı karşıya geldi. Uzun süre golsüz devam eden karşılaşmanın 79.dakikasında Hüsamettin Yener Altay’ı öne geçiren golü Kartalspor ağlarına bıraktı. Altay taraftarları galibiyet şarkıları söylerken 90+5.dakika da Emrah Taysi Altay ağlarını havalandırarak Eski Buca Stadyumunu sessizliğe bürüdü

Kocaelispor karşılaşması sonrasında görevi bırakan Taner Gülleri’nin yerine bu hafta takımın başında Antrenör Rafet Önür çıktı. Kocaeli maçında kırmızı kart gören Burak Yılmaz, sarı kart görüp cezalı duruma düşen Samet Eser ve sakatlanan Tugay Kaya bu hafta maç kadrosunda yer almazken hafta arasında profesyonel sözleşmeye imza atan İbrahim Karaağaç Altay maçı kadrosunda yer aldı.

Antrenör Rafet Önür Altay maçının 18 kişilik kadrosuna Osman Şimşek, Armağan Önür, Ozan Solak, Emrah Taysi, Sait Ulucan, Zafer Çuvalcı, Baran Basut, Onur Acar, Recep Yaşar, Yasin Şahan, Aytek Öktem,  Dündar Denizhan, Yusuf Ocak, Tahsin Hacımustafaoğlu, Görkem Güven, İbrahim Karaağaç, Batuhan Özgür ve Volkan Yılmaz’ı dahil etti.

Önür ilk onbirde ise Kalede Osman Şimşek, savunmada Ozan Solak, Emrah Taysi, Sait Ulucan, Zafer Çuvalcı, Önlerinde Onur Acar, Yasin Şahan, Orta alanda Recep Yaşar, Dündar Denizhan, Volkan Yılmaz ve ileri uçta Aytek Öktem’e şans verdi.

altay-mac-2-kartalspor

Eski Buca Stadyumunda saat 13:30’da başlayan karşılaşmayı Malatya bölgesi hakemlerimizden Batuhan Gültek yönetirken yardımcılıklarını İsmail Emre ve Barış Akdağ üstlendi. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise İsa Doğanlar görev aldı.

Kartalspor maça Bordo Beyaz Çubuklu forma, bordo şort ve bordo konç ile çıkarken kaleci Osman Şimşek sarı forma giydi. Rakip Altay ise mavi forma siyah şort ve siyah konç ile çıktı. Altay kalecisi Süleyman Kasap ise yeşil formayı tercih etti.

Karşılaşma öncesi gerçekleştirilen para atışı sonucu Altay takım kaptanı Murat Uluç kale seçimini yaparken karşılaşmaya Kartalspor başladı.

Maçtan dakikalar.

4.dakika da Dündar sol kanattan ceza sahası içerisindeki Aytek Öktem’e ortasını yaptı, savunma araya girerek topu taca gönderdi. Dündar taç atışını çabuk kulandı, topla buluşan Recep Yaşar ceza sahası solundaki Volkan’a ortasını yaptı, savunma topu kornere gönderdi. Atak yönünün sağından kullanılan köşe vuruşunda Altay kalecisi Süleyman Kasap topu kontrol etti.

Süleyman bekletmeden topu oyuna soktu, sağ kanatta Furkan Deniz, Zafer Çuvalcı’nın kafayla uzaklaştırmak istediği topa sahip oldu, Furkan ceza sahasına ortasını yaptı, Halil Karataş topu kontrol etti ceza sahası solundaki Halil Yılmaz’a pasını verdi Halil’in sol çaprazdan vuruşunu kaleci Osman Şimşek kontrol etti.

8.dakika da Murat Uluç sol kanattan son çizgiye kadar indi, Emrah Taysi o noktada ayak koyarak topu kornere gönderdi. Sol köşe gönderinden kullanılan korner atışında ceza sahası arkasında topla buluşan Furkan Deniz’in vuruşunda kaleci Osman Şimşek direk dibinden topu çeldi, pozisyonun devamında top dışarı çıktı.

9.dakika da Altay hızlı çıkarken Onur Acar orta alanda faul yaparak Altay atağını kesti.

10.dakika da Onur Acar orta saha çizgisinin sağında rakibine faul yaptı, bu sefer karşılaşmanın hakemi Onur’a sarı kart gösterdi.

13.dakika da Altay ceza yayının sağında Volkan Yılmaz’a faul yapıldı, faul atışını Volkan kullandı, ceza sahası içerisinde Halil Yılmaz topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı.

14.dakika da Dündar Denizhan sol kanattan ortasını yaptı, ceza sahası içerisinde Aytek Öktem’le Halil Karataş topa yükseldi, Halil topu uzaklaştıran isim oldu.

