SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Bankacılık ve Reel Sektör

Yayınlanma:
ABONE OL

KADIN DOSTU ŞİRKETLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
Capital Dergisi tarafından iş yaşamında kadın istihdamının önemine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen ve Türkiye’nin ‘Kadın Dostu Şirketleri’ni ortaya çıkaranKadın Dostu Şirketler Araştırması’nın ödül töreni Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde gerçekleştirildi. Capital ve Ekonoın sponsorluğunda gerçekleştirilen ‘Kadın Dostu Şirketler’ ödül töreni renkli görüntülere sahne oldu.Zirvesi’nde Nutricia’nmist dergileri tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Uludağ Ekonomi ın sponsorluğunda gerçekleştirilen ‘Kadın Dostu Şirketler’ ödül töreni renkli görüntülere sahne oldu.

 
Capital Dergisi tarafından gerçekleştirilen araştırma sonucunda, Türkiye’nin en çok kadın çalışanına sahip şirketi İş Bankası’nın ödülünü İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Senar Akkuş, Nutricia Genel Müdürü Gamze Çuhardaroğlu’nun elinden aldı.
En fazla kadın yönetici çalıştıran şirketi LC Waikiki’nin ödülünü Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük’e verdi.

 
Kadın yönetici sayısı en fazla şirket olan Anadolu Grubu’nun ödülünü Adel Kalemcilik Genel Müdürü Evrim Hizaler Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş’in elinden aldı.

 
Kadın çalışan oranı ve kadın yönetici oranı en yüksek şirket seçilen İpekyol’un iki ödülünü de Capital Dergisi Haber Müdür Yardımcısı Şeyma Öncel Bayiksel İpekyol Genel Müdür Yardımcısı Yasemin Avcı’ya verdi.

 
Kadın çalışan oranı en yüksek grup ve kadın yönetici sayısı en fazla olan grup olan Sun Grubu’nun ödülünü Sun Grup Genel Müdür Yardımcısı Melis Metinoğlu Capital Dergisi Yazı İşleri Müdürü Ebru Fırat Tayman’ın elinden aldı.
Kadın çalışan oranını en fazla artıran grup olan Ekol Lojistik’in ödülünü Türkiye Halkla İlişkiler Derneği Başkanı Gonca Karakaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul’a verdi.
Kadın yönetici sayısını en çok artıran şirket Limak Yatırım’ın ödülünü ise Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş’in elinden aldı.
Kadın çalışan sayısı en fazla olan şirket İş Bankası
Kadın çalışan sayısı en fazla olan grup Koç Holding
Kadın yönetici sayısı en fazla olan şirket LC Waikiki
Kadın yönetici sayısı en fazla olan grup Anadolu Grubu
Kadın çalışan oranı en fazla olan şirket İpekyol
Kadın çalışan oranı en fazla olan grup Sun Grubu
Kadın yönetici oranı en yüksek grup Sun Grubu
Kadın yönetici oranı en yüksek şirket İpekyol
Kadın çalışan sayısını en çok artıran şirket Ekol Lojistik
Kadın yönetici sayısını en çok artıran şirket Limak Yatırım

İlgili Haberler

Ekonomi
28 Mart 2024
4 kategoride olan dikkat: 2180, 3620, 5430 gün primle emeklilik başvuruları açık! 1992 – 2019 girişliler

4 kategoride emeklilik onaylandı. 2180, 3620, 5430 prim günü olanlar başvurularını yapabiliyor. 1992 ile 2019 arası sigorta girişi yapılanlar dikkat etsin. İşte 1992, 2000, 2002, 2004, 2008 sigorta girişlilere erken emeklilik başvurusu detayları… Emeklilik için gün sayan vatandaşlara SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu) uzmanları erken emekliliğin formüllerini tek tek açıklıyor. Erken emekli olmak isteyen vatandaşlar içinse […]

Ekonomi
28 Mart 2024
Emekli maaşına ek 24.000 TL belediye desteği! Seçim öncesi başvuran kapıyor!

Emekli maaşlarına ek 24 bin TL ödeme belediyelerden yatıyor. Seçim öncesi başvuran ek ödemeyi kapıyor. İşte emeklilere 2024 belediye desteklerine dair detaylar haberimizde… 2024 yılı “Emekli Yılı” olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edildi. Diğer bir yandaysa emekliler için yeni düzenlemeler üzerinde çalışılıyor. Seyyanen zam planlamaları, emeklilik reformu, çalışma süresine göre maaş planlamaları, bayram […]

Ekonomi
28 Mart 2024
Marketler yarışıyor: Bayramda BİM eksik bırakmıyor! Ayçiçek yağı, toz şeker, çay, bayramlık ikramlar

Bayrama sayılı gün kalırken marketler adeta yarışa girdi. Her gün bir market aktüel indirimleriyle vatandaşları cezp ediyor. İşte BİM 29 Mart 2024 aktüel katalog indirimleri… Her Salı ve Cuma BİM marketleri aktüel katalog indirimlerini yayımlayarak vatandaşların en uygun fiyatlarla eksiklerini almasına olanak sağlıyor. Bayrama sayılı gün kalırken 29 Mart Cuma 2024 BİM aktüel katalog indirimleri […]

Ekonomi
28 Mart 2024
Nisan promosyonları gümbür gümbür geliyor! 29.000 TL promosyonla o banka şaşkına çevirdi

29 bin TL promosyon açıklayan bankanın ardından vatandaşlar şaşkına döndü. Nisan ayında güncel promosyonların daha da artması bekleniyor. İşte 2024 promosyon ödemelerine dair ayrıntılar… Yeni yılla birlikte tüm çalışanlar ile emeklilerin maaşlarına ciddi oranda zamlar gerçekleştirildi. Zamların ardından bankaların promosyonlarını yükseltmesi beklenirken bazıları pasif kaldı. Duruma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan el attı. Kamu bankalarıyla görüşmeler […]