SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Kartalspor küme düştü, yönetim futbolcuları kovarak Tarsus’ta bıraktı!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal’a ve Kartalspor’a yakışmadı

Kartalspor küme düştü, yönetim futbolcuları kovarak Tarsus’ta bıraktı!

Kartalspor Tarsus’ta 1-1 berebere kalarak küme düştü diye, Kartalspor Kulüp Başkanı ve yönetimi futbol takımını ortada sahipsiz ve yüzüstü bırakarak İstanbul’a döndü.

Kartalspor’un bugün küme düşmesi zaten yeterince üzüntü verici bir durum iken, yetmiyormuş gibi birde futbolcularımızı Tarsus’ta yüzüstü bırakan yönetime ne demeli?

Kartalspor futbol takımı bugün küme düştü. Deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile yaptığı karşılaşma sonrası 1-1 berebere kalarak 2. Lige veda etti. Olabilir, her takımın başına gelebilir, sağlık olsun diyelim. Ama futbolcuları ve teknik ekibi yüzüstü sahipsiz bırakmanın nasıl bir açıklaması olabilir? Acilen Kulüp Başkanı makul bir açıklama yapmalıdır.

kartalspor-takimi

Güzel çalışmaları destekleyelim ama uygun olmayan davranışları da dile getirmeliyiz.

Son haftalarda Kartalspor kulübünde göreve gelen Taner Özdemir ve yönetimine sezonun son maçlarında moral motivasyon açısından bu kritik süreçte bizlerde destekleyici tavır sergiledik. Bu dönemde Kartalspor mücadele ettiği grupta 8 haftada 4 galibiyet 3 beraberlik 1 yenilgi aldı diye,

Ya sen nerelerdeydin Taner Özdemir!

http://www.kartalgazetesi.com/42588-ya-sen-nerelerdeydin-taner-ozdemir

-şeklinde gazetemizden yönetimi destekleyici bir yorum yaptık.

Bu yazıdan dolayı oldukça fazla tepkide aldığımı belirtmek isterim ama doğru olanı yazmak gerekir. Yani bu kritik dönemde Kartalspor’un en fazla desteğe ihtiyacı vardı, o desteği yayın yoluyla sağladık.

Fakat bugün yaşananları da dile getirmek gerekir. Sayın Taner Özdemir Başkan senin azmini gayretini biliyorum ve inanıyorum ki Kartalspor kulübüne özveriyle güzel işler yapabilirsin. Can sağolsun takım küme düştü, sen Başkanlık yaptığın zaman diliminde elinden gelen gayreti gösterdin.

Takımın bu durumlara düşmesini sağlayan sebepleri ayrıca ele alacağız. Bu takımın bu kadar zor günler yaşamasına sebep olanları geniş bir şekilde ele alacağız. Lakin bugün sizin sergilediğiniz tavır Kartalspor camiasında hayal kırıklığı oluşturmuştur.

Yani Kartal’ın futbol takımı Kartal’ın özel değeridir, mahremidir. Siz nasıl olurda öfkeli davranıp futbolcularımızı ve teknik ekibi dönüş biletleri alınmış uçak biletlerini iptal ettirip, stattan bile otobüse binmelerine izin vermeyerek yüzüstü bırakıyorsunuz. Pes doğrusu, bu çocuklar canla başla aylardır top oynadılar, parasız, aç susuz günler yaşayarak bugünlere geldiler.

Böyle olmamalıydı, böyle davranmanızı gerektiren çok geçerli sebebiniz olmalı diye düşünmek istiyorum. Maçı izleme şansımız olmadığı için orada yaşananları görmedik, sonuç ortada zaten.  Belkide gerçekten bir ihanet yaşandıysa da bunu açıklamalısınız. En kısa zamanda kamuoyuna konuyla ilgili bir açıklama yapmanız gerekiyor.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]