SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Geleneksel Mavi Çınar onur ödülü Haldun Dormen’e verildi

Yayınlanma:
ABONE OL

2015 yılının en iyilerinin seçildiği Mavi Çınar Ödülleri üçüncü kez sahiplerini buldu!
Eryetiş & Balkanlar Eğitim Kampüsünde gerçekleşen törende, Kültür, sanat, edebiyat, müzik, basın, spor, radyo, televizyon alanlarında 2015’in en iyilerinin ödüllendirildi.  Özel Balkanlar Koleji Anadolu Lisesi’nin ev sahipliğini yaptığı Mavi Çınar Ödülleri 26 Şubat 2016 Cuma günü düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

mavi-cinar-odulleri-mnstYaşam Boyu Tiyatro Onur Ödülü Haldun DORMEN, Yılın En İyi Roman Yazarı Ayşe KULİN, Simge ve Buray gibi ünlülerin katıldığı törende, özgür basın ve Cumhuriyetin değerlerine vurgu yapıldı.

Programın açılış konuşmasını Genel Müdür Ertan Oral yaptı.

ertan-oral

Ödülünü alan emektar tiyatro sanatçısı Haldun Dormen, Yazar Ayşe Kulin, Sanatçı Simge ve Buray, Cumhuriyet değerlerine ve Atatürk ilkelerine bağlı bir gençlerle buluşmaktan mutlu olduklarını belirten açıklamalar yaptılar.

mavi-cinar-odulu

Vefat eden ünlü sanatçı Kayahan’ın ödülünü eşi İpek Acar alırken, program yoğunluğu sebebiyle ödül törenine katılamayan Uğur Dündar, İsmail Küçükkaya, Gripin, Nihat Sırdar da görüntülü mesaj yoluyla düşüncelerini iletti.

Yılın En İyi Kadın Müzik Yorumcusu- Simge ve Yılın En İyi Erkek Müzik Yorumcusu- Buray, ödülünü alırken birer şarkı seslendirdiler.

Yakacık Balkanlar Koleji, Balkanlar Koleji Anadolu Lisesi, Nesibe Eryetiş Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Eryetiş Reis Denizcilik Meslek Lisesi ve Balkanlar Akşam Lisesi öğrencilerinin cevaplandırdığı anket sonucunda 14 kategoride değerlendirilme yapıldı.

Eryetiş & Balkanlar Eğitim Kurumlarının Prestij değeri açısından gelenekselleşen “Mavi Çınar Ödül Töreni”nin üçüncüsü olan bu anlamlı gününe Ulusal ve yerel medya temsilcileri de yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

Ödül alan isimler şöyle;

* Yaşam Boyu Tiyatro Onur Ödülü- Haldun DORMEN

* Yılın En İyi Roman Yazarı- Ayşe KULİN

* Yaşam Boyu Gazetecilik Onur Ödülü- Uğur DÜNDAR

* Sanatçıya Saygı ve Müzik Onur Ödülü- Kayahan

* Yılın En İyi Haber Program Sunucusu- İsmail KÜÇÜKKAYA

* Yılın En İyi Sporcusu- Şahika ENCÜMEN

* Yılın En İyi Kadın Müzik Yorumcusu- Simge

* Yılın En İyi Erkek Müzik Yorumcusu- Buray

* Yılın En İyi Müzik Grubu- Gripin

* Yılın En İyi Radyo Programı- “Nihatla Sivrisinek” Nihat SIRDAR

* Yılın En İyi Show Programı- Güldür Güldür Show

* Yılın En İyi Kadın Dizi Oyuncusu- Özge ÖZPİRİNÇCİ

* Yılın En İyi Erkek Dizi Oyuncusu- Buğra GÜLSOY

* Yılın En İyi Dizisi- Kiralık Aşk

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]