SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartalspor Gümüşhane’den puanla ayrıldı.

Yayınlanma:
ABONE OL

Spor Toto 2.lig’in 29.haftasında deplasmanda Gümüşhanespor’la karşılaşan Kartalspor bu zorlu karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrıldı.

 
Gümüşhanespor karşılaşmasında Kartalspor Kulüp Başkanı Taner Özdemir, Başkan Vekili Köksal Kır, Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Şahan, Kartalspor Seçme ve Sicil Kurulu Üyesi Gürkan Yıldız ve Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüsnü Yeşilyurt Kartalspor’u Gümüşhane deplasmanında yalnız bırakmadı.

1fc54031-3c5a-47c8-8c30-89206b787250

Gümüşhanespor maç kadrosunda sakatlıkları bulunan Emrah Kol, Sait Ulucan, Anıl Şahin’in yanı sıra kart cezaları bulunan Abdullah Karmil, Savaş Yıldızhan ve Aytek Öktem yer almadı. Teknik direktör Saadettin Demirtaş, Gümüşhanespor karşılaşmasında sahaya kalede Zeki Ayvaz, savunmada Caner Öztel, Emrah Taysi, Cem Tosun, Deniz Aslan, önlerinde Ali Kılıç, Göktuğ Taşbulak, Uğur Utlu, kanatlarda Emrah Kaya, Burak Göksel ve ileri uçta Yasin Abdioğlu onbiri ile çıktı.

Karşılaşmada Fırat Çakmak, Samet Eser, Semih Kaya, Ömer Furkan Öztürk, Görkem Güven, Yusuf Ocak ve Tahsin Hacımustafaoğlu yedek soyunurken Samet Eser, Yusuf Ocak ve Ömer Furkan Öztürk oyuna sonradan dahil oldu.

 

Karşılaşma öncesi yapılan para atışında ev sahibi takım kaptanı Hakan Albayrak kale seçimini yaparken karşılaşmaya Kartalspor başladı.

3.dakika da Raşit’in pasıyla topla buluşan Ali Özgün, açısını kaybetmesine rağmen vuruşunu yaptı, savunmamıza çarpan top kornere gitti. Atak yönünün sağından kullanılan köşe vuruşunda ön direkte Emrah Taysi kafayla karşıladı devamında Burak Göksel topu ceza sahasından uzaklaştırdı.

7.dakika da atak yönünün sağından Caner Öztel taç atışını kullandı, ceza sahası içerisine gelen topa Yasin Abdioğlu yükseldi ve kafayla arkaya aşırttı, Gümüşhanespor savunması uzaklaştırmak isterken ceza sahası önünde Deniz topla buluştu, Deniz’in şutunda top kaleci Hasan Akınay’da kaldı.

22.dakika da Kartalspor’un savunmadan uzaklaştırmada zorluk çektiği topla buluşan Zahit Fındık, ceza sahası sol çaprazından çok sert vurdu, uzak direğe çarpan top oyun alanına geri döndü.

24.dakika da Kartalspor ceza sahası sol köşesinin hemen önünde Göktuğ omzuyla topu keserken, karşılaşmanın hakemi elle temas ettiği gerekçesiyle serbest vuruşa hükmetti. Serbest vuruşu Taşkın Çalış kullanırken doğrudan kaleye gönderdiği topu kaleci Zeki Ayvaz kontrol etti.

29.dakika da Gümüşhanespor sol köşe gönderinden köşe vuruşu kullandı, bu pozisyonda Salih Zafer Kurşunlu bom boş topa yükseldi fakat vuramayınca Kartalspor rahat bir nefes aldı.

33.dakikada Gümüşhanespor’dan Raşit Sevindir, ceza sahasının solunda bulunan Hakan Bayraktar’a pasını aktardı, Hakan topu kontrol edemeyince pozisyonunu kaybetti. Devamında ceza sahası içerisine gönderdiği topu Kartalspor savunması uzaklaştırdı.

42.dakika da sağ kanattan Uğur Utlu’nun ortasına Burak Göksel yükseldi fakat savunma son anda kornere gönderdi. Atak yönünün solundan kullanılan köşe vuruşunda top kale arkasına düştü Emrah Taysi topu takip ederek rakibinden önce tekrardan ceza sahasına göndermek isterken top rakibin eline temas etti. Emrah Kaya kazanılan serbest vuruşu ceza sahası içerisine doğru kullandı savunma topu kornere gönderdi.

45+2.dakika da  savunmanın solunda Ali Kılıç ayağını fazla kaldırınca rakibin kafasına geldi ve karşılaşmanın hakemi serbest vuruş verdi.  Ceza sahası içerisine kullanılan serbest vuruşu Zeki Ayvaz çıkarak kontrol etti.

Karşılaşmanın ilk yarı golsüz tamamlanırken ikinci yarıya ev sahibi takım Gümüşhanespor başladı.
İlk yarıyı sakat sakat tamamlayan Caner Öztel ikinci yarı yerini Samet Eser’le başladı.

46.dakika da Kadir Samet Eser sağ kanattan ceza sahası içerisine girdi, Ali Zorlu’nun müdahalesiyle yerde kaldı, bu pozisyonda Kartalspor penaltı beklerken, karşılaşmanın hakemi devam dedi.

