SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Ergaz, Bayilerini Antalya’da buluşturdu

Yayınlanma:
ABONE OL

Enerji sektörünün köklü kuruluşlarından Ergaz, Bayiler Toplantısını 27 – 28 – 29 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirdi.

Ülke genelinde yaygın bayi ağına sahip olan Ergaz, 40. Yılında bayilerini Antalya Fame Residence Lara otelde buluşturdu. Üç gün süren bayiler toplantısında bayilere vefa plaketleri verildi, ayrıca bayilere keyifli bir tatil yapma ve dinlenme fırsatı sunuldu.

ergaz-antalya-bayiler-toplantisimnst

Bayi, yönetici ve bölge temsilcisi olarak toplam 115 kişilik bir heyetle gerçekleştirilen bayiler toplantısına yönetim kadrosundan, Ergaz A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ömer Yağız, Faruk Demirci, Hüseyin Malkoç ve Satış Pazarlama Koordinatörü Yaşar Yılmaz katıldı.

 

Toplantı salonunda Ergaz tanıtım slaytı izlendi, toplantının açılış konuşmasını Ergaz A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ömer Yağız yaptı.

Yağız, Enerji sektörü ve şirket faaliyetleri hakkında genel bilgi verdikten sonra yapılan yatırımlar ve gelecek dönemle ilgili hedeflerden bahsetti.  Yaşanan global gelişmeleri ve bunların Türkiye’ye yansımasını ekonomik anlamda değerlendirirken, Ergaz ailesi olarak piyasa ile ilgili öngörülerini ve bu yeni dönemde bayilerden beklentilerini aktardı.

Ergaz-omer-yagiz-antalya

Ergaz A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ömer Yağız, “Biz bu bayiler toplantısı planlamasını yaparken, yarım asırlık bir iktisadi hayata sahip şirketimizin bayileriyle güzel bir ortamda bir araya gelmeyi düşündük. Ergaz bugünlere çok emin adımlarla geldi, bugünde çok modern ve profesyonel bir anlayışla yönetilmektedir. Ergaz ailesi olarak tüm değerlerimizle, yani siz bayilerimizle, ortaklarımızla, tüm çalışma arkadaşlarımızla beraberce Ergaz’ı yarınlara taşıyacağız.

Enerji sektörünün 2015 yılı verileriyle 60 milyar dolar olan akaryakıt sektörünün % 13 ünü oluşturan LPG sektörü ise yaklaşık 8 milyar dolarlık bir bütçeye sahiptir. Dünya genelinde enerji arz ve talepleri sektörel anlamda da kaygan zemin oluşturmaktadır. LPG sektöründe gelecekte endişe oluşturacak bir durum olmadığını belirtmek isterim. Şirketimiz, enerji sektöründe gerçekleştirmekte olduğu farklı yatırımlarla her geçen gün yerini sağlamlaştırırken, siz bayilerimizle beraber büyümeye de hassasiyet göstermektedir. Ergaz, kuruluşundan beri tüpgaz sektöründe adından söz ettirirken, inşaat ve akaryakıt alanında da önemli adımlar attı.

Bugün buradaki topluluk çok güzel arzu etiğimiz bir görüntüdür. Sizler bizim 10 – 20 – 30 – 40 yıllık bayilerimizsiniz, yani şirketimizin yaşı ile yaşıt olan bayilerimiz var. Bu topluluk, Ergaz ailesinin vefa tablosudur. Bayilerimizle yıllardır ticari olarak diyalog içinde çalışıyoruz. Bugün ise böyle bir tatil ortamında bir araya gelmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu tarz birliktelikleri periyodik zamanlarda yaparak şirket yöneticileri ve bayi buluşmalarını daha sık aralıklarla sürdüreceğiz” dedi.

Yağız üç günlük programın ilk gününde açılış konuşması yaptı ve plaket takdiminin ardından ayrıldı.

Ergaz-Antalya-Bayiler-Toplantisi-28-Mayis-2016-(308)

Daha sonra Ergaz bayilerine plaketler takdim edildi. Plaket takdiminde, Bayilerin bayilik süresine göre yani, 10 – 20 – 30 – 40 yıllık bayilere farklı plaketler verilmesi dikkat çekti. Plaket takdiminin ardından bayilere, Antalya Fame Residence Lara otelde, Akdeniz sahillerinin kumsalında deniz, havuz, güneşin bol olduğu tatil keyfi yaşatıldı. Ayrıca özel bir tekne turu düzenlenerek adalara gezi düzenlendi. Bayilerin bu keyifli toplantı ve tatil programından bir hayli memnun oldukları gözlendi.

Ergaz-Antalya-Bayiler-Toplantisi-28-Mayıs-2016-(368)

İlgili Haberler

Ekonomi
29 Mart 2024
81 ilde bayram harçlığı: 2.500 TL PTT’den o tarihte çekilecek!

81 ilde belediyelerden bayram harçlığı açıklaması geldi. 2 bin 500 TL gerçekleştirilecek 2024 bayram harçlığı ödemesi PTT ve Ziraat Bankası’ndan çekilecek. İşte 2024 bayram harçlığı detayları haberimizde… 81 ildeki belediyelerden vatandaşlara 2024 yılında da bayram harçlığı ödemesi gerçekleştirilecek. Ödemeler için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılık edecek. Düşük gelirli haneler için sağlanacak bayram harçlığı ödemesiyle […]

Ekonomi
28 Mart 2024
Cebe bedavadan 13.000 TL atmak isteyene lokum gibi mevduat faizi! 100.000 TL’ye en iyi faiz oranı

100 bin TL nakdi olan vatandaşlara mevduat hesabından maaş bağlatan faiz oranları açıklandı. Mevduat hesabına en az 32 gün nakdini yatıran vatandaşlar karlı çıkıyor. İşte 13 bin TL cebe bedavadan eklemek isteyenlere lokum gibi mevduat faiz oranları… Ekonomide çalkantılı süreç devam ederken vatandaşlar yatırımlarını nasıl yapması gerektiği konusunda karar vermekte zorlanıyor. Özellikle Türk Lirası olarak […]

Ekonomi
28 Mart 2024
Emekliye 8.000 TL ikramiye ödemeleri bugün başladı! Bakan Işıkhan duyurdu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, açıklama yaptı. Kamu bankalarından 4A, 4B, 4C’lilere 8 bin TL ikramiye ödemeleri bugün başladı. İşte kamu bankası ikramiye ödemesine dair detaylar haberimizde… Emeklilere müjdeler 2024 yılında sıralanıyor. İlk kez yüzde 50 oranında gerçekleştirilen maaş zamlarından sonra bayram ikramiyelerine de yüzde 50 zam gerçekleştirildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı […]

Ekonomi
28 Mart 2024
Karne hediyesi verilecek! Tüm öğrencilere Bakanlık 6.500 TL yatırıyor!

Yaz tatili gelmeden başvuran vatandaşlar 6 bin 500 TL eğitim desteğinden yararlanıyor. Tüm kademelerde eğitim alan öğrenciler için nakdi destek sağlanıyor. İşte okuyan öğrenciler için sağlanan nakdi destek ödemesine dair detaylar haberimizde… Öğrenciler için devlet çeşitli alanlarda destekler sağlamaya devam ediyor. Okuyan çocuğu olan aileler için nakdi yardımlar büyük önem taşıyor. Hanelerin düşük gelirli olması […]