SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Kartalspor Gümüşhanespor maçından puansız ayrıldı.

Yayınlanma:
ABONE OL

kartalspor-gumushanesporSpor Toto 2.lig’in 12.haftasında sahasında Gümüşhanespor’u konuk eden Kartalspor’un üç maçlık galibiyet serisi son buldu.

 

Bucaspor karşılaşmasında bir maçlık cezasını çeken teknik direktör Özgür Zengin Gümüşhanespor karşılaşmasında takımının başında sahaya çıkarken, sarı kart cezalısı olan Savaş Yıldızhan bu karşılaşmada forma giyemedi.

Teknik direktör Özgür Zengin, Gümüşhanespor karşılaşmasında sahaya kalede Yavuz Özkan, savunmada Anıl Şahin, Emrah Taysi, Burak Yılmaz, Mehmet Sait Ulucan, orta alanda Ali Kılıç, Göktuğ Taşbulak, Uğur Utlu kanatlarda Emrah Kaya, Ali Say ve ileri uçta Murat Tosun onbirini sürdü

 

Kulüp Başkanı Binali Aydın Karşılaşmayı Gümüşhanespor başkanı ile birlikte takip ederken Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz bu karşılaşmada Kartalspor’u yalnız bırakmadı.

 

Maçtan notlar…

 

Müsabaka öncesi gerçekleştirilen para atışını kazanan Kartalspor takım kaptanı Uğur Utlu, kaleyi seçerken konuk ekip Gümüşhanespor karşılaşmaya başlayan ekip oldu.

1.dakika da Kartalspor sağ kanattan köşe vuruşu kullandı, arka direkte Burak Yılmaz dokundu top doğrudan dışarı gitti.

6.dakika da Gümüşhanespor’dan Ali Özgün sol kanattan ceza sahamıza girdi, kale önüne yerden sert ortaladı, o bölgede hiçbir takım arkadaşı yoktu.

 

12.dakika da sağ köşe gönderinden Kartalspor’un kullandığı korner atışında kaleci Hasan Hüseyin Akınay çıkarak topa sahip oldu.

 

 

13.dakikada Sait Ulucan’ın sol kanattan yaptığı ortaya Murat Tosun hareketlendi fakat kaleci Hasan, Murat’tan önce topa sahip oldu.

 

14.dakika da Anıl Şahin’in ceza sahasının sağ tarafına doğru yaptığı ortaya Murat Tosun hareketlendi savunma araya girerek topu kornere gönderdi.

 

15.dakika da ev sahibi takım sağ kanattan Emrah Kaya ile kullandığı köşe vuruşunda savunma uzaklaştırmak istedi Emrah Kaya tekrardan topla buluşarak ceza sahasına ortasını yaptı Emrah Taysi’den önce savunma araya girdi, ceza sahası önünde Göktuğ Taşbulak topla buluşan isim oldu, o Ali Say’a pasını aktardı, Ali çalımlarla ilerlemek istedi fakat savunma müsaade etmedi.

 

18.dakika da Emrah Kaya ceza sahası dışından vurdu top Murat Tosun’a çarparak geri döndü, Uğur topla buluştu sağ kanattaki Emrah Kaya ile topu buluşturmak istedi fakat top doğrudan dışarı gitti.

 

19.dakika da Gümüşhanespor sol kanattan köşe vuruşu kulandı, Kartalspor’lu oyuncular ceza sahası içerisinde topa vurmalarına müsaade edince top az farkla dışarı gitti.

 

24.dakika sağ çaprazda topla buluşan Emrah Kaya, ceza sahasındaki Uğur’la topu buluşturmak istedi fakat top doğrudan kaleci Hasan’ın kucağına gitti.

 

28.dakika da Anıl sağ kanattan sol kanada topu çevirdi Ali Say topla buluştu çalımlarla ceza sahasına girdi fakat topu ayağından fazla açınca kaleci Hasan topu kontrol etti.

 

30. dakika da Kartalspor sağ kanattan Anıl’la taç atışı kullandı, Uğur Utlu topu göğsüyle kontrol ettiği sırada Taner Koç arkadan itince Uğur yerde kaldı bu pozisyonda karşılaşmanın hakemi faul kararı verdi. Sait sağ çaprazdan yerden sert ortaladı kimse o noktada topa dokunamayınca kaleci Hasan topa sahip oldu.

 

33.dakika da Süleyman Çelikyurt ceza sahası hafif sol çaprazından sağ taraftaki arkadaşı Cumhur Yılmaztürk’e pasını aktardı Cumhur’da savunma arkasına koşu yapan Ali Zorlu’ya pasını verdi Ali ceza sahasına içerisine yerde ortasını yaptı Yavuz ön direkte topu kontrol etti.

 

37.dakika da kaleyi sol çaprazdan gören bir pozisyonda Gümüşhanespor serbest vuruş kazandı, bu arada sakatlanan ve tedavisi saha kenarında devam eden Anıl Şahin, karşılaşmanın hakeminden izin almadan oyun alanına dahil olunca ikinci sarı karttan kırmızı kartla soyunma odasına gönderildi.

 

42.dakika da serbest vuruş kullanıldı barajdan dönen topa Halil Karataş sahip oldu, Murat Tosun araya girerek topla çıkmak istediği andan rakibi tarafından düşürüldü.

 

44.dakika da Uğur Utlu ceza sahası sağında topla buluştu, rakibinden kurtulmak isterken top Ercan Ünal’ın eline temas etti ve karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanmak üzere topun başına geçen Kartalspor’un golcü ismi Murat Tosun kaleciyle topu ayrı köşelere göndererek Kartalspor’u 1-0 öne geçirdi.

