SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartalspor, Van Büyükşehir Belediyespor’u deplasmanda 3-1 yendi

Yayınlanma:
ABONE OL

2016-2017 Turgay Şeren Sezonuna iyi bir başlangıç yapamayan Kartalspor üçüncü hafta sahasında Ankara Demirspor galibiyetiyle çıkışa geçerken 11 ay sonra deplasmanda kazanarak zirve yürüyüşünü sürdürdü.

Karşılaşmada gol perdesini 30.dakika da Kartalspor’dan Recep Yaşar açarken 41.dakika da Serkan Silan penaltıdan kaydettiği golle eşitliği sağladı. Kartalsporu ikinci kez öne geçiren gol ise 73.dakika da Emrah Taysi’nin kafasından geldi. Karşılaşmanın skorunu ise 89.dakika da Kartalspor’un Van Büyükşehir Belediyespor’dan transferi Baran Basut belirledi 1-3

Teknik direktör Taner Gülleri Van Büyükşehir Belediyespor müsabakasının 18 kişilik kadrosuna Osman Şimşek, Armağan Önür, Ozan Solak, Emrah Taysi, Sait Ulucan, Burak Yılmaz, Zafer Çuvalcı, Baran Basut, Samet Eser, Onur Acar, Recep Yaşar, Yasin Şahan, Aytek Öktem, Tugay Kaya, Dündar Denizhan, Tahsin Hacımustafaoğlu ve Görkem Güven’i dahil ederken sahaya Osman, Ozan, Emrah, Burak,Sait, Yasin, Samet, Recep, Volkan, Dündar ve Baran onbiri ile çıktı.
kartalspor-van-mac-fot-3
Van Atatürk Stadyumunda saat 14:30’da başlayan karşılaşmayı Hatay Bölgesi hakemlerimizden Sefa Duran yönetirken yardımcılıklarını Osman Kozan ve Orhan Fahlıoğulları üstlendi. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Mahmut Gülle görev aldı.

Karşılaşma öncesi gerçekleştirilen para atışı sonucu Kartalspor takım kaptanı Emrah Taysi kale seçimini yaparken karşılaşmaya ev sahibi takım Van Büyükşehir Belediyespor başladı.

Maçtan önemli dakikalar

3.dakika da Volkan Yılmaz’ın sağ kanattan ceza sahası içerisine yaptığı ortaya Emrah Taysi yükseldi, Emrah topa dokunamayınca top doğrudan dışarıya gitti.

5.dakika da gelişen Van Büyükşehir Belediyespor atağında sol kanattan ceza sahasına yapılan ortaya Sait Ulucan ve Van Büyükşehir Belediyespor’dan Eray Baba yükseldi iki oyuncuda topa dokunamayınca Osman Şimşek köşe gönderine yakın bir bölgeden topu arkadaşına kazandırdı ve tehlikeyi uzaklaştırdı.

8.dakika da Van Büyükşehir Belediyespor’dan Medeni Bingöl ceza sahasının sağından içeri girer girmez topu sol ayağına aldı ve şutunu çıkarttı kaleci Osman uzandı fakat dokunamadı, top direğe çarparak oyun alanına döndü sonrasında Kartalspor savunması tehlikeyi uzaklaştırdı.

11.dakika da ceza sahasının solunda son çizgi üzerinde Van Büyükşehir Belediyespor’dan  Berkay Yüksel kale önüne yerden ortasını yaptı kale önünde Eray Baba vuruşunu yaptı Kartalspor savunması son anda ayak koyunca top kornere çıktı.

13.dakika da Van Büyükşehir Belediyespor’dan Eray Baba sağdan ceza sahasına girdi kaleci Osman’la karşı karşıya pozisyonda kendisini yere bıraktı, karşılaşmanın hakemi devam kararı verdi.

21.dakika da gelişen Kartalspor atağını ceza sahasının önünde kesen Van Büyükşehir Belediyespor’lu oyuncular kontra atağa kalktı, Berkay Yüksel kaleci Osman Şimşek’le karşı karşıya kaldı vuruşunu yaptı Osman’a çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaştı.

