SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartalspor, Karacabeybirlikspor karşısında son dakikalarda gelen golle galibiyete ulaştı

Yayınlanma:
ABONE OL

Bir hafta önce deplasmanda Kütahyaspor’a talihsiz bir şekilde mağlup olan ve zirve mücadelesinde çok önemli bir yara alan Kartalspor bu hafta sahasında lig’in iddialı takımlarından Karacabey Birlikspor’la karşı karşıya geldi. Son dakikalara kadar golsüz süren mücadelede Baran Basut 88.dakika da sahneye çıkarak Kartalspor’un hedefinin zirve olduğunu bir kez daha gösterdi.

Teknik direktör Taner Gülleri Karacabey Birlikspor maçının 18 kişilik kadrosuna Osman Şimşek, Armağan Önür, Ozan Solak, Emrah Taysi, Sait Ulucan, Burak Yılmaz, Zafer Çuvalcı, Baran Basut, Samet Eser, Onur Acar, Recep Yaşar, Yasin Şahan, Aytek Öktem, Tugay Kaya, Dündar Denizhan, Yusuf Ocak, Tahsin Hacımustafaoğlu ve Volkan Yılmaz’ı dahil etti.
Teknik direktör Taner Gülleri ilk onbirde Kalede Osman Şimşek, savunmada Ozan Solak, Emrah Taysi, Burak Yılmaz, Zafer Çuvalcı, Önlerinde Onur Acar, Samet Eser, Orta alanda Recep Yaşar, Dündar Denizhan, Volkan Yılmaz ve ileri uçta Aytek Öktem’e şans verdi.

Kartal Stadyumunda saat 13:30’da başlayan karşılaşmayı Giresun bölgesi hakemlerimizden Halil Sayın yönetirken yardımcılıklarını Orhan Türkoğlu ve Mürvet Yavuztürk üstlendi. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Muhammetali Metoğlu görev aldı.

En son geçtiğimiz sezon oynanan Eyüpspor müsabakasında seyircisi önünde bir lig maçına çıkan Kartalspor lig’in 9.haftasında seyircisiyle buluştu.

Konuk takım Karacabey Birlikspor’u desteklemek için Bursa’dan 100’e yakın Karacabey seyircisi kendileri için ayrılan bölümde takımlarına destek verdi.

Kartalspor maça Bordo forma, bordo şort ve bordo konç ile çıkarken kaleci Osman Şimşek sarı forma giydi. Rakip Karacabey ise maça Mavi –Beyaz çubuklu forma beyaz şort ve beyaz konç ile çıktı. Karacabey kalecisi İhsan Turgut Kirveli ise mor formayı tercih etti.
Karşılaşma öncesi gerçekleştirilen para atışı sonucu Kartalspor takım kaptanı Aytek Öktem kale seçimini yaparken karşılaşmaya Karacabey Birlikspor başladı.

Maçtan dakikalar.

2.dakika da Samet Eser sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine koşu yapan Aytek’e pasını verdi, Aytek kaleciyle karşı karşıya kaldı fakat öncesinde kalkan ofsayt bayrağı vardı.

6.dakika Dündar Denizhan sağ çaprazdan kaleyi denedi, kaleci topu çeldi top Volkan Yılmaz’ın önünde kaldı, Volkan topu ağlarla buluşturdu fakat ofsayt gerekçesiyle gol geçersiz sayıldı.

7.dakika Recep Yaşar atak yönünün sağından topla bindirme yaptı, köşe gönderine yakın bir bölgeden penaltı noktası üzerindeki Aytek’e ortasını yaptı, Aytek’in vuruşunda savunma son anda ayak koyarak topun kaleye gitmesine engel oldu.

8.dakika da Ozan Solak sağ kanattan son çizgiye kadar indi, yerden sert ortaladı, rakip son anda ayak koyarak topu kornere gönderdi. Kartalspor sağ köşe gönderinden Volkan Yılmaz’la köşe vuruşunu kullandı, Recep Yaşar kaleci İhsan’la birlikte topa yükseldi, top Emrah Taysi’nin önünde kaldı, Emrah topu kaleye göndermek isterken karşılaşmanın hakemi Recep Yaşar’ın kaleci İhsan’a faul yaptığını belirtip oyunu durdurdu.

