SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Kartalspor Kulüp Başkanı Taner Özdemir, itidal lütfen!..

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor gibi bir çok takım küme düştü, ama hiç bir takımın yöneticileri sizin gibi yapmadı, yani futbolcularını sahipsiz ortada bırakmadı. Bir fevri davranışınızla ülke gündemine oturdunuz. Hemde Türkiye spor camiasında Kartalspor adını küçük düşüren bir o kadarda tepki alan bir davranış ile günlerdir medya ana haber bültenlerinde Kartalspor yönetiminin sergilediği tavır konuşuluyor. Türk spor tarihinde kara bir leke olarak yerini aldı bu davranışınız.

Kartalspor Kulüp Başkanı sayın Taner Özdemir, siz çok büyük bir camiayı temsil ettiğinizin farkındamısınız? Hem Kartalspor Kulüp Başkanısınız, hem Kartal Belediyesi CHP Meclis Üyesi, hem sanatçı, hemde bir kaç işletmesi olan iş adamısınız.

O makamı temsil etmek inanınki çok ağır bir sorumluluk gerektirir ve bu sorumluluğu – olgunluğu sizin göstereceğinize ben inanıyorum.

Zira gün görmüş insansınız. Yani düğün görmüş oynamış, ölü görmüş ağlamışsınız. Sanatçı, siyasetçi, iş adamı şimdide spor adamı kişiliğiniz çok önemli bir donanımdır. Ve bu saydığım alanlarda da hala aktif bir şekilde rol almaktasınız.

kenan-gulerci-kartalspor-taner-baskan

Ben sizin bu cesur girişimciliğinizi özellikle siyaset sahnesinde gösterdiğiniz çıkışlarla hep takdir etmişimdir. Fakat yanlış adımlarınızı da cesaretli şekilde size hatırlatmışımdır.

Türkülerinizi severek dinlerim, siyaset çalışmalarınızı takip ediyorum, temsil ettiğiniz parti olan CHP’de meclis çalışmalarında kendi partililerinizi karşınıza alacak kadar yanlış yapanın karşısında cesurca durduğunuzu, yani kendi partililerinizin yaptığı yanlışlar karşısında susmayarak “ Savcıları göreve davet ediyorum” diyerek tabiri caizse “Kral çıplak” dediğinize şahidim.

Şimdi bu özelliklere sahip olan Taner Özdemir, bugün Kartalspor kulüp Başkanı olarak neden insanlarla kavga eder halde davranıyor? Neden sosyal medyada herkese kırıcı şekilde bir cevap vermek gereği duyuyor? Neden Kartal Belediye Başkanına yönelik eleştirilere kendisi cevap veriyor?

Kartalspor futbol takımının küme düşmesi elbetteki sadece seni değil tüm Kartal halkını derinden üzdü, herkes resmen travma yaşıyor. Her karşılaşmada olduğu gibi Tarsus maçında da üç ihtimalli bir sonuç alınacaktı. Herkes elinden gelen gayreti gösterdi ama ne yazık ki Kartalspor küme düştü. Yani düşme ihtimali yok muydu, vardı ve oldu.

Bu kötü sonucun sorumlusu sizce sadece futbolcular mıdır? Elbette hayır,

Takımın küme düşmesinden sadece futbolcuları sorumlu tutarak “futbolcuların bir kaç tanesi takımı sattı, ihanet ettiler” şeklinde emin olmadığınız suçlamalarla hem gençleri hedef haline getiriyorsunuz, hemde bir çok kişiyi zan altında bırakacak bir takım açıklamalar yapıyorsunuz. O hedef gösterdiğiniz futbolcuya yönelik yapılacak her hangi bir saldırıda Allah göstermesin çocuklar bir zarar görse bunun altından nasıl kalkacaksınız. Bunları düşünmek gerekir.

Yok Erzurumspor kulübü, belediye başkanı gibi farklı insanları konunun içine çekmeye çalışıyorsunuz, bunlara hiç gerek yok. Takım küme düştü, bu kadar. Takımın can çekiştiği dönemlerde neler yaşandı onları herkes biliyor. Yoksa normal şartlarda Kartalspor bu duruma düşermiydi?

Bu davranışları size yakıştıramıyorum. Takımın küme düşmesinde sizin çok fazla bir payınız yok hatta siz elinizden geleni fazlasıyla yaptınız. Kartalspor Başkanlığınız döneminde oldukça güzel adımlar attınız, bunları ben yazdım, yine yazacağız haber yapacağız tebrik ediyorum.