17.dakika da atak yönünün solunda Volkan Yılmaz topla buluştu, ceza sahasına ortasını yaptı, Recep Yaşar kafayla arkaya aşırtmak istedi fakat top dışarı çıktı.

18.dakika da Volkan Yılmaz sağ kanattan ceza sahasına girmek istedi, rakibinden kurtulamayınca ortasını yaptı savunma son anda ayak koyarak topu uzaklaştırdı.

19.dakika Altay’ın sol kanattan geliştirdiği atakta ceza sahası içerisinde rakibini perdeleyen Recep Yaşar topu kornere gönderdi.       Halil Karataş atak yönünün solundan köşe vuruşunu kullandı, Emrah Taysi o noktada topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı.

21.dakika da Yasin Şahan sağ kanattan hızla rakip yarı alanı kat etti, koşu yapan Volkan’ın önüne pasını attı, topla buluşan Volkan’ın orta şut karışımı vuruşunu kaleci Süleyman Kasap topu kontrol etti.

23.dakika da Recep Yaşar rakip atak yönünün sağında orta çizgi üzerinde rakibine faul yapınca karşılaşmanın hakemi Batuhan Gültek’ten sarı kart gördü.

25.dakika da Dündar Denizhan sol kanattan ortasını yaptı, Volkan Yılmaz göğsüyle Yasin Şahan’a indirdi, Yasin’den önce savunma araya girerek topu ceza sahasından uzaklaştırdı.
26.dakika da Altay atak yönünün solundan Hüsamettin Yener ortasını yaptı, Sait Ulucan son anda topu kafayla tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı.

28.dakika da atak yönünün sağından yapılan ortayla Hüsamettin Yener buluştu, kale önünde hafif çapraz pozisyondan vuruşunu yaptı, Osman Şimşek kritik bir kurtarışla topu kornere gönderdi. Sağ köşe gönderinden kullanılan korner atışında Aytek kafayı dokunda arka tarafa sarkan topla Halil Karataş buluştu tekrardan ceza sahasına ortaladı, Murat Uluç kaleye sırtı dönük ayağının arkasıyla topa dokundu top az farkla dışarı gitti.

30.dakika da Halil Karataş’ın pasıyla sol çaprazda topla buluşan Furkan Deniz topla buluştu ceza sahası içinden vuruşunda Osman Şimşek yatarak topu kontrol etti.

31.dakika da sağ kanattan Volkan Yılmaz geldi ortasını yaptı, Recep Yılmaz vuruşunu yaptı kaleci Süleyman Kasap son anda kornere çeldi. Atak yönünün solundan Dündar köşe vuruşunu kullandı, herkesi aşan topu en arkada Emrah kontrol etti Ozan’ın önüne bıraktı Ozan ortasını yapmak isterken savunma topu uzaklaştırdı.

38.dakika da Halil Yılmaz sağ çaprazda topla buluştu, vuruşunu yaptı, Osman Şimşek bu pozisyonda gole izin vermedi.

39.dakika da sakatlık yaşayan Yasin Şahan yerini Görkem Güven’e bıraktı.

41.dakika da Furkan Deniz sağ kanattan ceza sahasına girdi vuruşunu yaptı top üstten dışarı gitti.

42.dakika da atak yönünün solundan Altay korner kullandı, kafalardan seken top arka tarafa doğru açıldı, bu noktada topa buluşan Furkan Deniz’in vuruşunda top üstten dışarı gitti.

45+1.dakika da sol köşe gönderinin önünde Zafer Çuvalcı ve Hüsamettin Yener bir pozisyonda yerde kaldı, sağlık ekipleri iki futbolcuya da müdahale ederken Hüsmettin’in Kartalspor taraftarıyla tepkisi sonucu bir anda gerginlik yaşandı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlanırken ikinci yarıya ev sahibi takım Altay başladı.

47.dakika da atak yönünün solunda Aytek Öktem topla buluştuğu sırada yerde kaldı, faul atışını Dündar ceza sahasına ortaladı Emrah Taysi’den önce savunma uzaklaştırdı.

50.dakika da Hüsamettin Yener ceza sahasının soluna atılan topla buluştu, Sait Ulucan son anda araya girerek topu rakibine çarptırıp avuta gönderdi. Sait bu pozisyonda sakatlık yaşadı.

53.dakika Rıdvan Çankaya sağ kanattan ortasını yaptı, Hüsamettin Yener’den önce Osman Şimşek araya girerek tehlikeyi önledi.

55.dakika da atak yönünün sağından topu rakibine kaptıran Volkan Yılmaz, taç çizgisi üzerinden rakibine arkadan faul yapınca karşılaşmanın hakeminden sarı kart gördü.

56.dakika da Volkan Yılmaz savunmanın sağından hızla rakip yarı alana kat etmek isterken Rıdvan Çankaya tarafından düşürüldü, Batuhan Gültek Rıdvan’a sarı kart gösterdi.