10.dakika da Dündar sol kanatta savunma arkasına sarktı, topla buluştu, kale önündeki Aytek’e pasını çıkarttı fakat savunma uzaklaştırdı. Pozisyon ani gelişen Karacabey atağına dönüştü, ceza sahası sağ çaprazında Ali Serin vurdu kaleci Osman Şimşek dikkatliydi.

12.dakika da Burak Yılmaz savunmadan sağ kanada uzun bir top attı, Ozan Solak sağ köşe gönderine yakın bir noktada topla buluştu, ceza sahasına ortasını yaptı, Recep Yaşar ve kaleci İhsan topa yükseldi, İhsan dokundu top arka tarafa açıldı, o noktada Dündar topla buluştu, önünü boşaltıp vurmak istedi fakat savunma müsade etmedi.

14.dakika Recep Yaşar, Onur Acar ve Samet Eser sağ kanatta üçgen oluşturdular ve Samet topu Volkan Yılmaz’a kazandırdı, Volkan ceza sahası dışı sağ çaprazında önünü boşlatıp vuruşunu yaptı top üstten dışarı çıktı.

18.dakika da Kartalspor sağ taraftan Volkan Yılmaz’la köşe vuruşu kullandı, savunma kafayı vurdu top diğer taraftan dışarı çıktı, bu sefer sol kanattan Dündar köşe vuruşunu kullandı, arka tarafta Emrah Taysi kafayı dokundu, Burak Yılmaz hareketlendi savunma topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı.

20.dakika da Aytek Öktem sol kanatta son çizgiye kadar indi, kale önüne koşu yapan Volkan Yılmaz’a yerden sert ortaladı fakat topa kimse dokunamayınca diğer taraftan taca çıktı.

kartalspor-karacabeyspor
21.dakika da Emrah Taysi savunmadan çıkarken kaptırdı, Alim Harlak soldan son çizgiye kadar inerek içeri ortaladı, Hurşut Meriç vurdu savunmamıza çarpan top kornere gitti. Korner atışında kaleci Osman Şimşek topa sahip oldu.

23.dakika Onur Acar kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktada Hurşut Meriç’i düşürdü, serbest vuruşu Alim Harlak doğrudan kaleye kullandı kaleci Osman topu kornere çeldi. Atak yönünün sağından Hurşut korner atışını kullandı, Alim Harlak arka noktada topla buluştu, Ali Serin’e pasını verdi Ali, Hurşut’a yerden pasını verdi, sağ çaprazdan Hurşut şutunu çekti kaleci Osman bu pozisyonda da başarılıydı.

25.dakika atak yönünün sağında Recep Yaşar, Hurşut Meriç’i düşürdü, Hurşut, Alim Harlak’la paslaştı, Alim sağ kanattan ceza sahasına sağ taraftan sokuldu, kale önüne ortasını yaptı, o noktada topa kimse dokunamayınca arka tarafa açılan topu Aytek uzaklaştırdı.

26.dakika da Recep Yaşar’ın pasıyla Aytek Öktem ceza yayı üzerinde topla buluştu, göğsüyle indirdiği topa bekletmeden çok sert vurdu, üst direğe çarpan top dışarı gitti.

27.dakika da Karacabey Birlikspor atak yönünün sağından tehlikeli olmaya çalıştı. İlhan Aslanoğlu ceza sahası sağ çaprazında topla buluşur buluşmaz vuruşunu yaptı, top uzak direğin dibinden dışarı gitti.

29.dakika da Samet Eser rakip ceza sahasına yakın bir bölgede yerde kaldı. Serbest vuruşu Zafer kullandı, kaleci İhsan yumrukla uzaklaştırdı, sol kanada açılan topu Dündar yakaladı, Ozan’a pasını verdi Ozan’ın ortasına kaleci İhsan yükseldi ve topu kontrol etti.

30.dakika da atak yönünün sağında, rakip yedek kulübesinin önünde Onur Acar rakibine sert girince karşılaşmanın hakemi Halil Sayın’dan sarı kart gördü.