23.dakika Volkan sol kanatta rakibinden sıyrılmak istedi, Volkan önünü boşaltamayınca desteğe gelen Sait’le topu buluşturdu, Sait’in ortasında Baran ve Dündar’ı aşan top auta çıktı.

24.dakika da Ozan sağ kanatta topla buluştu köşe gönderine yakın bir bölgeden ön direğe yerden ortasını yaptı, Baran koştu kaleci Okan Karabulut son anda araya girerek topu kontrol etti.

25.dakika karşılaşmanın hakemi su molası verdi.

29.dakika da atak yönünün solunda Sait topla buluştu, bindirme yapan Samet’e pasını verdi, Van Büyükşehir Belediyespor’dan İsmail Türkaslan son anda araya girerek topu kornere gönderdi.

30.dakika da atak yönünün solundan Dündar Denizhan köşe vuruşunu kullandı, savunma kafayla uzaklaştırmak istedi ceza sahası önüne açılan topu Volkan Yılmaz kafayla içeri doldurdu Recep Yaşar vuruşunu yaptı ve Kartalspor’u 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

31.dakika da atak yönünün sağında köşe gönderine yakın bir bölgede taç çizgisi üzerinden Burak Yılmaz rakibine faul yaptı, ceza sahası içerisine kullanılan serbest vuruşa kaleci Osman çıktı fakat dokunamadı arka tarafta Burak Yılmaz’la topa yükselen Gürol Karataş kafayı dokundu top dışarı çıktı.

34.dakika rakip atak yönünün solunda Emrah Taysi rakibine faul yaptı, Volkan Yılmaz tek kişilik baraj olurken ceza sahası içerisine gönderilen topa Samet kafa vurdu top Volkan’da kaldı, Volkan topu Baran Basut’a kazandırdı, topla rakip yarı alana giren Baran sol kanattan bindirme yapan Dündar’a pasını çıkarttı kaleciyle karşı karşıya pozisyonda Dündar vuruşunu yaptı top kaleciden döndü.

35.dakika da Dündar Denizhan sol kanatta topla buluştu, arkadaşına pasını vermek isterken Van Büyükşehir Belediyespor savunması ayak koyarak topu dışarı gönderdi. Köşe vuruşunda savunma topu uzaklaştırdı Volkan Yılmaz tekrardan ceza sahasına doldurmak isterken savunma son anda ayak koyarak topu taca gönderdi.

40.dakika da Van Büyükşehir Belediyespor’da Eray Baba teknik ekip tarafından kenara alınırken oyuna Akın Açık dahil oldu.

41.dakika da Recep Yaşar’ın göğsüne çarparak dışarı çıkan topa karşılaşmanın hakemleri penaltı verdi. Topun başına geçen Serkan Silan vuruşunda kaleci Osman ve topu ayrı köşelere göndererek skorda dengeyi sağladı. 1-1

42.dakika da Sait Ulucan penaltı itirazlarını sürdürünce sarı kart gördü.

45+2.dakika da gelişen Kartalspor atağında Dündar sol çaprazda topla buluştu vuruşunu yaptı top az farkla direğin dibinden dışarı gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı gollerle 1-1 beraberlikle tamamlanırken ikinci yarıya Kartalspor başladı.

46.dakika da Volkan Yılmaz rakip ceza yayı önünde topla buluştu kaleyi karşısına alır almaz vuruşunu yaptı, savunmaya topu uzaklaştırdı.

48.dakika da Dündar Denizhan sol kanatta topla buluştu, son çizgi üzerinden ortasını yaparken Medeni Bingöl ayak koydu ve top kornere gitti. Köşe vuruşunu Dündar kullandı savunma uzaklaştırmak istedi fakat top ceza yayının önündeki Yasin Şahan’da kaldı Yasin uzaktan kaleyi denedi fakat top kaleyi bulmadı.

50.dakika da gelişen Van Büyükşehir Belediyespor atağında sol kanattan yapılan ortaya Akın Açık kafa vuruşu yaptı, yükseklik kazanan topu kaleci Osman kontrol etti.