Sakin olun biraz ya; inanınki kümede kalmak için siz elinizden gelen gayreti gösterdiniz. Canımız sağolsun sizin bu gayretiniz devam ettiği sürece seneye tekrar ikinci lige çıkarız. Kartalspor büyük bir camiadır ve sizin azim ve gayretinizle ” Yiğit düştüğü yerden kalkar” misali inanıyorum ki hemen çıkarız.

 

Suçladığınız futbolcular ihanet etmediler, ellerinden geleni gösterdiler. Düşünsenize bir futbolcu için takımının başarısı veya başarısızlığı kendine yansır.

Özellikle Uğur delikanlı inançlı bir futbolcudur. Yani sizin dediğiniz doğru olsa o maçta iyi oynamayarak takımının küme düşmesine sebep olmuş olsa ne kazanır ki; takımla beraber kendide kaybedenlerden oluyor. Yani Uğur’un başka bir takıma gitmek istemesi için takımının küme düşmesi mi gerekiyor?

Bu nasıl bir mantık yürütüyorsunuz hayret edilecek bir durum. Kartalspor’un ikinci lig veya üçüncü ligde olması futbolcuya veya Erzurumspor’a nasıl bir çıkar sağlar ya…

Bu nasıl bir mantık? Devre arası transfer görüşmeleri oldu, her futbolcu transfer görüşmesi yapabilir yapıyor da zaten.

Kusura bakmayın ama siz topu taca atarak gündemi değiştirmek istiyorsunuz gibi. Fakat gerek yok, olan oldu.

Benden size güzel bir tavsiye; Ülke gündeminde hazır yer almışken güzel bir olgunluk gösterip o mağdur olan futbolcu kardeşlerimizi ve hocayı da güzel bir yemek ortamında ağırlayarak ortamı yumuşatın. Kovarak değil de kucaklayarak, gönül kırarak değil de, gönüllere girerek çalışmalarınızı yürütünüz. Ben sizin siyaseten güzel yerlerde olacağınıza inanıyorum.

Gelin siz Kartalspor camiasını temsil eden sorumluluk bilinciyle size yakışanı yapın, kırdığınız sporcuları centilmenlikle kulübe davet ediniz, gündemi değiştiriniz.

Ha birde küçük bir hatırlatma yapayım; 2009 tarihinden bugüne kadar Kartalspor Kulüp Başkanlarını hatırlayınız. Kartalspor için ellerinden geleni yapan bu isimler, Ergun Öztaner, Binali Aydın, Hamza Tozkoparan, Murat Aygün, Tahsin Tarhan. Hepsinin kulüp başkanı olmasını Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz istedi. Fakat bu isimlerin hiçbiri hakkında da hiç güzel bir söz söylemiyor. Arkalarından yaftalar sıralıyor. Acaba bu isimlerin hepsimi yanlış işler yaptı da, bir tek kişi doğru; yoksa…  Şimdi sıra sende…

Bugün Miraç Kandili,

Miraç Kandiliniz Mübarek olsun.

Kandil simidi alın futbolcuları da basını da davet edin, gelelim kulüpte birbirimizin kandilimizi kutlayalım… Ne dersiniz…

author avatar
Kenan GÜLERCİ

İlgili Haberler

Spor
28 Mart 2024
28 Mart bugünkü maçlar! Bu akşam kimin maçı var?

28 Mart bugünkü maçlar belli oldu. Hem Türkiye’de hem de Dünya liglerinde oynanacak karşılaşmalar açıklandı. Peki 28 Mart Bugün hangi maçlar var? Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği gün geldi çattı. 28 Mart Perşembe günü, yerli ve yabancı liglerden bir dizi futbol maçı ekranlara taşınacak. Kıyasıya mücadeleler, futbol tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak. 28 MART BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? […]

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Spor
26 Mart 2024
Galatasaray – Antalyaspor Maçının Hakem Toplantısı Gündemi Sarstı: İfadeler Ortaya Çıktı

Futbol dünyası bu diyalogla çalkalanıyor. Galatasaray – Antalyaspor maçının ardından hakem toplantısı ifşa edildi Galatasaray’ın Antalyaspor’u mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen hakem toplantısında yaşananlar, futbol kamuoyunu ayağa kaldırdı. İşte olay yaratan diyaloglar. Süper Lig’in 27. haftasında oynanan ve Galatasaray’ın Antalyaspor’u 2-1 yendiği maçın ardından, futbol gündemi bir kez daha sarsıldı. Maçın hakemleri arasında yaşanan ve […]