41.dakika da Zafer Çuvalcı sol kanattan ceza alanına ortasını yaptı, Aytek Öktem rakibiyle birlikte yükseldi, top rakipten dışarı çıkarken karşılaşmanın hakemi Aytek’in faul yaptığını belirledi.

44.dakika da Ozan’ın vuruşunda rakip oyuncuya çarpan top kornere çıktı,

45.dakika da Karacabey Birlikspor’un geliştirdiği ani atakta Alim Harlak ceza sahası sağ çaprazından çok sert vurdu, kaleci Osman Şimşek başarılı bir kurtarışla gole izin vermedi.

İlk yarı golsüz tamamlanırken ikinci yarıya ev sahibi Kartalspor Başladı.

47.dakika da Aytek Öktem topu göğsüyle önüne indirdiği anda Yusuf Efil tarafından düşürüldü, serbest vuruşu kullanmak üzere topun başına Zafer Çuvalcı geçti, Zafer’in vuruşunda top farklı şekilde dışarı gitti.

52.dakika da Kartalspor Aytek Öktem’le gole çok yaklaştı, Onur Acar’ın orta alandan savunma arasına gönderdiği topu Aytek Öktem göğsüyle önüne aldı kaleci İhsan’dan sıyrıldı, sağ çaprazdan kaleye vuruşunu yaptı, iki oyuncu kaleyi kapatarak topun ağlarla buluşmasına engel oldu.

54.dakikada Zafer Çuvalcı’nın sol kanattan yaptığı şut orta karşımı vuruşta top üst direkten döndü.

55.dakika da Aytek Öktem penaltı noktası üzerinde topla buluştu, Muhammet Serdar Yazıcı ve Mehmet Can Işık’ın arasından sıyrıldı, bu esnada bu iki oyuncuda yerde kalınca karşılaşmanın hakemi faul kararıyla oyunu durdurdu.

56.dakika da Dündar sağ çaprazda rakibini düşürdü, paslaşarak kullandılar, Alim Harlak sağ kanattan ceza sahasına ortasını yaptı, Emrah Taysi son anda topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı.

57.dakika da Alim Harlak ceza sahası içinden vuruşunu yaptı Osman Şimşek gole izin vermedi. Pozisyonun devamında Kartalspor hızla atağa çıktı, sol kanattan Dündar topla ilerledi, ceza sahasına girerken topu ayağından fazla açınca Kartalspor önemli bir pozisyonu değerlendirememiş oldu.

60.dakika da Kartalspor yine gole çok yaklaştı. Sağ kanattan yapılan ortayı Aytek Öktem kontrol etti, Mehmet Can Işık’tan sıyrıldı, kaleci İhsan’la karşı karşıya vuruşunu yaptı fakat top İhsan’da kaldı.

62.dakika da Volkan Yılmaz sol kanattan ilerledi, ceza sahasına ortasını yaptı, top Aytek’i geçti arkada hiçbir Kartalspor’lu oyuncu olmayınca bu önemli pozisyonu değerlendiremedik.

64.dakika da Kartalspor’dan Yasin Şahan girdi Recep Yaşar çıktı. Karacabey Birlikspor’dan İlhan Aslanoğlu çıktı Süleyman Güneş girdi.

68.dakika da Muhammed Rıdvan Özdemir orta alanda Yasin Şahan’a çok sert girince karşılaşmanın hakeminde sarı kart gördü.

70.dakika da Volkan Yılmaz sağ kanattan ortaladı, ceza sahsı solunda Dündar Denizhan çok müsait pozisyonda vuruşunu yaptı, top direğin dibinden dışarı gitti.

73.dakika da Dündar Denizhan oyundan çıkarken Yusuf Ocak oyuna dahil oldu.

74.dakika da Aytek Öktem atak yönünün solunda Kartalspor yedek kulübesi önünde faul aldı, Yasin Şahan serbest vuruşu ceza sahasına doğru kullandı, savunma topu uzaklaştırdı.

75.dakika da Alim Harlak ceza sahası önünden kaleyi denedi top dışarı gitti.

76.dakika da Hurşut Meriç sol kanattan ceza sahasına girdi, yerden altıpas içerisine gönderdi, kaleci Osman Şimşek yatarak topu kontrol etti.

77.dakika da Hurşut Meriç ceza sahası sağ çaprazında Süleyman Güneş’le topu buluşturdu, Süleyman’ın vuruşunda top üstten dışarı çıktı.

