SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Şahin, Kadıköy’de TAK terör örgütünün ismini duymak istemiyoruz!

Yayınlanma:
ABONE OL

Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av.İsa Mesih Şahin, “Kadıköy’e 27 yıldır istikrarını bozmadan hiçbir önemli eser kazandıramayan Kadıköy Belediyesini bu istikrardan dolayı taktir etti” ve Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’na taktir belgesi gönderdi!
Kadıköy Belediyesi’nin geçtiğimiz bir yıllık faaliyet raporunu değerlendirmek üzere basının karşısına geçen Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, önce Kadıköy Belediyesi’ni eleştiri yağmuruna tuttu, sonra da Kadıköy Belediyesi ile ilgili hazırladığı ironi içeren taktir belgesini kargo ile Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’na gönderdi.

ak-kadikoy-belediyeye-belge
Kadıköy Holiday Inn Otel’de düzenlenen basın toplantısına İstanbul Milletvekili Hurşit Yıldırım, Kadıköy Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Başkan Yardımcıları da katıldı. Basının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda İlçe Başkanı Av.İsa Mesih Şahin, Kadıköy Belediyesiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
KADIKÖY’DE TERÖR ÖRGÜTÜNÜN İSMİNİ DUYMAK İSTEMİYORUZ!
Maalesef son dönemlerde yaşanan terör olayları nedeniyle bütün Türkiye teröre lanet okuyor. PKK terör örgütü gibi bir terör örgütü olan TAK Terör örgütünü de herkes biliyor artık.. Özellikle Mart Ayında Ankara Kızılay’da yapılan saldırıda, 34 vatandaşımız hayatını kaybetti Saldırıyı TAK Terör örgütü üstlendi.. Ankara Saldırısıyla bu örgüt kamuoyu nezdinde daha çok tanınmaya başlandı..

kadikoy-belediyesine-takdir-belgesi
Kadıköy Belediyesi’nin ise aynı isimde bir kuruluşu var.. Akıllara zarar. Kuruluşun adı TAK. Tasarım Atölyesi Kadıköy ismiyle açılmış. Ancak, Belediyenin bu kuruluşu TAK ismiyle anılıyor. Biz Kurumun işlevine karşı değiliz. Kadıköy’e hizmet eden hiçbir şeye itirazımız yok. Ancak TAK ismi Kadıköylüleri rahatsız ediyor. Kadıköy’de bir kurumun terör örgütü ismiyle aynı ismi taşımasına kimsenin tahammülü yoktur.
Ben bütün Türkiye’nin gözü önünde Kadıköy Belediye Başkanı’na sesleniyorum.
TAK Terör Örgütünün ismini Kadıköy’de duymaya tahammülümüz yoktur. Bu rezalete bir sorun verin. TAK ismini Kadıköy’den kaldırın!
AK PARTİ’Lİ ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANINDAN ÖZÜR DİLİYORUM!
Ak Partili Belediyeler ile CHP’li Kadıköy Belediyesi’ni kıyaslamaya kalkacak olsak, bu kıyas Ak Partili belediyelerimize çok büyük bir ayıp olur. Çünkü kıyas için ortada değerlendirecek bir proje olması lazım. Ak Partili Belediyeler arı gibi her ay yeni eserler ortaya koymuş, koymaya devam ediyor.. Mevcut Yerel yönetimle Kadıköy Belediyesinde 27 yıl geçmiş, ortaya bir tane önemli eser konmamış.. Yapamamışlar… Becerememişler…
Ben Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’den özür dileyerek, Üsküdar Belediyesinin 2 yılı ile Kadıköy Belediyesi’nin 2 yılını kıyaslamak istiyorum! Kadıköy Belediyesi 452 milyon bütçeyle 480.000 nüfuslu Kadıköy’e hizmet veriyor ,Üsküdar Belediyesi 355 milyon bütçeyle 540.000 nüfuslu Kadıköy’e hizmet veriyor Üsküdar Belediyesi’nin hem bütçesi daha düşük, hem baktığı nüfus daha fazla, hem de 2 yılda 2 yüz eser ortaya koymuş..
Üsküdar Belediyesi; Kültür Merkezleri yapmış, Spor Salonları Yapmış, Spor Alanları Yapmış, Yapmış da yapmış. 200 tane eser yapmış… Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun ise devasa bütçeyle, 2 yılda ortaya koyduğu bir tane önemli eser yok. Ak Partili Belediyelerin hizmetleri nerede, Kadıköy Belediyesi’nin hizmetleri nerede? Ak Parti’li Belediyenin hizmeti 2 yılda 200 eser, Kadıköy Belediyesi’nin hizmeti ise 27 yılda kocaman bir sıfır.
KADIKÖY BELEDİYESİ, AK PARTİ VAR DİYE RAHAT!
Belediyecilik demek proje demektir. Projeniz yoksa , ortaya bir eser koyamıyorsanız insanların size verdiği emanete ihanet ediyorsunuz demektir. Üstüne basa basa diyorum ki, Aykurt Nuhoğlu Kadıköylülerin verdiği emanete ihanet ediyor. Kadıköylülerin verdiği kutsal emanet, yerlerde sürünüyor. Ama Aykurt Nuhoğlu rahat! Kadıköy Belediyesi rahat! Bunun altını özellikle çiziyorum. Çünkü basiretsiz Kadıköy Belediyesi’nin imdadına her defasında Ak Parti yetişiyor. Ak Parti olmasa Kadıköy gerçekten bir köy olur.
Kadıköy’ü marka yapan Ak Parti’dir. Kadıköy’de Belediyecilik anlamında yapılan ne varsa Ak Partili Büyükşehir Belediyesi yapmıştır. Kadıköy’de bütün mega projelere AK Partili İBB ya da Ak Partili Merkezi yönetim imza atmıştır.
Ey Aykurt Nuhoğlu! Ey Kadıköy Belediyesi!
Bu devran böyle geldi ama böyle gitmez. “Artık bu beceriksizlik, bu rezalet Kadıköylülerin canına tak etmiştir.” Bütün Kalbimle inanarak söylüyorum ki; Kadıköylüler bu rezalete en güzel cevabı 2019’da verecektir.
KADIKÖY DEVRİMİNE SELAM OLSUN!
Konuşmasının son bölümünde “Kadıköylülerin sevgisini, taktirini kazanacağız ve Kadıköy’ü kazanacağız” mesajı veren Av.İsa Mesih Şahin toplantıya katılan basın mensuplarına teşekkür ettikten sonra, son söz olarak ; “içimizde hiçbir zamanda bitmeyen bir inanç, heyecan KADIKÖY DEVRİMİNE SELAM OLSUN” diyorum diyerek konuşmasını tamamladı.

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]