SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartalspor, Erzin Belediyespor’u 2 – 0 yendi

Yayınlanma:
ABONE OL

Spor Toto 3.lig’in 5.haftasında sahasında Hatay temsilcisi Erzin Belediyespor’u konuk eden Kartalspor İlk yarıda Dündar Denizhan ve ikinci yarıda Tahsin Hacımustafaoğlu’nun şık golleriyle karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak yükselişini sürdürdü.
Teknik direktör Taner Gülleri Erzin Belediyespor müsabakasının 18 kişilik kadrosuna Osman Şimşek, Armağan Önür, Ozan Solak, Emrah Taysi, Sait Ulucan, Burak Yılmaz, Zafer Çuvalcı, Baran Basut, Samet Eser, Onur Acar, Recep Yaşar, Yasin Şahan, Aytek Öktem, Tugay Kaya, Dündar Denizhan, Tahsin Hacımustafaoğlu ve Görkem Güven’i dahil ederken sahaya Osman, Ozan, Emrah, Burak,Sait, Yasin, Samet, Recep, Volkan, Dündar ve Baran onbiri ile çıktı.

kartal-erzinspor-fot-4
Kartal stadyumunda saat 13:30’da başlayan karşılaşmayı Elazığ bölgesi hakemlerinden Ahmet Turan Timuroğlu yönetirken yardımcılıklarını Burak Gültek ve Yakup Keçeci üstlendi. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Ali Yakut görev aldı.
Geçtiğimiz sezon sahasında oynadığı son karşılaşma olan Eyüpspor maçında yaşanan saha ve tribün olayları nedeniyle Profesyonel Disiplin Kurulundan 4 maç seyircisiz oynama cezası alan Kartalspor bu karşılaşma sonunda 3 maçı geride bırakmış oldu ve önümüzdeki hafta sonu sahasında oynayacağı Manavgatspor maçıyla bu cezasını tamamlayarak bir sonraki iç saha maçı olan Karacabey Birlikspor karşılaşmasıyla taraftarıyla buluşacak.
Teknik direktör Taner Gülleri Erzin Belediyespor karşılaşmasında Aytek Öktem ve Zafer Çuvalcı’yı yedek soyundururken, ileri uçta Baran Basut’a savunmanın solunda ise Sait Ulucan’a şans verdi.
Karşılaşmada Aytek yedek soyunduğu için Emrah Taysi Erzin Belediyespor maçında kaptan olarak sahaya çıkarken karşılaşma öncesi gerçekleştirilen para atışı sonucunda rakip kale seçimini yaparken müsabakaya Kartalspor başladı.
1.dakika içerisinde Erzinspor savunma oyuncusu Fatih Uyar sağ kanattan ceza sahası sol çaprazına kadar ilerleyip şutunu çıkarttı, kaleci Osman yumrukla uzaklaştırdı.
4.dakika da atak yönünün sağında Volkan Yılmaz düşürüldü, Ozan Solak serbest vuruşu ceza sahası arka direğine doğru ortaladı, Sait Ulucan kafayla indirdi, Burak Yılmaz’dan önce Erzin savunması araya girerek topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı.
5.dakika da Erzin’den Samed Ali Kaya ceza yayı önünde topla buluştu şutunu çektiği anda Samet Eser ve Sait Ulucan rakibini perdeledi, savunmamıza çarpan topu kaleci Osman kontrol etti.
11.dakika da sağ kanada gönderilen topa Ozan Solak koştu, son çizgide topa yetişti ve ceza sahası içerisine ortasını yaptı, kaleci Ramazan Haklı topa yükseldi fakat istediği gibi uzaklaştıramayınca ceza sahası önünde bulunan Yasin Şahan topu kontrol etti, düzeltti ve vuruşunu yaptı, bu sefer kaleci Ramazan topu kontrol etti.
12.dakika da savunmadan hızlı çıktık, Recep Yaşar sol kanatta rakiplerinden sıyrıldı son çizgiye inmeden altıpas içine koşu yapan Baran Basut ve Volkan Yılmaz’a yerden pas çıkartmak istedi fakat top kaleci Ramazan Haklı’yı geçmedi.
15.dakika da Baran Basut sol kanatta topla buluştu, son çizgiye kadar indi ceza sahası sağında bulunan Recep Yaşar’a pasını gönderdi, Recep uzak direğe şutunu çekti top az farkla dışarı gitti.
19.dakika da Fatih Uyar atak yönünün sağında köşe gönderine yakın bir bölgeden ceza sahası içerisine sert ortaladı, kaleci Osman Şimşek topu kontrol etmeyi başardı.
21.dakika da sol kanattan Volkan ceza sahasına ortaladı Baran Basut kafa vuruşunu yaptı, savunmaya çarpan top kaleci Ramazan’da kaldı, Baran bu pozisyonda topun rakibin eline temas ettiğini söylesede karşılaşmanın hakemi devam kararı verdi.
