SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Ataşehir’de, Ergaz & DKY işbirliğiyle yeni bir inşaat projesi hayata geçiyor!

Yayınlanma:
ABONE OL

Enerji ve inşaat sektörünün iki dev firması Ergaz & DKY ortak bir inşaat projesinde buluştu!
Enerji sektörünün önemli aktörlerinden olan Ergaz, inşaat sektörünün tecrübeli ismi DKY İnşaat ile ortak bir projeye imza attılar.

Ergaz-Dumankaya-imza-(1)mnst
Ergaz & DKY inşaat işbirliğiyle prestij değeri yüksek bir proje hayata geçecek. Ergaz A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız ve DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya, İstanbul Ataşehir’de 40.000 m2 inşaat alanına sahip olacak, yeni bir karma tip yaşam projesine imza attılar. Ergaz Genel merkezinde emlak ve hukuk danışmanları eşliğinde, Ergaz A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız ve DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya tarafından atılan imzalar neticesinde projeye start verilmiş oldu.

imza--Egaz-DKY-imza--(5)
Ataşehir’in çok değerli bir projesi olacak!
Ergaz A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız, enerji sektöründeki faaliyetlerimizin yanı sıra inşaat alanında da prestijli bir projeyle start vermiş olmaktan memnun olduğumuzu belirtmek istiyorum, hayırlı olsun. DKY İnşaatın yani İbrahim Dumankaya Beyefendinin inşaat tecrübesini yanımızda hissetmek bizler için mutluluk verici olmuştur. Projemiz gayri menkul sektörünün parlayan yıldızı olan Ataşehir’de yer alması açısından önemlidir. Emlak sektörünün yükselen değeri Ataşehir’deki projemiz, yatırımcılar açısından tercih edilecek niteliklerde olacak.
Lokasyon olarak Palladium Alışveriş Merkezinin yanında olması projemizi oldukça değerli kılmaktadır. Ticari ve konut plaza olarak tasarlanacak. Mimari projeler hazırlandıktan sonra tanıtımı düzenlenecek olan lansman şeklinde yapılacaktır.
LPG sektöründe yerli sermayenin gücünü öne çıkaran Ergaz, inşaat sektöründe de büyük başarılar elde etmek amacıyla 1999 yılında Ergaz İnşaatı kurarak Bursa, Aydın, Malatya, Kocaeli ve İstanbul’da çeşitli alt yapı, üst yapı ve sanayi imalatlarına imza atmıştır” dedi.

imza--Egaz-DKY-imza--(2)
Dumankaya, Hayırlı olsun
DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya, Bu yeni projemiz her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun. Ergaz gibi güçlü ve güvenilir bir firmayla ortak projede bulunmaktan memnun olduğumu belirtiyorum ” dedi.
Yüz Yirmi milyonluk yatırım
Yeni kent tasarımına katkı sağlamak isteyen Ergaz İnşaat, yılların birikimini bu alanda değerlendirmek amacıyla İstanbul Ataşehir’de 40.000 m2 inşaat alanında DKY İnşaat tecrübesiyle, prestijli karma tip yaşam projesine imza attı. Yaklaşık 120 milyon TL tutarındaki bu yatırımda Ergaz İnşaat güvenliğin, konforun, kalitenin ve estetiğin bir arada olduğu konutlar ve yapılar üretirken, yeşilin ve doğanın olabildiğince korunduğu yaşam alanları oluşturmayı amaçlamaktadır.
Ergaz Hakkında:
Ergaz A.Ş. 27.08.1978 de faaliyete başlayan, bugün itibariyle 738 ortağıyla, SPK ya tabi, halka açık bir şirkettir. Kurulduğu günden beri kar dağıtan, işçi şirketlerine örnek gösterilen, oluşturduğu marka gücüyle, dinamikleriyle ve alt yapısıyla büyümeğe müsait, Türkiye nin ilk 500 büyük kuruluşu içinde yoluna devam eden dev bir kuruluştur. Ergaz çatısı altında, faaliyetlerini sürdüren Bluepet, Ergaz İnşaat, Ertüp yarınlara dahada güçlü bir yapıyla de vam etmektedirler.
Ergaz’ın Kocaeli de bulunan akaryakıt kara dolum terminali yatırımını da üstlenen Ergaz İnşaat araştırmacı ve yenilikçi ruhuyla yapmış olduğu gerek sanayi yapıları, gerekse konut inşaatlarında farklılığını ortaya koymuş ve yaptığı işlerin daima arkasında olmuştur. Müşteri memnuniyetini her zaman ilk öncelik olarak belirleyip ve bunu sağlaması Ergaz İnşaatı bu günlere taşımıştır.