57.dakika da Volkan Yılmaz sağ kanatta çizgi üzerinden topu rakibinden kurtarmak isterken yerde kaldı, rakibi Volkan’ın baldırına bastı fakat karşılaşmanın hakemi pozisyonu devam ettirdi, pozisyon Altay atağına dönüştü ve top kornere çıktı. Oyun duraklayınca karşılaşmanın hakemi Volkan’ın tedavisi için sağlık ekiplerini sahaya davet etti.

58.dakika da Altay’ın atak yönünün solundan kullandığı köşe vuruşunda Ozan Solak topu karşıladı ve Altay aynı noktadan bir köşe vuruşu daha kullandı, ikincisinde kaleci Osman Şimşek topa sahip oldu.

59.dakika da savunma arkasına atılan topla ceza sahası solunda Halil Yılmaz buluştu, kale önüne ortasına yaptı Furkan Demir ceza sahası içinden vuruşu yaptı, bu pozisyonda Furkan’ın açısını daraltıp mutlak golü önleyen Osman Şimşek kısa bir sakatlık yaşadı.

61.dakika da Dündar Denizhan ceza sahasının solunda topla buluştu, önce sola sonra sağa çekerek önünü boşalttı ve ceza sahası arkasındaki Volkan’a ortasını yaptı, savunma son anda kafayı dokundu ve top Aytek’e geldi Aytek kafayla tekrar’dan Volkan’a aktardı Volkan’ın vuruşunda kaleci Süleyman Kasap topu kontrol etti.

62.dakika da Volkan Yılmaz sağ kanatta rakibinden faul aldı, Ozan Solak serbest vuruşu ceza sahası içerisine doğru kullandı, Aytek yükseldi fakat dokunamadı arka tarafa açılan topu Yiğit Yöney kontrol etti ve topla birlikte çıktı.

63.dakika orta sahanın rakip yarı alana bakan kısmın solunda Görkem Güven faul aldı, hemen kullanılan atışta Dündar Denizhan sol kanatta topla buluştu, savunma arkasına koşu yapan Recep Yaşar’ın koşu yoluna bıraktı, Recep topla son çizgiye inerek ortasını yaptı savunma son anda uzaklaştırdı.

66.dakika da Görkem Güven rakip yarı alanın ortalarında Dündar’dan aldığı pasla dikine rakip kaleye doğru yöneldi iki rakibinden sıyrıldı, ceza sahası içine girerken yerde kaldı karşılaşmanın hakemi bu pozisyonda devam kararı verdi.

67.dakika da Furkan Deniz orta sahanın sağında topla buluştu kale önüne doğru driplig yaptı kaleyi karşısına alır almaz vuruşunu yaptı top üstten dışarı çıktı.

68.dakika da Altay sol kanattan geldi topu sağ kanada aktardı, bu noktadan ceza sahasına yapılan ortayla Halil Yılmaz buluştu, Halil’in önü bomboştu fakat topu kontrol ederken top eline temas edince karşılaşmanın hakemi düdüğünü çaldı.

69.dakika da rakip ceza yayının sağında göğsüne darbe alan Görkem Güven yerde kaldı, karşılaşmanın hakemi bu pozisyonda devam kararı verirken Görkem yerden kalkamadı, top Kartalspor’lu oyuncularda kaldı, sol kanattaki Dündar’la topu buluşturdular, Dündar’ın ortasına Volkan yetişemeyince top doğrudan dışarı gitti.

70.dakika da Volkan Yılmaz oyundan çıkarken Yusuf Ocak oyuna dahil oldu.

72.dakika da Altay’dan Furkan Deniz çıkarken Orhun Öztürk oyuna dahil oldu.

75.dakika da Orhun Öztürk sol kanattan kale önüne doğru Kartalspor savunmasını yararak ceza sahası önüne kadar ilerledi, son anda Recep Yaşar araya girerek Onur’u durdurdu. Halil Karataş serbest vuruşu doğrudan kaleye doğru kullandı kaleci Osman Şimşek iki hamlede topu kontrol etti.

77.dakika da Altay’dan Halil Yılmaz çıkarken Yolcu Mansız oyuna dahil oldu.

79.dakika da kaleci Süleyman’ın uzun gönderdiği topa Zafer Çuvalcı ayak koyarak topu kornere gönderdi, Altay atak yönünün sağından taç atışını kullandığında oyun alanında 3 top vardı fakat karşılaşmanın hakemi oyunu devam ettirdi, ceza yayının önünde topla buluşan Rıdvan Çankaya’nın ara pasıyla topla buluşan Hüsamettin Yener kaleci Osman’la karşı karşıya kaldı ve vuruşunda topu ağlara göndererek Altay’ı 1-0 öne geçirdi.

