SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Ergaz’da, Abubekir Yağız yönetimi güven tazeledi!

Yayınlanma:
ABONE OL

Ergaz Genel Kurulu yapıldı, şirketi başarılı şekilde yöneten Ergaz & Bluepet Genel Müdürü Abubekir Yağız ve ekibi yeniden seçilerek güvenoyu aldı.

Şirket ortaklarının katılımıyla gerçekleşen 2015 Yılı 42. Olağan Genel Kurul toplantısı 27 Mart 2016 tarihinde Villa Vanilla otelde yapıldı. Divan Başkanlığını Faruk Demirci’nin yaptığı toplantıda katılımcılara yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verildi. Şirket ortakları söz alarak genelde şirketin son dönemlerdeki çalışmalarından memnun olduklarını ifade eden duygu ve düşüncelerini dile getirdiler. Daha önceki genel kurul toplantılarına göre bu toplantının sakin ve kısa sürede tamamlandığı gözlendi. Yurt dışı ve yurtiçinden şirket ortaklarının katıldığı toplantıda şirket çalışmalarının genel anlamda beğenildiği fakat ekonomi dünyasında rekabet şartlarının zor olduğu günümüzde daha emin adımlarla büyümek gerektiği konusunda değerlendirmeler yapıldı.

Yapılan Genel Kurul Toplantısında yeni Yönetim Kurulu; Aslan Yağız, Abubekir Yağız, İhsan Yağız, Ahmet Yağız, Aziz Yazar Yağız, Muhammed Seyid Gülakar, Hasan Hacioğlu, Mustafa Çiçek, Zülkani Kaya isimlerden oluştu.

ERGAZ-Genel-Kurul-Mart-2016-mnst

Seyid Gülakar, inşaat sektöründeki yatırım hakkında bilgi verdi.

Ergaz A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi M. Seyid Gülakar, “Ergaz İnşaat A.Ş. tarafından DKY İnşaat ile ortak girişimi olarak Ataşehir’de yapılacak olan inşaat sektöründeki yatırım hakkında bilgi verdi. Ataşehir ilçesinde yaklaşık 2815 metre karelik 14 parsel bölge açısından kilit noktada bulunan bir arsayı satın aldık ve DKY inşaat ile ortak yapma konusunda anlaştık. Proje tamamlandığında otuz bin metre kalelik bir kapalı alana sahip yaklaşık 160 milyon Türk Lirası civarında bir değer sağlamış olacağız. Bu önemli ve kazançlı yatırım girişimimizden dolayı siz değerli ortaklarımızdan destek ve dualarınızı bekliyoruz” dedi.

ERGAZ-omer-yagiz

Ömer Yağız, kontrollü büyümemizi sürdüreceğiz.

Ergaz & Bluepete Genel Müdür Yardımcısı Ömer Yağız, “Bugüne kadar elimizden gelen gayreti gösterdik, lakin bugünden sonra daha çok çalışarak kontrollü büyümemizi sürdüreceğiz. Bizlere güvenerek şirket yönetme sorumluluğu veren ortaklarımızı daha fazla bilgilendirme yaparak çalışacağız. Şirket misyonuna vizyonuna layık bir şekilde çalışacağımızı buradan taahhüt ederim. Çünkü bu bizim hem geçmişimizi hemde geleceğimizi ilgilendiriyor. 41 yıllık bir şirket olmanın vermiş olduğu tarihi bir misyon taşımanın sorumluluk bilinciyle hareket ettiğimizi belirtmek isterim” dedi.

ERGAZ-abubekir-yagiz-mik

Ergaz & Bluepet Genel Müdürü Abubekir Yağız, şirket adına son dönemlerde yapılan çalışmaları özetleyen konuşma yaptı.