23.dakika da sol kanattan Sait Ulucan’ın ceza sahasına yaptığı ortaya Baran Basut ve Recep Yaşar hareketlendi fakat öncesinde kaleci Ramazan araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.
24. dakika da Fatih Uyar sağ kanattan gitti, ceza sahası içerisine Nureddin Ersoy’a yerden pasını çıkarttı, Ersoy’un şutunda top dışarı gitti.
28.dakika da Kartalspor kalesi önünde Samet Eser ve Samed Ali Kaya hava topuna yükseldi, kafa kafaya çarpışan ikili yere düşerken sağlık ekipleri iki oyuncuya da müdahalede bulundu. Bu pozisyonda Kartalspor’dan Samet’in rakibine faul yaptığını söyleyen karşılaşmanın hakemi Erzin lehine faul atışı verdi. Kaleyi cepheden gören bir noktadan kazanılan Serbest vuruşu Erzin Belediyespor’dan Nureddin Ersoy kullandı, top barajdan döndü sonrasında Kartalspor’dan Ozan Solak topu uzaklaştırdı.
32.dakika da sol kanatta Dündar Denizhan topla buluştu, arkadan desteğe gelen Sait Ulucan’a pasını verdi Sait ceza sahasına ortaladı, Volkan Yılmaz topa yükseldi, ceza sahası dışına açılan topa Ozan Solak gelişine vurmayı tercih etti top farklı şekilde dışarı gitti.
34.dakika da Fatih Uyar kaleyi karşısına alıp vuruşunu yaptı top az farkla dışarı gitti.
35.dakika da Recep’in sol kanattan ceza sahasına ortasında Şahin Tüter kafayla kalecisine bırakmak istedi, Volkan Yılmaz araya girmek istedi fakat kaleci son anda topa sahip oldu.
37.dakika da Fatih Uyar’ın ceza sahasına ortasına Emrah Taysi kale önünde kafayı dokundu, Yasin Şahan uzaklaştırdı.
38.dakika da Mehmet Sait Ulucan Sarı kart gördü.
39.dakikada Recep Yaşar ceza sahası içerisinde topla buluştu, volesini vurdu savunmaya da çarpan top az farkla dışarı gitti.
41.dakika da Dündar sol kanatta topla buluştu, ters tarafa ortasını yaptı çizgi üzerinde Volkan Yılmaz topu kontrol etti, Ozan Solak’a pasını verdi, Ozan ceza sahası içerinse ortasını yaptı Erzin savunması uzaklaştırdı.
43.dakika da Recep Yaşar sağ kanatta son çizgiye yakın bir noktada topla buluştu, bekletmeden sol kanattan bindirme yapan Dündar’a ortasını yaptı, savunma oyuncusu Fatih’in kafasına da çarpan top Dündar’da kaldı, Dündar topu sağına çekip kaleye baktı şık kavisli bir şut çıkarttı, kaleci Ramazan elinden geleni yapmasına rağmen Dündar’ın şık şutunu ağların içinden çıkarttı. 1-0
45+1.dakika da sol kanatta köşe gönderine yakın bir bölgede taç atışı kullandık, orada oluşan karambolde Sait, Dündar’a pasını verdi, Dündar ceza sahası sol çaprazındaki Recep’e bıraktı Recep’in vuruşunda top kaleci Ramazanda kaldı.
Karşılaşmanın ilk yarısı Dündar Denizhan’ın attı golle 1-0 Kartalspor’un üstünlüğü ile kapanırken ikinci yarıya konuk ekip Erzin Belediyespor Şahin Tüter– Umut Koray ÖZ değişikliği ile başladı.
50.dakika da atak yönünün solunda Kartalspor yedek kulübesi önünde Sait Ulucan düşürüldü, serbest vuruşu Ozan Solak ceza sahası içerisine doğru kullandı, Emrah Taysi ceza sahası içinde kafa vuruşunu yaptı top az farkla dışarı gitti.
52.dakika da atak yönün sağında rakip topa eliyle temas edince Kartalspor Ozan Solak’la serbest vuruşu kulandı, arka noktada Emrah Taysi kafayı vurdu top üstten dışarı çıktı.
54.dakika da Kartalspor savunmadan hızla çıktı Baran Basut kaleciyle karşı karşıya kaldı, kaleci Ramazan Baran’dan önce topa dokunarak tehlikeyi uzaklaştırdı.
56.dakika da Erzin Belediyespor’dan Emre Keleşoğlu ceza sahası önünde kaleyi karşısına alır almaz vuruşunu yaptı, Samet Eser son anda vücudunu koyunca Samet’e çarpan top kaleci Osman’da kaldı.
59.dakika da Samet’in ara pasına Baran Basut hareketlendi, kaleci Ramazan tehlikeyi sezinleyip Baran’dan önce topu uzaklaştırdı.