81.dakika da Görkem Güven yerini Baran Basut’a bıraktı.
82.dakika da Altay’da Serhat Kot oyuna dahil olurken Hüsamettin Yener çıktı.

83.dakika da Dündar atak yönün solundan köşe vuruşu kullandı, ceza sahası içerisinde savunma kafayla dokununca top diğer taraftan taca çıktı.

85.dakika da savunma arkasına atılan topla Baran Basut buluştu, ceza sahası içinde topu rakibinden kurtarmak istedi fakat savunma topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı. Ceza sahası dışına açılan topa Aytek Öktem çok sert vurdu top Rıdvan’ın yüzüne çarpınca Rıdvan kısa süreli baygınlık yaşadı.

88.dakika da savunmadan Yusuf Ocak atak yönünün sağına doğru uzun oynadı taç çizgisi üzerinde Baran topu kontrol etti, savunmanın müdahalesiyle top taca çıktı, Baran taç atışını bekletmeden Aytek’e doğru kullandı, Aytek topu saklarken faul aldı. Sağ çaprazdan Recep’in kullandığı serbest vuruşu savunma uzaklaştırdı.

Altay golden sonra sürekli yerden kalmayınca karşılaşmanın hakemi müsabakanın sonuna en az 5 dakika ilave etti.

90+1.dakika da Murat Uluç, Onur Acar’a sert girince sarı kart gördü.

90+3. Dakika da Serhat Kot Kartalspor savunmasının solunda Onur Acar’a faul yaptı, Onur atışı hızlı kullanmak isterken Serhat topu vermek istemeyince ortam gerildi Serhat bu pozisyonda sarı kart gördü.

90+4.dakika da Kartalspor kalesine atılan şutu Osman Şimşek çeldi, sonrasında Murat Uluç topla buluştu fakat kalkan ofsayt bayrağı vardı.

90+5.dakika da Dündar Denizhan sol kanattan bekletmeden ceza sahasına sert ortaladı, savunma kafayı dokundu ve top ters taraftan kornere çıktı. Karşılaşmanın son atağı olduğu için kaleci Osman Şimşek’te ceza sahası içerisine girdi, Yusuf Ocak topun başına geçti ceza sahası arkasına doğru sert ortaladı, rakibin arkasına sarkan Emrah Taysi zor pozisyonda kafa vuruşunu yaptığında 2000 kişinin bulunduğu Eski Buca Stadyumunda sadece 100 kişinin sevinç sesleri duyuluyordu. 1-1

Emrah Taysi gol sevincini formasını çıkartarak kutladığı için karşılaşmanın hakeminden sarı kart gördü.

Altay santra atışını kullandı Kartalspor savunmasının Altay baskısına ilk müdahalesi sonrasında maçın hakemi Batuhan Gültek mücadelenin son düdüğünü çaldı.

Kartalspor zorlu Altay deplasmanından son dakika da bulduğu golle bir puanı hanesine eklerken puanını 16’ya çıkarttı, Kartalspor önümüzdeki hafta sahasında Çorum Belediyespor’u konuk edecek.

İlgili Haberler

Spor
28 Mart 2024
28 Mart bugünkü maçlar! Bu akşam kimin maçı var?

28 Mart bugünkü maçlar belli oldu. Hem Türkiye’de hem de Dünya liglerinde oynanacak karşılaşmalar açıklandı. Peki 28 Mart Bugün hangi maçlar var? Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği gün geldi çattı. 28 Mart Perşembe günü, yerli ve yabancı liglerden bir dizi futbol maçı ekranlara taşınacak. Kıyasıya mücadeleler, futbol tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak. 28 MART BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? […]

Spor
26 Mart 2024
Galatasaray – Antalyaspor Maçının Hakem Toplantısı Gündemi Sarstı: İfadeler Ortaya Çıktı

Futbol dünyası bu diyalogla çalkalanıyor. Galatasaray – Antalyaspor maçının ardından hakem toplantısı ifşa edildi Galatasaray’ın Antalyaspor’u mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen hakem toplantısında yaşananlar, futbol kamuoyunu ayağa kaldırdı. İşte olay yaratan diyaloglar. Süper Lig’in 27. haftasında oynanan ve Galatasaray’ın Antalyaspor’u 2-1 yendiği maçın ardından, futbol gündemi bir kez daha sarsıldı. Maçın hakemleri arasında yaşanan ve […]

Spor
24 Mart 2024
Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Finale Yükseldi!

2.Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda büyük bir başarıya imza atan Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız, Meksika’yı mağlup ederek finale çıktı. Türkiye, Down Sendromlular için sporun önemini tüm dünyaya gösteren 2. Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda (Trisome Oyunları) ev sahipliği yapıyor. Bu önemli organizasyonda mücadele eden Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız, yarı finalde Meksika’ya karşı mücadele […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]