48.dakika da Kartalspor atak yönünün sağından kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içerisinde Uğur Utlu iyi yükseldi ve kafa vuruşunu yaptı, kaleci Hasan Akınay kale çizgisi üzerinde topu kontrol etti.

54.dakika da Uğur Utlu orta alanda rakibinden topu kurtardı, önünü boşaltarak kaleye doğru yöneldiği anda yan hakem, Uğur’un kafayla kurtardığı topu elle aldığı gerekçesiyle bayrağını kaldırdı. Uğur’un itirazları sonuç getirmedi.

64.dakika da hafif sağ çaprazda savunma arkasına atılan topla Yasin buluştu, rakibi Yasin’in önünü kapatınca Emrah’ın koşu yoluna bırakmak istedi fakat Emrah bu pozisyonda ofsayttaydı.

66.dakika da Göktuğ çıkarken yerine Ömer Furkan girdi. Bu değişiklik sonrasında Samet Savunmanın sağından orta alana, Deniz savunmanın solundan sağına oyuna yeni giren Ömer Furkan ise savunmanın soluna geçerek görev yapmaya başladı.

70.dakika da sağ köşe gönderinden kullanılan korner atışında Kartalspor savunması topu çizgiden çıkarttı.

71.dakika da savunmadan uzaklaştırılan topa Burak Göksel yetişti, rakibinden sıyrıldı ve sonrasında Zahit’in müdahalesiyle yerde kaldı. Bu pozisyonda Kartalspor’lu oyuncular ve teknik heyeti kırmızı kart beklerken, karşılaşmanın hakemi Zahit’e sarı kart gösterdi.

80.dakika da sağ kanattan Ali Zorlu ortaladı, ceza sahası içerisinde Zahit Fındık göğsüyle kontrol edip vurmak istedi fakat Emrah Taysi son anda araya girerek topu uzaklaştırdı.

83.dakika da Kartalspor’un atak yönünün sağından kullandığı köşe vuruşunda kafalardan seken top arka taraftaki Uğur’un önünde kaldı Uğur’un vuruşunda top direğin dibinden dışarı gitti.

85.dakika da orta sahada Samet rakibine sert girince Gümüşhanespor serbest vuruş kazandı. Orta alandan kullanılan serbest vuruşta kafalardan seken topu Zeki Ayvaz yumruklayarak uzaklaştırdı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında da gol sesi çıkmayınca karşılaşma 0-0 beraberlikle sona erdi.

Stat: Gümüşhane Yenişehir
Hakemler: Mehmet Karanlık, Asker Açıkgöz, Caner Eroğlu

Gümüşhanespor: Hasan Hüseyin, Taşkın, Salih Zafer, Cumhur (Dk. 72 Halil), Ali Özgün (Dk. 46 Cem – Dk. 75 Hüseyin Ali), Raşit, Hakan, Zahit, Ali Zorlu, Taner, Rıdvan

Kartalspor: Zeki, Deniz, Emrah Taysı, Cem, Emrah Kaya, Uğur, Yağız Göktuğ (Dk. 66 Ömer Furkan), Yasin, Ali Kılıç, Burak (Dk. 79 Muhammet Yusuf), Caner (Dk. 46 Kadir Samet)
Sarı kartlar: Dk. 69 Kadir Samet, Dk. 90 Deniz (Kartalspor), Dk. 71 Zahit, Dk. 90 Taner (Gümüşhanesp

İlgili Haberler

Spor
28 Mart 2024
28 Mart bugünkü maçlar! Bu akşam kimin maçı var?

28 Mart bugünkü maçlar belli oldu. Hem Türkiye’de hem de Dünya liglerinde oynanacak karşılaşmalar açıklandı. Peki 28 Mart Bugün hangi maçlar var? Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği gün geldi çattı. 28 Mart Perşembe günü, yerli ve yabancı liglerden bir dizi futbol maçı ekranlara taşınacak. Kıyasıya mücadeleler, futbol tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak. 28 MART BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? […]

Spor
26 Mart 2024
Galatasaray – Antalyaspor Maçının Hakem Toplantısı Gündemi Sarstı: İfadeler Ortaya Çıktı

Futbol dünyası bu diyalogla çalkalanıyor. Galatasaray – Antalyaspor maçının ardından hakem toplantısı ifşa edildi Galatasaray’ın Antalyaspor’u mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen hakem toplantısında yaşananlar, futbol kamuoyunu ayağa kaldırdı. İşte olay yaratan diyaloglar. Süper Lig’in 27. haftasında oynanan ve Galatasaray’ın Antalyaspor’u 2-1 yendiği maçın ardından, futbol gündemi bir kez daha sarsıldı. Maçın hakemleri arasında yaşanan ve […]

Spor
24 Mart 2024
Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Finale Yükseldi!

2.Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda büyük bir başarıya imza atan Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız, Meksika’yı mağlup ederek finale çıktı. Türkiye, Down Sendromlular için sporun önemini tüm dünyaya gösteren 2. Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda (Trisome Oyunları) ev sahipliği yapıyor. Bu önemli organizasyonda mücadele eden Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız, yarı finalde Meksika’ya karşı mücadele […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]