61.dakika da Erzin Belediyespor’un baskı sonrasında sağ kanattan ceza sahası arkasına yapılan ortaya Volkan Yılmaz kafayı dokundu, top Erzin Belediyespor’dan Yılmaz Lüle’nin önüne düştü, Yılmaz’ın vole vuruşunda top kaleci Osman’da kaldı.
63.dakika da Erzin Belediyespor’un baskısını kırmaya çalışan Kartalspor’umuzda Recep Yaşar topla çıkmak isterken top eline temas etti. Emre Bayram serbest vuruşu ceza sahası arka tarafına doğru kullandı, Erzin kaptanı Umut Çakır yükseldi ama topa dokunamayınca top doğrudan dışarı gitti.
66.dakika da Erzin Belediyespor ikinci oyuncu değişiklik hakkını Yılmaz Lüle ‘yi çıkartıp Kerem Tulgar alarak yaptı.
69.dakika da Kartalspor’da Yasin Şahan yerini Onur Acar’a bıraktı.
73.dakika sol kanattan Recep Yaşar ortaladı, ceza yayı sağ tarafında Baran Basut göğsüyle Volkan Yılmaz’a indirdi Volkan şutunu çekti savunma uzaklaştırdı.
75.dakika da Kartalspor hızlı çıktı, Volkan ortaladı, sol kanatta topla buluşan Dündar rakibinden sıyrılarak ceza sahasına girdi, şutunu çekti top kaleciden döndü.
77.dakika da Erzin Belediyespor’dan Samed Ali Kaya, kaleyi karşıdan gören bir noktada topla buluştu, şutunu çekti top az farkla dışarı gitti.
79.dakika da Volkan Yılmaz çıkarken Tahsin Hacımustafaoğlu oyun alanına dahil oldu.
80.dakika da Dündar Denizhan sol kanatta topla buluştu, ceza sahasına girdi, yayın önündeki Samet Eser’e pasını çıkarttı, Samet’in sert şutunda kaleci Ramazan güçlükle topu çıkarttı.
83.dakika da sağ kanattan ceza sahası arkasına yapılan ortayı Erzin Belediyespor’dan Samed Ali Kaya iyi takip etti, Tuncer Baysal’a indirdi Tuncer’in vuruşunda kaleci Osman Şimşek topu kontrol etti.
84.dakika da Erzin Belediyespor son oyuncu değişikliğini gerçekleştirdi ve Emre Bayram’ın yerine Masum Kara’yı oyuna aldı.
86.dakika da Umut Koray Öz’ün şutunda savunmamıza çarpan top kornere çıktı, atak yönünün sağ tarafından Masum Kara korner atışını kullanmak üzere giderken kale arkasında ısınmakta olan Görkem Güven oyunun gecikmesine yönelik müdahalesi sonrasında sarı kart gördü.
88.dakika da Emrah Taysi ceza sahası önünde rakibiyle hava topuna yükseldi, karşılaşmanın hakemi bu pozisyonda Emrah’ın faul yaptığını belirleyince rakip Erzin Belediyespor tehlikeli bölgeden serbest vuruş kullanacak.
Kaleyi hafif sol çaprazdan gören bir noktada atışı kullanmak üzere topun başına gelen Nureddin Ersoy ceza sahasına ortasını yaptı, savunmadan ileri çıkarak gol arayan Onur Çakır kafa vuruşunu yaptı top üstten dışarı gitti.
89.dakika da hızlı Kartalspor atağında Recep Yaşar ceza yayı sol tarafından içeri girdi, sağındaki Tahsin’e pasını verdi, Tahsin topu bir kez dürterek vuruşunu yaptı top kaleciden döndü.
90.dakika da Kaleci Osman, Umut Çakır’ın darbesi sonrasında yerde kaldı, bu pozisyonda Erzin Belediyespor’dan Umut sarı kart gördü.
Karşılaşmanın hakemi müsabakanın sonuna en az 4 dakika ilave etti.
90+2.dakika da Baran Basut yerini Aytek Öktem’e bıraktı
90+3. dakika da Tahsin Hacımustafaoğlu kendi yarı alanından aldığı topla tüm savunma oyuncularından sıyrılarak ceza sahasına kadar girdi vuruşunu yaptı ve kaleci Ramazan’ın solundan topu ağlarla buluşturdu. 2-0
90+4. Dakika da Dündar Denizhan ceza sahası solunda topla buluştu ilk rakibinden kurtardı, arka tarafta bom boş bekleyen Aytek’e pasını çıkartamadan savunma Dündar’ın dengesini bozdu ve sonrasında topu uzaklaştırdı.
Karşılaşma Kartalspor 2-0 üstünlüğü ile sona ererken puanını 8’e yükseltti ve puan cetvelinde iki basamak yükselerek 7.sıraya yerleşti. Kartalspor hafta içi deplasmanda Van Büyükşehir Belediyespor’la karşılaşacak.