51.dakika da sol kanatta Kartalspor yedek kulübesi önünde Baran Basut’a faul yapıldı, Faul atışını Dündar yanındaki Yasin’e pas olarak kullandı Yasin sonrasında ceza sahasına ortaladı savunma tehlikeyi kafayla uzaklaştırdı.

52.dakika da sol kanattan Salih Tunar ceza sahası içine ortasını yaptı, Burak Yılmaz bıraktı, top hazırlıksız durumdaki Osman’a çarparak tekrardan Burak Yılmaz’a geldi Burak topu uzaklaştırdı.

53.dakika da Dündar Denizhan sol kanattan ceza sahasına ortasını yaptı, Kartalspor’dan kimse topa dokunamayınca top doğrudan dışarı çıktı.

54.dakika da gelişen Van Büyükşehir Belediyespor atağından Ozan taç çizgisi üzerinde atak sonuçlandırmak isterken top eline çarptı. Kazanılan serbest vuruşu Serkan Sila doğrudan kaleye gönderdi top direğin dibinden dışarı gitti.

56.dakika da Dündar Denizhan, Van Büyükşehir Belediyespor atağında sağ çaprazdan ceza sahsına girmek üzere olan rakibini düşürünce karşılaşmanın hakeminden sarı kart gördü.

60.dakika da Van Büyükşehir Belediyespor’dan  Akın Açık sağ kanattan son çizgiye inerek ceza sahasını ortasını yaptı, Berkan Yüksel ön direkte vurdu, top direk dibinden dışarı çıktı.

61.dakika da hızlı gelişen Kartalspor atağında Yasin soldan içeri doğru kat etti sağ kanattaki Ozan’a pasını verdi, Ozan’ın ceza sahasına ortasına Recep kafayı vurdu top üstten dışarı çıktı.

62.dakika da sol kanattaki Recep, Baran’a pasını verdi, Baran kale önünde topu kontrol edemedi.

63.dakika da orta alanda Yasin topu kaptırdı, Van Büyükşehir Belediyespor’dan Akın Açık ceza sahasının sağında topla buluştu vuruşunu yaptı savunmaya çarpan top sağ tarafa açıldı Sait o noktada son anda topa dokunarak kornere gönderdi. Atak yönünün sağından kullanılan köşe atışında Recep topu uzaklaştırdı.

64.dakika da Serkan Silan sol kanattan çalımlarla ilerledi kale önüne koşu yapan Akın Açık’a pasını verdi Akın ön direkte vuruşunu yaptı top kaleci Osman’a çarparak kornere gitti.

65.dakika da hızlı çıktık, ceza sahası önünde Yasin topla buluştu, Yasin’in şutunda top üstten dışarı gitti.

66.dakika da Van Büyükşehir Belediyespor’dan Akın sağ kanata topu ısrarla son çizgiye kadar taşıdı ortasını da yaptı kaleci Osman topu kontrol etti.

70.dakika da Volkan sağ kanattan topla ilerledi Dündar’ın ceza sahası içerisine koşu yaptığını görünce bekletmeden Dündar’ın koşu yoluna pasını attı, son anda kaleci Okan Karabulut araya girerek takımı adına tehlikeyi önledi.

71.dakika da Kartalspor’dan Volkan Yılmaz yerini Tahsin Hacımustafaoğlu’na bıraktı.

72.dakika da Van Büyükşehir Belediyespor ikinci oyuncu değişikliğini yaptı ve Halil İbrahim Yağızlı oyundan çıktı Caner Turp oyuna dahil oldu.

73.dakika da Kartalspor sağ köşe gönderine yakın bir bölgede taç atışı kazandı, Ozan atışı Tahsin’e doğru kullandı, Tahsin köşe gönderinin orada topu rakibinden saklarken faul kazandı, Faul atışını Ozan ceza sahası içerisine ortaladı, Emrah Taysi çok iyi yükseldi ve kafa vuruşu yaptı Kartalspor’u 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

76.dakika da Tahsin sağ kanattan ilerledi, ceza sahası içerisindeki Baran’a pasını verdi, Baran tekrardan Tahsin’e bıraktı, Tahsin’in ceza sahası içinden vuruşunda top üstten dışarı gitti.