DKY İnşaat Hakkında:
İbrahim Dumankaya, 1961 yılında inşaat sektöründe kamu binaları inşası ile faaliyetlerine başlamıştır. Daha sonra konut inşasına yönelmiş, 2000’li yıllardan itibaren hem kent içi hem kent çevresinde gelişmekte olan yeni yerleşim birimlerinde büyük ölçekli yaşam ve iş merkezleri gerçekleştirmiştir. Bugüne kadar başta Gizli Bahçe Konakları, Manzara Konakları, Akdeniz Evleri, Adres, Dizayn, Trend, Trend Ekstra, Konsept İstanbul ve Minimal, Kartal’ın sembol projesi Vizyon, Göztepe’de kentin ilk üçüz kuleleri İkon, Ataşehir’de Flex, Bahçeşehir’de Modern ile 15.000’in üzerinde konut ve işyeri tamamlayarak sahiplerine teslim etmiştir. 2013 yılında yeniden yapılanmaya giderek “DKY İnşaat”, “DKY Otomotiv”, “DKY Sigorta” ve “Dumankaya Yapı Malzemeleri” markaları, İbrahim Dumankaya Holding çatısı altında birleşerek daha güçlü bir şekilde yoluna devam etmektedir.
DKY İnşaat, İbrahim Dumankaya Holding’in her zaman, çağın ötesinde olmayı hedefleyen kültüründen geliyor. Bu nedenle yenilikçilik, DKY İnşaat’ın vazgeçilmezleri arasında bulunuyor. Mesela İkon, Türkiye’nin ilk üçüz kuleleri olma özelliğiyle bir simge olarak İstanbul semalarında yükseliyor. DKY İnşaat, bugün de her projesini yenilikçilik kavramı üzerine inşa ediyor.

İlgili Haberler

Ekonomi
29 Mart 2024
81 ilde bayram harçlığı: 2.500 TL PTT’den o tarihte çekilecek!

81 ilde belediyelerden bayram harçlığı açıklaması geldi. 2 bin 500 TL gerçekleştirilecek 2024 bayram harçlığı ödemesi PTT ve Ziraat Bankası’ndan çekilecek. İşte 2024 bayram harçlığı detayları haberimizde… 81 ildeki belediyelerden vatandaşlara 2024 yılında da bayram harçlığı ödemesi gerçekleştirilecek. Ödemeler için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılık edecek. Düşük gelirli haneler için sağlanacak bayram harçlığı ödemesiyle […]

Ekonomi
28 Mart 2024
Cebe bedavadan 13.000 TL atmak isteyene lokum gibi mevduat faizi! 100.000 TL’ye en iyi faiz oranı

100 bin TL nakdi olan vatandaşlara mevduat hesabından maaş bağlatan faiz oranları açıklandı. Mevduat hesabına en az 32 gün nakdini yatıran vatandaşlar karlı çıkıyor. İşte 13 bin TL cebe bedavadan eklemek isteyenlere lokum gibi mevduat faiz oranları… Ekonomide çalkantılı süreç devam ederken vatandaşlar yatırımlarını nasıl yapması gerektiği konusunda karar vermekte zorlanıyor. Özellikle Türk Lirası olarak […]

Ekonomi
28 Mart 2024
Emekliye 8.000 TL ikramiye ödemeleri bugün başladı! Bakan Işıkhan duyurdu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, açıklama yaptı. Kamu bankalarından 4A, 4B, 4C’lilere 8 bin TL ikramiye ödemeleri bugün başladı. İşte kamu bankası ikramiye ödemesine dair detaylar haberimizde… Emeklilere müjdeler 2024 yılında sıralanıyor. İlk kez yüzde 50 oranında gerçekleştirilen maaş zamlarından sonra bayram ikramiyelerine de yüzde 50 zam gerçekleştirildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı […]

Ekonomi
28 Mart 2024
Karne hediyesi verilecek! Tüm öğrencilere Bakanlık 6.500 TL yatırıyor!

Yaz tatili gelmeden başvuran vatandaşlar 6 bin 500 TL eğitim desteğinden yararlanıyor. Tüm kademelerde eğitim alan öğrenciler için nakdi destek sağlanıyor. İşte okuyan öğrenciler için sağlanan nakdi destek ödemesine dair detaylar haberimizde… Öğrenciler için devlet çeşitli alanlarda destekler sağlamaya devam ediyor. Okuyan çocuğu olan aileler için nakdi yardımlar büyük önem taşıyor. Hanelerin düşük gelirli olması […]