77.dakika da Kartalspor’da Onur Acar yerini Baran Basut’a bıraktı.

82.dakika da Karacabey Birlikspor’da Ali Serin çıkarken Metehan Bayrakçı oyuna dahil oluyor.

83.dakika da hızlı gelişen Kartalspor atağında Yasin Şahan topu ceza sahası sağındaki Volkan Yılmaz’la buluşturdu, Volkan’ın dar açıdan yaptığı vuruş yan ağlarda kaldı.

85.dakika da Alim Harlak, Zafer Çuvalcı’dan topu kaparak Süleyman Güneş’e pasını verdi, Süleyman’ın ceza sahası içinden yaptığı vuruşu günün en başarılı isimlerinden Osman Şimşek kurtardı. Pozisyonun devamında Kartalspor hızla rakip kaleye yüklendi, ceza sahası içerisinde yaşanan karambolde savunma topu çizgiden çıkarttı.

88.dakika da sol kanatta Yusuf Ocak topla buluştu, bekletmeden yerden ceza sahasına sert ortaladı, o noktada kale önüne koşu yapan Baran Basut topu ağlarla buluşturarak Kartalspor’u 1-0 öne geçirdi.

89.dakika da günün başarılı ismi Osman Şimşek kısa süreli bir sakatlık yaşadı.

Oyunun sonuna en az 4 dakika ilave edildi.

90+2.dakika da Metehan Bardakçı’nın ceza sahasına yaptığı ortayı son anda Zafer Çuvalcı araya girerek uzaklaştırdı.

Kartalspor zorlu karşılaşmayı Baran Basut’un 88.dakika da attığı golle 1-0 kazanarak puanını 15’e çıkarttı ve sıralamada 5.sıradaki yerini korurken, konuk takım Karacabey Birlikspor ise 10 puanda kalarak sıralamada bir basamak geriledi ve 11.sıraya yerleşti.

Kartalspor önümüzdeki hafta deplasmanda Bayburtspor ile karşı karşıya gelecek.

İlgili Haberler

Genel
16 Nisan 2024
Adana’da Sıcaklık Rekoru: Termometreler 39 Dereceyi Gördü!

Adana’da Nisan ayında termometreler 39 dereceyi göstererek sıcaklık rekoru kırıldı. Uzmanlar, sıcaklığın daha da artacağını ve 42 dereceye ulaşacağını öngörüyor. Adana, Türkiye’de yaşanan küresel ısınma etkilerinin en yoğun hissedildiği şehirlerden biri oldu bu Nisan ayında. Kentte ölçülen 39 derece sıcaklıkla yeni bir rekor kırıldı. Meteoroloji yetkilileri, bu sıcaklık artışının Afrika’dan gelen sıcak hava dalgaları nedeniyle […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Spor
14 Nisan 2024
Galatasaray’ın yıldızı Davinson Sanchez için transfer görüşmeleri başladı

Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez’in takımdaki geleceği ile ilgili karar verildi. Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez için transfer piyasası hareketlendi. Kolombiyalı oyuncunun menajeri Fernando Villarreal, transfer görüşmeleri yapmak üzere İtalya’ya uçtu. MENAJER İTALYA’DA: TRANSFER KAPIDA MI? Sanchez’in geleceği büyük merak konusu olurken, oyuncunun temsilcisi Villarreal’in İtalya ziyareti transfer dedikodularını alevlendirdi. Sanchez daha önce Napoli ile […]

Genel
13 Nisan 2024
Antalya teleferik kazasında bilirkişi raporu çıktı! 13 kişi için gözaltı kararı alındı

Antalya’da meydana gelen teleferik faciasında bilirkişi raporunun ortaya çıkmasının ardından 13 kişi hakkında gözaltı kararı alındı. İşte detaylar… Antalya’da meydana gelen teleferik faciasında 13 kişi için gözaltı kararı alındı. Adalet Bakanı Tunç Yılmaz, teleferik kazasına ilişkin olarak, teleferik hattını işleten firma ve teleferik hattının bakım ve onarım işlerinden sorumlu olan firma ve çalışanlarının içlerinde bulunduğu […]