SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Tuzla halkı, İstasyon Caddesi’nin Trafiğe Kapatılması için Halk Oylamasına yaptı

Yayınlanma:
ABONE OL

tuzlada-halk-oylamasiTuzla’da İstasyon Caddesi’nin trafiğe kapatılarak yayalaştırılması projesi halk oylamasına sunuldu. Bölge halkı oylama için sandığa giderken, Postahane Mahallesi Muhtarlığı’nda oy kullanan Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, “Bundan sonra mahalle ölçeğinde ve yerel ölçekte daha lokalize hizmetlerimizi ve çalışmalarımızı bu şekilde halkımıza sorarak gerçekleştireceğiz” dedi.
Tuzla Belediyesi, ilçenin en yoğun caddelerinden biri olan İstasyon Caddesi’nin trafiğe kapatılarak yayalaştırılması projesini halk oylamasına sundu. Bölge halkı saat 10.00 ile 17.00 arasında oy kullanma işlemini gerçekleştirdi. Vatandaşlar, kurulan sandıklarda proje için oylarını kullandı.
Postahane ve Cami Mahallesi muhtarlıklarında gerçekleşen seçimlerde, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, oyunu Postahane Mahallesi Muhtarlığı’nda kullandı.

“ÇALIŞMALARIMIZI HALKIMIZA SORARAK GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”
Başkan Yazıcı, Tuzla’da bir ilki gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bugün Tuzla’da bir ilki gerçekleştiriyoruz. Yapmış olduğumuz yerel hizmetlerin, özellikle yöre halkını ilgilendiren, hayatlarında, yaşam tarzlarında değişiklik olabilecek konuları vatandaşa sorarak yapacağımızı söylemiştik. Biz bugünkü seçimi de, o söze binaen gerçekleştirmiş olduk. Ortak Akıl Merkezi’nin ilk çalışması olarak bu seçimi gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmamızı bundan sonra mahalle ölçeğinde ve yerel ölçekte daha lokalize hizmetlerimizi ve çalışmalarımızı bu şekilde halkımıza sorarak gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.
Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ‘hayırlı olsun’ diyerek oyunu kullandıktan sonra oylamaya katılan vatandaşlara teşekkür etti. Vatandaşlar ise, halk oylamasından dolayı yaşadıkları memnuniyeti dile getirdi.

“GÖRÜŞLERİMİZİN ALINMASI MEMNUNİYET VERİCİ”
Oy verme işlemini gerçekleştiren bir vatandaş, “İnşallah Tuzla için hayırlısı olur. Tuzla’nın daha da güzelleşmesi için çabalarımızı sarfediyoruz. Biz de burada bir katkımız olsun diye buradayız” dedi.
Oy kullanan bir vatandaş, “Vatandaşlara sorulması iyi, görüşlerimizin alınması memnuniyet verici” derken, bir diğer Tuzla sakini ise, “Olması gereken bu. Bütün Türkiye’ye yayılması lazım” diye konuştu.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]