SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartalspor’da Taner Özdemir güven tazeledi

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı.

Kartalspor Kulübü Yönetim Kurulunun 22 Eylül  Perşembe günü saat 19:00’da gerçekleştirdiği Yönetim kurulu toplantısında almış olduğu Olağanüstü Genel Kurul kararını bugün yapılan toplantıyla gerçekleştirildi.

Kartalspor Tesislerinde 7 Ekim 2016 Cuma günü yapılması planlanan fakat gerekli çoğunluk sağlanamadığından dolayı 14 Ekim 2016 Cuma (Bugün) gününe ertelenen Olağanüstü Kongre tüzük gereği çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirildi.

Kartalspor Yöneticilerinden Sirvet Küçükakyüz’ün açılış konuşmasını yaptığı Olağanüstü Kongre’ye divan Başkanlığına İ. Kenan Çakal seçilirken, Katip Üyeler Nasır Süleymanoğlu ve Burhanettin Sönmezalp’ten oluştu. Divan Heyetinin seçilmesi ile birlikte Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunarak gündem maddelerine geçildi.

kartalspor-kongre-fot-1-taner-ozdemir

Sirvet Küçükakyüz Faaliyet Raporunu, Fuat Karşıyaka Bilanço ve Gelir Tablosunu, Nevin Şahan Denetleme Raporunu, Ramazan Oğuz ise Tahmini Bütçeyi haziruna ayrı ayrı okudu.
Divan Başkanının yeni yönetime Bütçe Tadillerine yetki verilmesini delegelerinin oyuna sunmasından sonra Yönetim Kurulunun seçimine geçildi. Divan Başkanlığına Taner Özdemir’in sunduğu liste dışında başka bir liste sunulmamasından dolayı açık oylamaya geçildi.

kartalspor-kongre-fot-5

Yapılan oylama sonucunda Taner Özdemir ve Yönetim Kurulu oy birliği ile seçimi kazanırken Kulüp Başkanı Taner Özdemir’in teşekkür konuşmasıyla Kongre sona erdi.
Kartalspor Yönetim Kurulu görev dağılımı önümüzdeki günlerde yapılacak toplantı sonrasında belirlenecek.

Kartalspor Kulübü Yeni Yönetim Kurulu İsim Listesi

1- Taner Özdemir
2- Ali Apaydın
3- Hüsnü Yeşilyurt
4- Görkem Akdağ
5- Veysi Batmaz
6- İskender Ekşi
7- Nurali Çifçi
8- Sirvet Küçükakyüz
9- Yılmaz Tuncer
10- Nuray Sancaklı
11- Serhat Tozkoparan
12- Kemal Telli
13- Güray Ünseven

İlgili Haberler

Spor
28 Mart 2024
28 Mart bugünkü maçlar! Bu akşam kimin maçı var?

28 Mart bugünkü maçlar belli oldu. Hem Türkiye’de hem de Dünya liglerinde oynanacak karşılaşmalar açıklandı. Peki 28 Mart Bugün hangi maçlar var? Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği gün geldi çattı. 28 Mart Perşembe günü, yerli ve yabancı liglerden bir dizi futbol maçı ekranlara taşınacak. Kıyasıya mücadeleler, futbol tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak. 28 MART BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? […]

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Spor
26 Mart 2024
Galatasaray – Antalyaspor Maçının Hakem Toplantısı Gündemi Sarstı: İfadeler Ortaya Çıktı

Futbol dünyası bu diyalogla çalkalanıyor. Galatasaray – Antalyaspor maçının ardından hakem toplantısı ifşa edildi Galatasaray’ın Antalyaspor’u mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen hakem toplantısında yaşananlar, futbol kamuoyunu ayağa kaldırdı. İşte olay yaratan diyaloglar. Süper Lig’in 27. haftasında oynanan ve Galatasaray’ın Antalyaspor’u 2-1 yendiği maçın ardından, futbol gündemi bir kez daha sarsıldı. Maçın hakemleri arasında yaşanan ve […]