SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Kartal’da halk desteğiyle spora teşvik!

Yayınlanma:
ABONE OL

İlçem Gazetesinin öncülüğünde, Dünya Göz Hastaneleri Pendik şubesi ve Kartal İxora çiçekçiliğin katkı sunduğu gençlere sporu sevdirmek amacı ile Kartal Turuncu Cafede bir kahvaltı düzenlendi.
Kartal’ın tanınmış spor adamları Muammer Kaya, Selim Akbeniz, Aydın Kaya ve Orhan Ermiş’in katıldığı programda söz alan hocalar kendi spor salonlarında kendi branşlarında gençlere ücretsiz ders vereceklerini açıkladılar.

Kartal’ın yirmi mahallesinin muhtarlarının da katıldığı kahvaltı programında mahalle muhtarları bilgilendirildi ve kendi mahallelerinde spora meyilli yetenekli gençler var ise tespit edilip degerli hocaların salonlarına yönlendirilebileceği söylendi.
Amacın tamamen gençlere sporu sevdirmek olduğu ve hiç bir ticari kaygı gözetmeksin derslerin verileceğini söyleyen Selim Akbeniz, Aydın Kaya, Muammer Kaya ve Orhan Ermiş gençlerimizi internet cafelerden, Kahvelerden ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına bu projeyi yapmak istediklerini açıkladılar.
Kartalda-spora-destek--(15)

Kahvaltı ’da söz alan AYGAD Başkanı İlçem Gazetesi Sahibi Aytekin Yaşar şunları dile getirdi;

Sevgili arkadaşlar öncelikle hoş geldiniz. Dünya göz hastanesine kahvaltımıza verdiği destek için teşekkür ediyoruz. Bizler kartalda spor adına bir hamle başlatmak istiyoruz. Burada bulunmamızın en büyük sebebi budur. Uzun zamandır mahalle muhtarlarımızla bir araya gelmek istiyordum. İlçem gazetesini hepiniz biliyorsunuz. Sosyal sorumluluk adına geçmişte birkaç program yapmıştık. Mesela liseler arası bir yarışma düzenlemiştik. İstanbul Bir Sevdadır diye öğrencilere hediyeler vermiştik. Aramızda bulunan bazı arkadaşlarımız hatırlar. Bonzai’ye hayır diye bir etkinlik düzenlemiştik. Bu sene de spora davet edelim dedik.

aytekin-yaşar

Ülkemiz zor dönemlerden geçiyor. Birileri bizleri kısmen de olsa Bombalar patlatarak yok etmeye parçalamaya çalışıyorlar. Bizde onlar yok etmeye çalışırken bizde yaşatmaya çalışalım. Tabii yaşamanın en güzel yolu spordan geçiyor. Sağlıklı insan en faydalı insandır diye düşünüyorum.

Burada çok kıymetli hocalarımız var. Yıllardan beri biraz önce selim hocamla konuştum 20 bin öğrencin var mıdır? Diye ne 20 bini 100-200 bin olmuştur dedi. Geçen gün bir deftere baktım 45 bin tane öğrenci yetiştirmişim sadece bir defterde kayıtlı olanlar. Selim Akbeniz hocamızı herkes tanıyorsunuzdur tanımayanlara tanıtmak istiyorum. Muammer Kara hocam var Kartal’da çok sporcu yetiştirmiştir kendisi sağ olsun bizi kırmadılar desteklemek adına yanımızdalar teşekkür ediyoruz kendilerine. Orhan Yenmiş hocamız burada Atalar Camiinin altında spor salonu var. Bu hocalarımız ayriyeten şampiyonlar yetiştiriyorlar. Sadece Türkiye değil Avrupa şampiyonları şu anda yurt dışına Kanada’ya gidecek talebeleri var.

Kartalda-spora-destek--(11)

Tramvay Çalışma Hattında Zabıta Önlem Alıyor

Sevgili Muhtarlarım sizlerden şunu raca etmek istiyorum. Bu spor konusunu desteklemenizi rica ediyorum. Haydi, millet ücretsiz spora sloganı ile tüm halkımızı spora davet ediyoruz. Özellikle sosyal medyadan olsun bizlere destek vermenizi rica ediyoruz. Bugün bizlere kıymetli vaktinizi ayırıp geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum.

Bu işi öncelikle iki yerde yapacağız bu hamleyi Atalar tren istasyonunda ve Atalar Camiinin oradaki spor salonlarından başlayacağız. Uğur Mumcu’ da yer bakıyoruz olabilirse E5’in üzerinde 2 ya da 3 yerde bu işi çoğaltmak istiyoruz.

Aslında devletin ve siyasi kurumların yani belediyelerin yapması gereken çok önemli aktivite belki de yapıyorlardır bilmiyorum. Bizler beraber yapalım Kartal’a yıllarınızı vermişsiniz bu işi gönüllü yapıyorsunuz.

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Tavuk Eti İhracatına Yasak Geliyor: Ticaret Bakanlığı Fiyatları Düşürmeyi Hedefliyor

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı. Son dönemlerde peş peşe zamlanan beyaz ette fiyat artışının önüne geçmek için ihracat yasağı geliyor. Artan kırmızı et fiyatları sonucu tavuk etine yönelen tüketici, yüksek fiyatlarla karşılaşınca Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Tavuk eti fiyatlarını düşürmek amacıyla ihracata yasak getiriliyor. FAHİŞ ZAM SONRASI TİCARET BAKANLIĞI’NDAN İHRACAT YASAĞI KARARI Yüksek kırmızı et fiyatları […]

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]