SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartalspor zorlu Sivas Belediyespor maçından galibiyetle ayrıldı.

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor Spor Toto 2.lig’in 30.haftasında sahasında oynadığı zorlu Sivas Beledispor karşılaşmasından Deniz Aslan ve Aytek Öktem’in kaydettiği gollerle 2-1 galip ayrıldı.

Son haftalara yaklaşırken, küme düşme hattından kurtulmak isteyen Kartalspor Play-Off iddialarını devam ettirmek isteyen Sivas Belediyespor’la Kartal stadyumunda karşı karşıya geldi. Kart cezalıları Savaş Yıldızhan, Abdullah Karmil, sakat oyuncular Sait Ulucan, Emrah Kol ve Caner Öztel Sivas Belediyespor karşılaşmasının kadrosunda yer almazken teknik direktör Saadettin Demirtaş bu karşılaşmada sahaya kalede Zeki Ayvaz, savunmada Deniz Arslan Emrah Taysi, Cem Tosun, önlerinde Ali Kılıç, orta sahada Emrah Kaya, Göktuğ Taşbulak, Uğur Utlu, Burak Göksel ve ileri uçta Aytek Öktem onbiri ile çıktı.

Kartalspor Altyapı oyuncuları bu karşılaşmada aileleriyle birlikte tribünde yer alarak ağabeylerine destek verdiler.

Karşılaşma öncesi gerçekleştirilen para atışında Kartalspor takım kaptanı Uğur Utlu kale seçimini yaparken karşılaşmaya konuk ekip Sivas Belediyespor başladı.

Karşılaşmanın ilk on dakikası orta alan mücadelesi şeklinde geçerken 11.dakika da Burak Göksel, rakibinden topu kurtarıp kaleye yönelmek isterken düşürüldü. Yaklaşık 23 metre mesafede kaleyi tam karşıdan gören bir pozisyonda kazanılan serbest vuruşu kullanmak üzere topun başına geçen Cem Tosun’un vuruşunda top direğin dibinden dışarı gitti.

16.dakika da atak yönünün sağından Kartalspor köşe vuruşu kullandı, ceza sahası içerisinde rakip kafayla dokundu arkaya açılan topu Uğur Utlu kontrol etti, Aytek’e pasını verdi Aytek önce kontrol etti sonra dönerek vurmak istedi fakat öncesinde karşılaşmanın hakemi topun Aytek’in eline temas ettiği gerekçesiyle oyunu durdurdu.

18.dakika da atak yönünün sağında Murat Cömert, Aytek’in üzerine çıkınca orta hakem Yiğit Peşin, faul düdüğünü çaldı. Faul atışını kullanmak üzere topun başına geçen Emrah Kaya’nın ortasına Aytek Öktem kafayı vurdu, kaleci Serkan Demirkol üst direkte topu kontrol etti.

19.dakika da ceza sahası içerisine gönderilen ortayı Aytek göğsüyle Burak Göksel’in önüne bıraktı, Burak’tan önce savunma araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

20.dakika da rakip ceza sahasının sol köşesinde topla buluşan Emrah Kaya, sol taraftan bindirme yapan Burak Göksel’le topu buluşturdu, Burak topla ceza sahasına girer girmez vuruşunu yaptı top az farkla dışarı gitti.

22.dakika da Sivas Belediyespor’un atak yönünün sağında taç çizgisine yakın bir noktada Göktuğ rakibine faul yaptı, kullanılan serbest vuruşta ceza sahası içerisinde Murat Cömert kafa vuruşunu yaptı fakat top üstten dışarı gitti.

28.dakika da Kartalspor savunmasının uzaklaştıramadığı topu kaleciyle oynadı, o karambol de Zeki Ayvaz topu elle kontrol edince karşılaşmanın hakemi Yiğit Peşin en direk serbest vuruş verdi. Kale çizgisi üzerine baraj yapılırken Emre Aykut Yakut topa dokundu, Niyazi Batuhan Salman vuruşunu yaptı ve top Kartalspor ağlarıyla buluştu. 0-1

33.dakika da Burak Göksel ceza sahasına girdi sol çaprazda rakibi önünü kapatınca uygun açıyı bulamadı, ceza sahası içerisine ortaladığı topa Uğur kafayla vurdu fakat top kaleci Serkan Demirkol’da kaldı.

35.dakika da Sivas Belediyespor’dan Aykut emre Yakut, ceza sahası dışı sağ çaprazından sol ayağıyla çok sert vurdu top az farkla dışarı gitti.

45.dakika da Kartalspor’un rakip kaleye yüklendiği dakikalarda top ceza sahası sağ çaprazına doğru açıldı, Göktuğ bekletmeden kaleye vurmayı denedi fakat top az farkla dışarı gitti.

