SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kadıköy’de, CHP’li Gürsel Tekin’in Mutlu Günü

Yayınlanma:
ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Milletvekili eski Genel Sekreter Gürsel Tekin’in oğlu Ulaş ve Gizem Tekin’in nikah törenine katıldı. Törende CHP Eski Genel Başkanları Deniz Baykal ve Altan Öymen de nikah şahitliği yaptı.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ(CHP) GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, İSTANBUL MİLLETVEKİLİ ESKİ GENEL SEKRETER GÜRSEL TEKİN'İN OĞLU ULAŞ VE GİZEM TEKİN'İN NİKAH TÖRENİNE KATILDI. TÖRENDE CHP ESKİ GENEL BAŞKANLARI DENİZ BAYKAL VE ALTAN ÖYMEN DE NİKAH ŞAHİTLİĞİ YAPTI. (METİN BAŞAR/İSTANBUL-İHA)

CUMHURİYET HALK PARTİSİ(CHP) GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, İSTANBUL MİLLETVEKİLİ ESKİ GENEL SEKRETER GÜRSEL TEKİN’İN OĞLU ULAŞ VE GİZEM TEKİN’İN NİKAH TÖRENİNE KATILDI. TÖRENDE CHP ESKİ GENEL BAŞKANLARI DENİZ BAYKAL VE ALTAN ÖYMEN DE NİKAH ŞAHİTLİĞİ YAPTI. (METİN BAŞAR/İSTANBUL-İHA)

Kadıköy Evlendirme Dairesi’nde gerçekleşen nikah törenine, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP eski genel başkanı Deniz Baykal’ın yanı sıra CHP milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu, Altan Öymen, Akif Hamzaçebi, Muharrem İnce ve CHP İstanbul İl Teşkilatı’ndan bir çok davetli katıldı.
Nikah memurluğunu Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu yaparken çiftin nikah şahitliğini ise, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski CHP genel başkanı Deniz Baykal ile CHP Milletvekilleri Altan Öymen, Sezgin Tanrıkulu ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman yaptı.
Nikah töreni sonrasında aile cüzdanını Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun elinden alan Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada çiçeği burnunda çiftle mutluluk diledi. Kılıçdaroğlu, “Bu güzel günde genç arkadaşlarımızla beraber olmak bizim için gerçekten de mutluluk verici. Onlara ömür boyu mutluluklar diliyorum” diyerek evlilik cüzdanını gelin Gizem Sarı’ya teslim etti.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Admin See Full Bio