İlgili Haberler

Spor
29 Mart 2024
Fenerbahçe’de Süper Kupa Finali öncesi sıcak gelişme: Maça çıkmayalım

Fenerbahçe’den Süper Kupa Finali için radikal karar gelebilir. Galatasaray maçına çıkmama önerisi verildi. Fenerbahçe’nin, Avrupa maçlarının yoğunluğuna rağmen Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa finali için maça çıkmama teklifi gündeme bomba gibi düştü. 7 Nisan’da oynanacak Süper Kupa maçının Galatasaray tarafından ertelenme talebinin reddedilmesi sonrası sarı-lacivertli kulüpten sürpriz bir öneri geldi. SÜPER KUPA FİNALİNDE FENERBAHÇE SAHAYA […]

Genel
29 Mart 2024
Seçil Erzan davasında son dakika gelişmesi! İmza sahte çıktı

Futbolcuların dolandırılması olayı ile ilgili yargılanan Seçil Erzan davasında yeni gelişme var. Dosyadaki son dakika gelişmesine göre Selçuk İnan’ın talep ettiği belgelerde Seçil Erzan’ın yardımcısı sanık Asiye Öztürk’e ait olduğu iddia edilen imzanın sahte olduğu ortaya çıktı. Ünlü futbolcuların da isimlerinin karıştığı dolandırıcılık olayı ile ilgili Seçil Erzan davası olarak bilinen davanın duruşmaları devam ediyor. […]

Spor
28 Mart 2024
28 Mart bugünkü maçlar! Bu akşam kimin maçı var?

28 Mart bugünkü maçlar belli oldu. Hem Türkiye’de hem de Dünya liglerinde oynanacak karşılaşmalar açıklandı. Peki 28 Mart Bugün hangi maçlar var? Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği gün geldi çattı. 28 Mart Perşembe günü, yerli ve yabancı liglerden bir dizi futbol maçı ekranlara taşınacak. Kıyasıya mücadeleler, futbol tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak. 28 MART BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? […]

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]