Ergaz, Türkiye’de önde gelen kuruluştur

Ergaz kendi öz kaynaklarıyla büyüyen gelişen bir şirkettir. Tüplü satışlarımızda yüzde altı oranında artış olduğunu belirtmek istiyorum. Akaryakıt sektöründe faaliyet göstermek adına Bluepet ismiyle yeni bir şirket kurduk, bu şirketi enerji sektöründe ülkemizin önde gelen şirketleri arasına sokmamız lazım. Ergaz artık kabuğunu kırmaya başlamıştır. Türkiye’nin önde gelen şirketlerindendir.

Ergaz & Bluepet ülkemiz adına yükselen bir değerdir!

Ergaz & Bluepet Genel Müdürü Abubekir Yağız, “ Son yıllarda Ergaz ailesi olarak gerçekten önemli hamleler yaptık. Ergaz & Bluepet olarak Enerji sektöründe gerek tesisleriyle gerekse bayileriyle yerini sağlamlaştırmış olup, yapılan tanıtım çalışmalarıyla da adından söz ettirmektedir.  Bu yapılan tanıtım çalışmaları sayesinde şirketimiz sürekli gündemde kalarak marka bilinilirliğini arttırmıştır. Dolayısıyla yabancı şirketlerin dikkatini çekerek ortak yatırım teklifleri almaktadır. Ergaz & Bluepet şirketimiz ne kadar büyür ve değerli olursa paydaşları olarak bizlerde o kadar mutlu oluruz. Bu sebeple enerji, akaryakıt, inşaat sektörlerinde yapmış olduğumuz yeni hamlelerimizle gelişen dünya şartlarına ayak uyduran bir şirket olma yolunda ilerlemekteyiz. Öz kaynaklarıyla büyüyen milli ve yerli firma sloganımızı, şirket felsefemiz olarak benimsemişiz. Eğitimden spora, sosyal hayattan sağlık alanında bir çok projeye destek olarak toplumsal hayata dokunan bir anlayış sergilemekteyiz. Kıymetli ortaklarımız paydaşlarımız, sizlerden şirketimizin yatırımlarını çalışmalarını daha yakından takip ederek, yapacağınız güzel önerilerinizle, bizlere destek olacağınızı düşünüyorum. Şirketimiz ne kadar güçlü olursa bizlerde o kadar güçlüyüz demektir. Katılımınızdan ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

İlgili Haberler

Eğitim
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]

Ekonomi
19 Nisan 2024
Merkez Bankası haberi verdi: Kredi borçları azalacak!

TCMB (Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası) vatandaşlara açıkladı. Kredi borçları azalıyor. İşte Merkez Bankası açıklamasının tüm detayları… Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası yaptığı açıklama doğrultusunda özel sektörün yurt dışı borcuna dair detayları paylaştı. Yurt dışından özel sektöre sağlanan kredilerin 2023 yıl sonu toplam borcunun Şubat 2024’ten itibaren düştüğü belirtildi. Aralık 2023 yıl sonu toplam borcu 394 milyon […]

Ekonomi
19 Nisan 2024
Ayçiçek yağına yüzde 30 zam kapıda! En ucuz fiyatlar için son günler! İşte en ucuz ayçiçek yağı fiyatları

Ayçiçek yağına yüzde 30 zammın kapıda olduğu belirtildi. En ucuz ayçiçek yağı fiyatlarından yararlanmak isteyen vatandaşlara market listesi haberimizde… Her yemeğin vazgeçilmezi olan ayçiçek yağı en pahalı ürünlerden birisi olarak da raflarda yer alıyor. Vatandaşlar mutfakta en fazla kullandıkları ürünlerden birisi olduğu için ayçiçek yağını alırken en az 5 litre almayı tercih ediyor. Ancak artan […]

Basında Kartal
19 Nisan 2024
Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

Kartal Belediyesi’ne bağlı 14 kreşte eğitim gören çocuklar hazırladıkları gösterilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, minik öğrencilerin 23 Nisan coşkusuna ortak oldu. Çocukların günlerce emek verdiği gösteriler ayakta alkışlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde bir kutlama programı düzenlendi. Kartal […]