SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

YAZ GELİYOR 6 ADIMDA GÜZELLEŞİN

Yayınlanma:
ABONE OL

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte kışın alınan fazla kilolar, buna bağlı oluşan selülit ve cildin sarkması, soğukla birlikte kuruyan cilt, yıpranan saçlar derken bir telaş aldı gitti herkesi. Peki bu dertlerden kısa sürede kurtulma şansı var mı? Yazın fit bir şekilde olmak için neler yapılabilir? Bedeninizle barışık olup, kendinizi daha mutlu hissetmek için Medikal Estetik Hekim Dr. Birgül Altuntürk, 6 adımda güzelleşmenin ipuçlarını veriyor.

1-     DETOX

Kış aylarında yorulan ve kirlenen bedenimizi arındırarak işe başlıyoruz. Kirli hava koşulları, bilgisayar ve cep telefonları ile fazla vakit geçirmekle yüklendiğimiz elektromanyetik alan, karanlık kış günlerinde fazlaca tükettiğimiz abuk cubur ve yağlı gıdaların vücudumuzda yarattığı toksinleri temizlemek için öncelikle en önemli ” Tıbbi Detox olan ve Antiaging sağlayan Ozonterapi yani Kan Yıkama 10 seanslık Kür ile işe başlıyoruz. Biliyoruz ki oksijen en büyük hayat kaynağımız. Oksijenle temizlenen kan ve iç organlarımızın etkisiyle kronik yorgunluk gibi bulgularımızdan arınıp yaza daha enerjik bir giriş yapıyoruz. Beraberin de kişiye özel düzenlediğimiz beslenme programları destek programımıza devam ediyoruz.

2 BÖLGESEL KİLOLARDAN KURTULMA
Kışın yarattığı hareketsiz ve sedanter yaşam, beraberin de vücudun soğuğa karşı korunma mekanizmasına bağlı olarak en büyük problemimiz kilo alımı olarak karşımıza çıkıyor. Bölgesel ya da total kilo verme ihtiyacına bağlı olarak yapılan ölçümler doğrultusunda 1)MLS (Ameliyatsız Liposuction) 2)AQUALYX(Lipoterapi) 3)ZAYIFLAMA AŞISI 3) VEGA GIDA İNTOLERANS TESTI VE ÖZEL DIYET PROGRAMLARI ile danışanlarımızı mutlu edecek onları istedikleri kıyafetleri giyebilecek sahilde istediği şekilde dolaşabilecek sağlıklı kilo ve şekil boyutlarına getiriyoruz.

3 SELÜLİTLE SAVAŞ
Hepimiz zaman zaman aynanın karşısına geçip “Bu benim kaderim mi? diye düşünür.” Selülit cilt altına hapsolmuş yağın portakal kabuğu görünümüne sebep olduğu kadınlarımızın en büyük problemidir. Artık yeni nesil tedavi yöntemleri ile bu sorunumuzdan kurtulmak mümkün. Alidya sistemi ile özellikle çok başarılı sonuçlar elde ediyoruz. Alidya, selülitin patojenik karakterinin demir toksikliğine bağlı olduğunu savunan yeni bir hipoteze dayanır. Yağ hücrelerinin büyümesine sebep olan( Demir ve Hemosiderin) birikmesini gidererek selülitin azalmasını sağlar. Ortalama 8-12 seanslık kürlerle probleme net çözümler sunar.

4 SIKILAŞMA PROGRAMLARI
Kiloları verdik ama kilo alırken genişlettiğimiz vücudumuzun en geniş elbisesi olan cildimizi de unutmadık. Yerçekime karşı koyamayan yüz derimiz, tişört giymekten çekindiğimiz sarkan kollarımız, şort ve mini etek giyerken ve de denize girerken görüntüsünden çekindiğimiz bacak sarkmalarımız, Karın bölgemiz artık çok daha sıkı bir şekle dönüşebilir. Altın iplik, bu konu da elimizi en güçlendiren teknik oldu. Vücumuzda erime özelliğine sahip bu iplerle cilt altına çok sayıda ağ örüp daha sonrasında daha kalın iplerle cildimizi istediğimiz kadar asmak ve sıkılaştırmak artık mümkün. Sadece 1 saatimizi alan normal hayatınıza hemen dönmenizi sağlayan ve üstelik ameliyat olmayan oldukça konforlu bir yöntem. Dert edilen tüm bölgelere uygulanabilen Altın iplik bu konu da altın çağını yaşıyor.

5 PÜRÜZSÜZ BİR CİLT
Kış aylarında cildimiz için yaptığımız tüm onarım programlarını artık koruma zamanı geldi. Öncelikle Güneş’in zararlı etkilerinden korunma önerileri ve derma kozmetik ürünlerin kullanımını kişiye özel düzenleyerek işe başlıyoruz. Daha sonrasında kollagen artışına sebep olan cildin nem desteğini tüm yaz boyunca sağlayan Scarlet( Ameliyatsız Radyofrekans Yöntemi),Gençlik aşısı, Somon DNA sı vb sistemler ile cildi korumaya alıyoruz. Kişiye özel doğal botox ve dolgular ile de destekleyerek kırışıklıklarımızın yazın derinleşmemesini sağlıyoruz. Ayrıca kendi kanınızdan elde edilen PRP ve CGF yöntemlerini de bu dönemde öneriyoruz.

6 CANLI PARLAK SAÇLAR

En önemli aksesuarlarımızdan biri de sağlıklı ve güzel saçlarımız. Yazın güneş ve denizden oldukça yıpranacak olan saçlarımızı da bakıma almanın tam zamanı. Gerekli vitamin ve mineral desteği için “Mezoterapi kendi kanımızdan elde ettiğimiz PRP (Trombositten zengin plazma) ve CGF( Konsantre Growth Faktör) saçımız için gerekli canlılık ve parlaklığı sağladığı gibi tüm zararlı etkenlere karşı ciddi bir korunma sağlıyor. Ayrıca kişiye özel derma kozmetik önerilerle destek tedavi sağlıyoruz.

İlgili Haberler

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]

Genel
16 Nisan 2024
Adana’da Sıcaklık Rekoru: Termometreler 39 Dereceyi Gördü!

Adana’da Nisan ayında termometreler 39 dereceyi göstererek sıcaklık rekoru kırıldı. Uzmanlar, sıcaklığın daha da artacağını ve 42 dereceye ulaşacağını öngörüyor. Adana, Türkiye’de yaşanan küresel ısınma etkilerinin en yoğun hissedildiği şehirlerden biri oldu bu Nisan ayında. Kentte ölçülen 39 derece sıcaklıkla yeni bir rekor kırıldı. Meteoroloji yetkilileri, bu sıcaklık artışının Afrika’dan gelen sıcak hava dalgaları nedeniyle […]