 

İlk yarının uzatma dakikalarında Kartalspor sağ kanattan taç atışı kullandı, topla buluşan Emrah Kaya ceza sahası içerisindeki Murat Tosun’la topu buluşturdu, Murat’ın vuruşunda savunma topa ayak koyarak tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı.

 

Karşılaşmanın ilk yarısı Kartalspor’un üstünlüğü ile tamamlanırken ikinci yarıya konuk ekip Gümüşhanespor başladı.

51.dakika da Ali Özgün’ün ceza sahasına yaptığı ortaya Halil Karataş ayak koyamadı.

 

53.dakika da Gümüşhanespor ceza sahasının hemen önünde kaleyi sağ çaprazdan gören bir pozisyonda serbest vuruş kazandı, kaleci Yavuz dört kişilik baraj isterken topun başına geçen Süleyman Çelikyurt’un vuruşunda top doğrudan ağlarımıza gitti. 1-1

 

63.dakika da atak yönünün sağında taç çizgisi üzerinde Samet Eser düşürüldü, Ali Say serbest vuruşu iyi kullanamadı savunma uzaklaştırdı.

64.dakika da Halil Karataş’ın şutunu Yavuz Özkan iki hamlede kontrol etti.

 

66.dakika da Sait Ulucan savunmanın solunda rakibine faul yaptı, itiraz için Uğur Utlu yan hakemin yanına koşunca maçın hakeminden sarı kart gördü.

 

67.dakika da atak yönünün sağından serbest vuruşu kullandılar, Salih Zafer Kurşunlu’nun fazla kalkan ayağı Ali Say’ın suratına çarpınca karşılaşmanın hakemi faul kararı verdi.

 

70.dakika da Murat Tosun’un kendi ceza sahası içerisinde yerde kaldığını gören Uğur topu taca gönderdi.

 

72.dakikada sol çaprazdan yaklaşık 30 metrelik mesafeden ilk golün sahibi Süleyman Çelikyurt çok sert vurdu, kaleci Yavuz uzanamayınca Gümüşhanespor 1-2 öne geçti.

 

80.dakika da Hakan Albayrak ceza sahası sağında topla buluştu çok dar açıdan vuruşunu yaptı top ağlarımıza gitti. 1-3

 

85.dakika da Ali Say savunmanın sağında rakibine faul yapınca sarı kart gördü. Halil Karataş’ın kullandığı serbest vuruşta top kaleci Yavuz’un kucağına gitti.

 

90+2.dakikalarında sağ kanattan Yusuf Ocak’a faul yapıldı, Ali Say kazanılan serbest vuruşu kullandı, ceza sahası içerisinde Aytek Öktem yükseldi ve kafa vuruşunu yaptı top kaleci Hasan’ın kucağında kaldı.

 

90+4.dakika da Ali Özgün ceza sahası içerisinde topla buluştu, yüzünü kaleye dönen Ali vuruşunu yaptı fakat top az farkla dışarı gitti.

 

 

 

 

 

Kartalspor: 1 – Gümüşhanespor: 3

Stat: Kartal

Hakemler: Yaşar Can Temizel, Erdinç Kırıcı, Can Savaşan

 

Kartalspor: Yavuz, Anıl, Emrah Taysı, Sait, Emrah Kaya (Dk. 56 Samet), Uğur, Murat, Göktuğ (Dk. 75 Yusuf), Ali Kılıç (Dk. 86 Aytek), Ali Say, Burak

 

Gümüşhanespor: Hasan Hüseyin, Taşkın (Dk. 29 Süleyman), Salih Zafer, Cumhur, Ali Özgün, Raşit (Dk. 90 Burak), Hakan (Dk. 87 İlyas), Ercan, Ali Zorlu, Taner, Halil

 

Goller: Dk. 44 Murat (Penaltıdan) (Kartalspor), Dk. 54 ve 72 Süleyman, Dk. 80 Hakan (Gümüşhanespor)

 

Kırmızı kart: Dk. 37 Anıl (Kartalspor)

Sarı kartlar: Dk. 42 Ali Zorlu,  Dk. 45 Ali Özgün, Dk. 74 Salih Zafer (Gümüşhanespor), Dk. 67 Uğur, Dk. 75 Mehmet Sait, Dk. 85 Ali Say (Kartalspor)

İlgili Haberler

Spor
18 Nisan 2024
UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Heyecan Dorukta: Yarı Finalistler Yarın Belli Oluyor!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçları yarın oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Olympiakos’u Ülker Stadı’nda ağırlayacak. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında, deplasmanda 3-2 yenildiği Olympiakos ile Ülker Stadı’nda karşılaşacak. Maç, 22.00’de başlayacak ve TV8’den canlı olarak yayınlanacak. Sarı-lacivertliler, evinde avantajı lehine çevirip yarı finale yükselmeyi hedefliyor. DİĞER ÇEYREK […]

Genel
18 Nisan 2024
AKOM’dan kritik uyarı! İstanbul dahil 16 ilde…

İstanbul ve batı bölgeleri için şiddetli yağış ve fırtına uyarısı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul başta olmak üzere yurdun batı bölgelerinde beklenen şiddetli gök gürültülü sağanaklar ve sıcaklık düşüşleri konusunda vatandaşları uyardı. Kıyı Ege ve Batı Karadeniz bölgelerinde de etkili olacak yağışlar için hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi. İSTANBUL’DA BEKLENEN HAVA DURUMU AKOM, […]

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]