Karşılaşmanın hakemi Yiğit Peşin ilk yarının sonuna en az 3 dakika ilave etti.
45+3. dakika da Kartalspor’un baskısı sonuç verdi. Sağ kanattan yapılan ortaya kaleci Serkan Demirkol arkadaşı Nuri Melih Mursal’la birlikte yükseldi, arkadaşının müdahalesi sonrasında topu kontrol edemeyince top kısa düştü, Göktuğ vurmak isterken düşürüldü, kaleye giden topu Yakup Yiğit uzaklaştırmak istedi Deniz ceza sahası içerisinde hafif çapraz pozisyonda sol ayağıyla gelişine vurdu top doksan tabir edilen yerden ağlarla buluştu. 1-1

İlkyarı bu golle sona ererken Kartalspor soyunma odasına moralli giren taraf oldu.

İkinci yarı Kartalspor’un vuruşuyla başladı.

57.dakika da Cem Tosun ceza sahası ile orta saha yuvarlağının ortasında rakibine faul yapınca sarı kart gördü.  Kullanılan serbest vuruş Kartalspor savunmasına çarptı, kornere gitmeden önce Sivas Belediyespor’lu oyuncular topu kontrol edip atağı sürdürmek istediler fakat devamında pas hatası yaparak pozisyonu kaybettiler.

61.dakika Burak Göksel rakip ceza yayı önünde düşürüldü, serbest vuruşu kullanmak için topun başına geçen Cem Tosun’un vuruşunda top baraj’dan döndü.

66.dakika da sağ köşe gönderinden Emrah Kaya’nın ortasına Burak Göksel kafayı vurdu top kaleci Serkan’da kaldı.

70.dakika da sağ kanattan Burak Göksel’in ortasına iyi yükselen Aytek Öktem kafa vuruşunu yaptı ve topu Sivas Belediyespor ağlarına bıraktı. 2-1

90+3. Dakika da ceza sahası sol çaprazında Sivas Belediyespor serbest vuruş kazandı. Kullanılan serbest vuruşta kaleci Zeki Ayvaz topu doksan tabir edilen bölgeden yumruklayarak çıkarttı.

Karşılaşma Kartalspor’un galibiyetiyle tamamlanırken, Uğur Utlu bu karşılaşmada sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Arka adalesinde ağrı olan Deniz Aslan ise ilk yarı sonrasında yerini Samet Eser’e bıraktı, durumu hafta içi yapılacak kontroller sonrasında belli olacak.

Kartalspor önümüzdeki hafta deplasmanda Büyükçekmece Tepecikspor’la karşı karşıya gelecek.

Stat: Kartal
Hakemler: Yiğit Peşin, Utku Tunavelioğlu, Mustafa Çavuş
Kartalspor: Zeki, Deniz (Dk. 60 Kadir Samet), Anıl, Emrah Taysı, Cem, Emrah Kaya, Uğur, Yağız Göktuğ (Dk. 81 Ömer Furkan), Aytek, Ali, Burak (Dk. 81 Muhammed Yusuf)
Sivas Belediyespor: Serkan, Murat, Aykut Emre (Dk. 77 Muhammed Enes), Seyid Ahmet, Muhammed Burak, Berkay (Dk. 63 Mehmet), Atilla, Niyazi Batuhan (Dk. 85 Ömer), Yakup, Fatih, Nuri Melih
Goller: Dk. 28 Niyazi Batuhan (Sivas Belediyespor), Dk. 45+2 Deniz, Dk. 70 Aytek (Kartalspor)
Sarı kartlar: Dk. 29 Fatih (Sivas Belediyespor), Dk. 42 Uğur, Dk. 57 Cem, Dk. 90+3 Zeki (Kartalspor)

İlgili Haberler

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı
Basında Kartal
23 Mart 2024
Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kartal Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı Kartal Belediyesi’ndeki 35 yıllık çalışma hayatı boyunca Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Basın ve Yayın Müdürlüğü birimlerinde müdürlük yapmış, son olarak atandığı Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nde birim müdürü olarak çalışan ve geçirdiği bir rahatsızlık sonucu 55 yaşında hayatını kaybeden Hüseyin Güler, son yolculuğuna […]

Kartal Belediyesi’nin Acı Günü Hüseyin Caner Güler vefat etti
Basında Kartal
23 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Acı Günü Hüseyin Caner Güler vefat etti

Uzun yıllardır Kartal Belediyesi’nde görev yapan, 4 buçuk yıllık Basın Yayın Müdürü görevinin ardından Kasım ayında Ruhsat Denetim Müdürü olarak atanan Hüseyin Caner Güler, tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Merhumun cenazesi, 23 Mart Cumartesi günü (bugün) saat 16.00’da Kartal Cemevi’nde kılınacak cenaze namazı sonrasında saat 16.30’da yıllardır görev yaptığı Kartal Belediyesi önüne getirilecek, burada […]