SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

ŞİRKETLERİN DİJİTALLEŞME YOLCULUĞUNA EŞLİK EDİYORUZ

Yayınlanma:
ABONE OL
BimSA Genel Müdürü Tunç Taşman, BimSA’nın 40 yılı aşan tecrübesiyle firmaların dijitalleşme yolunda eşlikçisi olduklarını ifade ederek, “Bu da bizi sektörün en dinamik ve hızlı büyüyen firmalarından biri haline getiriyor” dedi.

 

Geçtiğimiz yıl kuruluşunun 40’ıncı yılını kutlayan BimSA’nın Genel Müdürü Tunç Taşman, BimSA’nın vizyonu, misyonu ve hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Taşman, 2016 hedeflerinin farklı alanlarda ve teknolojilerde büyümek olduğunu, kuracakları Güvelik Operasyon Merkezi / Security Operations Center (SOC) ile güvenlik açıklarının önüne geçmeyi hedeflediklerini belirtti.

 

BimSA Genel Müdürü Tunç Taşman:

“ŞİRKETLERİN DİJİTALLEŞME YOLCULUĞUNA

EŞLİK EDİYORUZ”

BimSA Genel Müdürü Tunç Taşman, BimSA’nın 40 yılı aşan tecrübesiyle firmaların dijitalleşme yolunda eşlikçisi olduklarını ifade ederek, “Bu da bizi sektörün en dinamik ve hızlı büyüyen firmalarından biri haline getiriyor” dedi.

 

Geçtiğimiz yıl kuruluşunun 40’ıncı yılını kutlayan BimSA’nın Genel Müdürü Tunç Taşman, BimSA’nın vizyonu, misyonu ve hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Taşman, 2016 hedeflerinin farklı alanlarda ve teknolojilerde büyümek olduğunu, kuracakları Güvelik Operasyon Merkezi / Security Operations Center (SOC) ile güvenlik açıklarının önüne geçmeyi hedeflediklerini belirtti.

 

“2014’TE SEKTÖRÜ BEŞE KATLADIK”

Bilgi teknolojileri pazarının genel bir değerlendirmesini de yapan Taşman, “Bu pazarda yakın geleceğin en önemli gündem maddelerinden biri büyük veri oluşturacak. Önümüzdeki beş yıl içinde de bu pazarda yıllık veri artış hızının yüzde 59 düzeyinde olması ve piyasanın 50 milyar doları aşması bekleniyor. Biz de BimSA olarak hızla artan bu ihtiyacı karşılamak üzere veri merkezimiz için yeni yatırımlar yaparak kapasitemizi iki katına çıkarttık. Ayrıca büyük veri ve analitik departmanı kurduk. BimSA, Türkiye’de kurumsal dijitalleşmenin baş aktörlerinden biri olacak.

 

BimSA, hem yatırımları hem çalışanları ile Türkiye’nin dijitalleşmesine katkıda bulunuyor. Türkiye’de bilişim sektörünün büyüme ortalaması yüzde 10-11 düzeyinde. BimSA olarak 2014 yılında sektör büyümesinin 5 katı üzerinde büyüdük. 2015 yılını da aynı şekilde yüzde 46 büyüme ile kapattık. Büyüme hedefimiz 2016 yılında da hız kesmeyecek. Önümüzdeki üç yılda gelirlerimizin yüzde 25’ini yeni teknoloji alanlarından sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

“ŞİRKETLERİN ÇABALARINI BİRLEŞTİRDİĞİ MODELE GİDİYORUZ”

Bütün şirketlerin çabalarını birleştirdiği, tek elden yürüttüğü bir modele doğru gittiklerini belirten BimSA Genel Müdürü Tunç Taşman, “2016 bizim için büyümenin yeni alanlardan ve yeni teknolojilerden olduğu bir yıl olacak. Beyin gücü sektörümüz için en kritik şey. Doğru insan kaynağına erişmek çok önemli. Bir kere üniversitelerle işbirliği yapmanız gerekiyor. Biz mümkünse gençleri mezun olmadan işe almaya çalışıyoruz. Arkadaşları mümkün olduğunca erken alıp hem teknik yeterliliklerini desteklemek hem de onların yaratıcılıklarından yararlanmak için genç yetenek programı yapıyoruz.” dedi.

“MÜŞTERİLERİMİZİN GÜVENLİĞİNİ 7/24 TAKİP EDECEK BİR YAPI KURUYORUZ”

Sistemlerin çalışması kadar güvenliklerinin de günümüzde çok önemli olduğunu belirten Taşman, “Güvenlik açıklarını daha yakından takip edebilmek için 2016’da Güvenlik Operasyon Merkezi kurmayı hedefliyoruz. Hizmet verdiğimiz müşterilerimizin 7/24 takip edildiği herhangi bir anormallik durumu varsa bu durumları da takip edecek bir yapı kuruyoruz. Güvenlik her geçen gün daha ciddiye alınması gereken, her geçen gün daha zor hale gelen bir konu artık.” ifadelerini kullandı.

E-TOHUM İLE FARKLI VE YENİ ÇÖZÜMLER

BimSA’nın Türkiye’de yazılım sektöründeki parlak fikirli girişimcilere desteğini artırmak amacıyla kısa bir süre önce E-tohum Yatırımcı Kulübü’ne üye olduğunu hatırlatan Taşman, “Vizyoner ve yenilikçi yaklaşımı ile bilişime gönül veren BimSA ekibi olarak, hem yatırımlarımız hem de çalışanlarımızla Türkiye’nin dijitalleşmesine katkıda bulunuyor, 40 yıllık tecrübemiz ile şirketlerin dijitalleşme yolculuklarına eşlik ediyoruz. E-tohum üyeliğimiz sayesinde platform üzerinden bize ulaşan girişimcilerle bir araya gelerek, şirketlere sağladığımız hizmetleri çeşitlendirmeyi ve dijitalleşme konusunda farklı ve yeni çözümler sunmayı hedefliyoruz.” dedi.

BimSA Hakkında

BİMSA, 40 yıllık deneyimi ile Türkiye’nin önde gelen bilgi teknolojisi şirketlerindendir. Orta ve büyük ölçekli şirketlerin; uygulama ve iş danışmanlığından kuruma özel uygulamalara, işletimden teknik hizmetlere, donanımdan yazılıma kadar tüm bilişim ihtiyaçlarını karşılamak ve müşterileri için “en uygun” çözümleri “en yüksek” kalitede oluşturmak üzere faaliyet göstermektedir.

Deneyimli uzman kadrosu ile BİMSA; üretim, finans, insan kaynakları, tedarik zinciri yönetimi, endüstriyel otomasyon yazılımı, müşteri ilişkileri yönetimi, ürün ömrü yönetimi, iş zekası, portal yönetimi ve karar destek sistemleri konularında, çok çeşitli donanım ve yazılım platformlarında uygulamalar geliştirir ve uyarlar. En güncel bilgi teknolojilerini kullanarak geliştirdiği ürün ve hizmetlerle, e-iş çözümleri, uygulama geliştirme, SAP danışmanlığı, e-ticaret, mobil uygulamalar, doküman yönetimi, servis odaklı mimari teknolojileri, sunucu işletimi ve barındırma gibi alanlarda müşterilerine rekabet avantajı sağlar.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]