SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Körfez Kaymakamından Ergaz yönetimine iade-i ziyaret

Yayınlanma:
ABONE OL

Körfez İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin CAN, Ergaz & Bluepet A.Ş. Genel Merkezine gelerek iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Daha önce Körfez ilçesinde kiraz üretiminin yeniden yaygınlaştırılması adına Enerji sektörünün önde gelen sanayi kuruluşlarından birisi olan Ergaz & Bluepet A.Ş. bir takım destekler sağlamıştı.

Ergaz Genel Merkezinde Genel Müdür Abubekir Yağız ve Genel Müdür Yardımcısı Ömer Yağız ile sohbet eden İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin CAN, Körfez’de Kiraz Yetiştiriciliğinin Geliştirilmesi için destek sağlayan Ergaz & Bluepet A.Ş. adına Genel Müdürü Ebubekir YAĞIZ’a teşekkürlerini iletti.

ergaz-kaymakam--can

Kaymakam CAN, yaptığı konuşmada; “Bu tür projelerin sanayiciler tarafından desteklenmesi oldukça önemlidir, ilçede tarım ve sanayinin işbirliğine örnek olması bakımından özel bir anlamı vardır. Bu desteğin ayrıca ilçe üreticisinin hayat seviyesinin yükselmesine katkı sağlayacağını, iş ve istihdama destek olacağını ve ülke ekonomisine katkı sağlayacağını ifade ederek, bu tür yardımların diğer sanayicilerimize de örnek olmasını diliyorum” dedi.

Kaymakamlık tarafından Bölgede yürütülmekte olan ÖGB (Özel Güvenlik Bölgesi)  çalışmaları kapsamında özet bilgilendirme de bulunduğunu ve bu konuda gerek bölge ve gerekse de Ülke açısında oldukça önem ve ehemmiyet arz eden bu çalışmalara Bölgede faaliyet gösteren şirketler tarafından gerekli desteğin verilmiş olmasından duydukları  memnuniyetlerini belirtti.

ergaz-ve-korfez-kaymakami

Ergaz & Bluepet A.Ş.  Genel Müdürü Ebubekir YAĞIZ’da “İlçe kaymakamına teşriflerinden dolayı teşekkür ederek, böyle bir projeye destek vermekten memnun olduğunu, projenin takip edilerek sonuca ulaşmasını temenni ettiğini, bu tür destekleri her zaman vermekten gurur duyduğunu, Devlet ve Milletin bu tür faaliyet ve projelerle bir arada olduğu sürece güçlü bir ülke olacağını belirtti.

İlgili Haberler

Ekonomi
16 Nisan 2024
Cumhurbaşkanı’ndan SON DAKİKA! Emekliye maaşı kadar TEK SEFERLİK ek ödeme!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı, emekli bayram etti. Tek seferlik ek ödeme emekliye neredeyse maaşı kadar yatıyor. İşte emeklilere tek seferlik ek ödeme detayları… SSK ve Bağ-Kur emeklileri ile Emekli Sandığı’ndan emekli olan vatandaşlar için bu sene yapılan zam oranı Ocak ayında yüzde 49,25 oldu. Bayram ikramiyelerinin yüzde 50 oranında da zamlanmasıyla emekliler biraz olsun […]

Genel
16 Nisan 2024
Adana’da Sıcaklık Rekoru: Termometreler 39 Dereceyi Gördü!

Adana’da Nisan ayında termometreler 39 dereceyi göstererek sıcaklık rekoru kırıldı. Uzmanlar, sıcaklığın daha da artacağını ve 42 dereceye ulaşacağını öngörüyor. Adana, Türkiye’de yaşanan küresel ısınma etkilerinin en yoğun hissedildiği şehirlerden biri oldu bu Nisan ayında. Kentte ölçülen 39 derece sıcaklıkla yeni bir rekor kırıldı. Meteoroloji yetkilileri, bu sıcaklık artışının Afrika’dan gelen sıcak hava dalgaları nedeniyle […]

Ekonomi
16 Nisan 2024
1992 – 2018 sigortalılara emeklilik yönergesi çıktı! Erken emeklilikte bu kişilere izin verildi!

1992 ile 2018 arasında sigorta girişi yapılan çalışanlar için emeklilik yönergesi çıktı. Erken emeklilik izni şartları sıralandı. İşte erken emeklilikten yararlanabilecek çalışanlar için detaylar haberimizde… Milyonlarca çalışan daha erken yaşta emekli olarak emeklilik hayatının tadını çıkarmak istiyor. Ülkemizdeki emeklilik sisteminde ise belirli şartlar aranıyor. Prim, yaş ve sigortalılık süresi emeklilik zamanını etkiliyor. Ancak her çalışan […]

Ekonomi
16 Nisan 2024
Perşembe A101 zamanı! Çay, peynir, tavuk ve temizlik ürünleri bedavadan satılıyor!

18 Nisan Perşembe günü A101’de indirimler başlıyor. Çay, peynir, tavuk ve temizlik ürünlerinde dev indirimler vatandaşları bekliyor. İşte A101 18 Nisan 2024 aktüel katalog indirimleri… Marketlerde zam üstüne zam gelirken A101 marketler inadına indirimlerini her hafta yayınlamaya devam ediyor. Her vatandaşın ulaşabileceği en uygun fiyatları sunan A101, ürün yelpazesiyle vatandaşların ilk tercih ettiği marketlerin başında […]