SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Özdemir, 7 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile lige tutunmaya çalışıyoruz

Yayınlanma:
ABONE OL
“Basına ve Kamuoyuna:
Göreve geldiğimiz günden beri, Yönetim Kurulumuz ile birlikte, Kartalspor için gecemizi gündüze katarak, takımımıza ve alt yapımıza ayırmaya gayret göstererek, özveri ile zamanımızı harcıyoruz.
Bu meşakkatli yolda bize destek olanları da, bu yolda sürekli önümüze engel koymaya çalışanları da Kartalspor’un büyük taraftarının bilmesini arzu ediyorum.
Göreve geldiğimiz günden beri siyaseti kulüpten uzak tutmaya çalışmaktayız. Fakat, maalesef bazı Ak Parti meclis üyeleri özellikle Kartalspor üzerinden siyaset yaparak Kartalsporun bu en zor sürecinde ekonomisini düzeltme çabalarımızı engelleme çabasına girişmişlerdir.
taner _zdemirden_aciklama
Sayın Belediye Başkanımız Altınok Öz’ün ve Sayın Kartal Kaymakamımızın Kamu adına görev yapan Kartalspora destek olma çalışmalarını engellemeye yönelik baskılarını Kartal’ın ve Kartallıların takdirlerine bırakıyorum!!
Geçmiş yıllarda Kartalspor soyunma odalarına kadar inip şov yapan Ak Partili bir meclis üyesi arkadaşa buradan camiamız ve kulübümüz adına sesleniyorum!!
Kartalspor üzerindeki baskını vede kötü niyetini açık ettiğin yeter. Kulübe her türlü zararı vereyim de küme düşsün diye beklemekten vazgeç!!!
Kartalspor olarak bu baskılarını biliyoruz ve de sizi kınıyoruz!!
Kartal halkının oylarıyla seçildiğinizi her defasında dilinize dolamayı biliyorsunuz fakat Kartalspor gibi güzide bir kulübün Kartal için önemli olduğunu kavrayamadığınız gibi engel olmaya çalışıyorsunuz!!
Belediyeden Kartalspor adına işgaliye ödeyerek kiraladığımız yerlerin çalışıp kulübe gelir getirmesini, ilçe emniyet müdürlüğümüze baskı yapmak ve şikayette bulunmak suretiyle engellemeye çalışmanız gerçek yüzünüzü ortaya koymaktadır.
Bir kamu hizmeti olan ve alt yapısında binlerce Kartallı çocukların futbol oynatarak, onları kötü alışkanlıklardan uzak kalmasını sağlayan, yani kamu hizmeti yapan bir kulübe hangi akıl ve mantıkla engel oluyorsunuz?
Otopark olarak kullanarak Kartalspor’a bir gelir kaynağı yaratmak istememiz sizi niye bu kadar rahatsız etmiştir?
İspark yasal mıdır?
Danıştay kararlarına rağmen yasal olmayan yasa dışı değnekçilik yapan İBB’nin İspark’ını görmüyorsunuz da binlerce çocuğumuzun geleceklerini ilgilendiren bir konuda mı yasal mevzuat arıyorsunuz?
Bırakın katkı yapmayı, Kartalspor’a engel çıkaran bu anlayışı, kartal halkının ve alt yapımızda futbol oynayan çocuklarımızın ailelerinin takdirine bırakıyorum!
Diğer taraftan son haftalarda yüzümüzü güldüren gelişmeler de oluyor.
Göreve geldiğimiz gün itibari ile bize her türlü maddi ve manevi destek vererek, kulübümüzün her türlü isteğini yerine getirmeye çalışan belediye başkanımıza kamuoyu önünde teşekkürlerimi sunuyorum.
Alt yapı tesislerimize yaptığımız yenilemeleri de velilerimizin bizzat gelip görmelerini tavsiye ediyoruz.
15 gün içerisinde çocuklarımızın daha sağlıklı bir ortamda futbol oynayabilmeleri için zemindeki halı dahil olmak üzere bir çok değişikliği de tamamlayacağız.
Ekonomik değeri 700 bin TL olan bu çalışmalarımızı, Kartallı çocukların faydalanması için destekleyen Sayın Belediye Başkanımız Altınok Öz’e minik Kartallılar ve aileleri adına minnet ve şükranlarımı sunuyorum.
Kaldıki bu değişiklilerin yanı sıra yine değeri 1 milyon TL’den fazla olacak bir tesisin de projelendirilmesi aşamasında olduğunu ve projeyi de Kartalsporumuza kazandırmak için bize destek olan onursal başkanımız Altınok Öz’e kulüp başkanı olarak minik çocuklarımız adına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.
Bir taraftan bu kadar önemli yatırımlar yaparak bir taraftan da Kartalsporumuzu ligde tutmaya çalışırken, bize destek olanlara da teşekkür ediyoruz.
Kartalspor siyaset malzemesi yapılmamalıdır. Sırf belediye başkanımızı yıpratmak için Kartalsporu küme düşürerek bunu başaracağını zannedenlere en iyi cevabı sahada futbolcularımız vermiştir!
Göreve geldiğimiz günden beri 7 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet lige tutunan takımımız, bunca saldırıya rağmen önemli bir başarıya koşmaktadır.
Ellerini ovuşturarak kartalın düşmesini bekleyenlere diyorumki son iki maçımızıda alıp bu kümede kalacağız, gölge etmeyin başka ihsan istemez!”
Kamuoyuna saygılarımla.
Taner Özdemir
Kartalspor Kulübü Başkanı

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]