80.dakika da Van Büyükşehir Belediyespor ‘dan Ali Kurt oyundan çıktı Furkan Dumlu oyuna dahil oldu.

81.dakika da Van Büyükşehir Belediyespor’dan Deniz Durmuş ceza sahası dışından çok sert vurdu top üstten dışarı gitti.

Aynı dakika içerisinde Yasin Şahan orta alanda rakibinden kurtulmak isterken faulle durduruldu Deniz Durmuş bu pozisyonda sarı kart gördü.

82.dakika da serbest vuruşu Samet Eser kullandı sağ taç çizgisi üzerinde Tahsin topu kontrol edemedi top taca çıktı.

86.dakika da arka adalesinde sertleşme olan Sait Ulucan yerini Zafer Çuvalcıya bıraktı.

87.dakika da atak yönünün sağından Van Büyükşehir Belediyespor köşe vuruşu kullandı, kale önünde Akın’ın vuruşunda kaleci Osman mutlak bir golü önledi.

89.dakika da Yasin Şahan çıkarken Tugay Kaya oyuna dahil oldu.

89.dakika da Baran Basut savunma arkasına derinlemesine atılan topa hareketlendi kafayla topu koşu yolana aldı İsmail Türkaslan’ın Baran’a yetişme çabası yetersiz kalınca Baran sol ayağı ile çok sert vurdu ve kaleci Okan Karabulut’un ayaklarının dibinden topu ağlarla buluşturdu. 3-1

90.dakika da Osman Şimşek sarı kart gördü.

Karşılaşma sonuna en az 5 dakika ilave edildi.

90+3.dakika da Van Büyükşehir Belediyespor’dan Serkan Silan ceza sahasının hemen önünde serbest vuruş kullandı top direğin dibinden dışarı gitti.

Karşılaşma Kartalspor 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlanırken karşılaşma sonunda rakip takım oyuncuları ve teknik ekibi Kartalspor kalecisi Osman’a tepki gösterirken Van Büyükşehir Belediyespor’da kadrodan olmayan ve tribünde sivil olarak maçı seyreden Orhan Pala sahaya atlayarak kaleci Osman’a vurduktan sonra güvenlik güçleri ve temsilcilerin bakışları arasında sahayı terk etti.

Kartalspor deplasmanda aldığı bu önemli galibiyet sonrasında 11 puanla zirveyi Altay ve Sancaktepe Belediyespor’la paylaşırken bu hafta sonu sahasında Manavgatspor’u konuk edecek.

İlgili Haberler

Spor
28 Mart 2024
28 Mart bugünkü maçlar! Bu akşam kimin maçı var?

28 Mart bugünkü maçlar belli oldu. Hem Türkiye’de hem de Dünya liglerinde oynanacak karşılaşmalar açıklandı. Peki 28 Mart Bugün hangi maçlar var? Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği gün geldi çattı. 28 Mart Perşembe günü, yerli ve yabancı liglerden bir dizi futbol maçı ekranlara taşınacak. Kıyasıya mücadeleler, futbol tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak. 28 MART BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? […]

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Spor
26 Mart 2024
Galatasaray – Antalyaspor Maçının Hakem Toplantısı Gündemi Sarstı: İfadeler Ortaya Çıktı

Futbol dünyası bu diyalogla çalkalanıyor. Galatasaray – Antalyaspor maçının ardından hakem toplantısı ifşa edildi Galatasaray’ın Antalyaspor’u mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen hakem toplantısında yaşananlar, futbol kamuoyunu ayağa kaldırdı. İşte olay yaratan diyaloglar. Süper Lig’in 27. haftasında oynanan ve Galatasaray’ın Antalyaspor’u 2-1 yendiği maçın ardından, futbol gündemi bir kez daha sarsıldı. Maçın hakemleri arasında yaşanan ve […]