SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Sercan Badur: “Sahnede Olanların Sorumluluğu Daha Büyük!”

Yayınlanma:
ABONE OL

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park Alışveriş Merkezi; Engelliler Haftası kapsamında Sercan Badur ile bir söyleşi ve imza günü gerçekleştirdi.

 

10 – 16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında; Maltepe Park Alışveriş Merkezi’nde farkındalık yaratmak için düzenlenen etkinliklerden biri de, daha önce bir hipoksi hastasını canlandırmış olan Sercan Badur ile gerçekleştirilen söyleşi oldu.

 

Yetenekli oyuncu Engelliler Haftası özelinde; “Engellerin tümü beynimizde, önce beynimizdeki engelleri aşmalıyız. Oynadığım dizide bir hipoksi hastasını canlandırdım ve bu çok büyük riskler taşıyordu. Gerçeği yansıtabilmek için çok okudum, çok araştırdım. Tüm duygu iniş çıkışlarına hakim olmam gerekiyordu. Sonra bu hastaların ve hasta yakınlarının sesi gibi oldum. O kadar çok mesaj alıyordum ki; kendimi onları karşı sorumlu hissetmeye başladım. Sayende, çocuğum daha sosyal biri oldu diyen hipoksi hastası evlatlara sahip annelerden aldığım mesajlar bu konudaki sorumluluğumu arttırdı. Allah’ın verdiği hayata çok da şanslı doğmamış olabiliriz, elimizde olmayan sebeplerden dolayı bu dünyaya farklı gelmiş ya da hayat bize sonradan engeller vermiş olabilir. Önemli olan, hayata karşı hep bir direnç içerisinde olmak. Toplum olarak duyarlılığımızın artması gerekiyor. Varolan engellere, bizler yeni engeller ekliyoruz. Önce beynimizden sonra da hayat pratiğimizden tüm engellerin kalkmasını diliyorum.” Dedi.

Göz önünde iş yapanlara da seslenen Badur; “Hepimiz işimizi yapıyoruz. Ancak biz oyuncular, göz önünde iş yapanlar, içinde sosyal sorumluluk olan etkinliklerde daha fazla yer alarak, farkındalığın arttırılması konusunda çalışmalıyız. Katıldığım bu etkinliklerde harika insanlarla tanışıp, muhteşem deneyimler yaşıyorum. Allah, hiçbir şeyi engel görmeyeceğimiz, karşımıza engel diye sunulan sorunları aşabileceğimiz günleri nasip etsin.” Diye ekledi.

Minik bir hayranının oyuncu olmak istediğini söylemesi üzerine; “Mutlaka okuluna git. Buradan çocuklarının oyuncu olmasını isteyen ailelere de seslenmek istiyorum, set ortamları çok ağır, mutlaka çocuklarınızın psikolojisinin etkilenmeyeceği şekilde, pedagoglar eşliğinde çalışma ortamlarının olmasına dikkat edin.” Dedi.

Nereye giderse onunla birlikte olan hayranlarından biri olan serebral palsi hastası (SP) hayranını da kalabalığın içinden görerek, sahneden inip, hoşgeldin diyerek kucakladı.

İlk kez bir alışveriş merkezine konuk olan oyuncunun, Engelliler Haftası’nın önemine değindiği söyleşisinden eğlenceli anlar da çıktı. Özellikle oyunculuk hayatına başlangıcı ve tek yumurta ikizi Caner ile ilgili anlattığı anıları izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Söyleşi sonrası aynı zamanda hayatının ilk imza etkinliğinde de sevenleri ile biraraya gelen Sercan Badur, tüm sevenleri ile tek tek sohbet ederek, fotoğraf çektirdi.

İlgili Haberler

Magazin
28 Mart 2024
Yıldız Tilbe emekli oldu! Emekli maaşına isyan etti

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla emekli olduğunu duyurdu. Yıldız Tilbe emekli maaşına da isyan etti. Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, X hesabından bir paylaşım yaparak emekli olduğunu duyurdu. Ancak düşük emekli maaşları nedeniyle de tepki gösteren Ünlü şarkıcı, “Ömür boyu çalışmanın karşılığı bağlanan maaş bu mudur?” ifadelerini kullandı. Sosyal medyadan isyan etti […]

Magazin
27 Mart 2024
Mahmut Tuncer’in kızı Gizem Tuncer’den olay olacak sözler! “Yanımda çulsuz birini istemem”

Mahmut Tuncer’in kızı Gizem Tuncer konuk olduğu programda çok konuşulacak sözler söyledi. Gizem Tuncer, “ Yanımda çulsuz birini istemem” ifadelerini kullandı. İşte detaylar… Gökay Kalaycıoğlu’nun sunucusu olduğu programın bu hafta ki bölümüne konuk olan Mahmut Tuncer’in kızı Gizem Tuncer, tartışma yaratacak sözler söyledi. Özel hayatı ile ilgili konuşan Gizem Tuncer, hayatına girecek olan erkeğin ekonomik […]

Magazin
27 Mart 2024
Kraliyet anıtı önünde mini etek ile poz veren model Pim Apatsara’nın 5 yıl hapsi isteniyor

Tayland’da kraliyet anıtının önünde mini eteği ile poz veren model Pim Apatsara’nın başı bundan dolayı derde girdi. Model Pim Apatsara’nın 5 yıl hapis cezası isteniyor. İşte detaylar… 22 yaşında olan genç model Pim Apatsara, 24 Mart tarihinde Burriam eyaletinde bulunan Kral I. Rama heykelinin önünde ultra mini eteği ile poz verdi. Genç model, bu fotoğrafının […]

Magazin
27 Mart 2024
YouTuber Merve Veziroğlu’nu 58 yerinden bıçaklayan cani koca hakim karşısına çıktı! Ceza belli oldu

YouTuber eşi Merve Veziroğlu’nu 58 yerinden bıçaklayan cani eş bugün hakim karşısına çıktı. Cani eş hakim karşısında kendisini savundu. İşte detaylar… Geçtiğimiz 4 Ağustos tarihinde 33 yaşında olan YoTuber eşi Merve Veziroğlu’nu canice 58 yerinden bıçaklayan eş Yunus Yıldırım bugün hakim karşısına çıktı. Yunus Yıldırım 34 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenirken, vermiş olduğu ifadesinde eşi […]