SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Kartal evinde vuruldu! Kartalspor: 0 Keçiörengücü: 3

Yayınlanma:
ABONE OL

kecioren-maci-2-kartalsporSpor Toto 2.lig Kırmızı grupta bu hafta sahasında Ankara temsilcisi Keçiörengücü’nü ağırlayan Kartalspor karşılaşmadan üç farklı mağlubiyetle ayrıldı.

 

Keçiörengücü maç kadrosunda Karagümrük maçında kırmızı kart gören Anıl Şahin ve Tahsin Hacımustafaoğlu, aynı karşılaşmada sarı kart görerek cezalı duruma düşen Ali Kılıç, ve sakatlığı bulunan Aytek Öktem yer almadı. Uğur Utlu ise sakatlığından dolayı son anda kadrodan çıkartılırken Batunhan Öztürk onsekiz kişilik kadroya dahil edildi.

 

Teknik direktör Özgür Zengin, Keçiörengücü maçında kalede Yavuz Özkan savunmada Ali Say, Emrah Taysi, Burak Yılmaz, Sait Ulucan, savunmanın önünde Mertcan ve Samet Eser, Orta alanda Savaş Yıldızhan, Emrah Kaya, ve Murat Tosun ileri uçta ise Yasin Abdioğlu’na görev verdi.

 

Saat 13:30’da Kartal stadında başlayan karşılaşmayı Bursa bölgesi hakemlerimizden Arda Kardeşler yönetirken yardımcılıklarını Kemal Elmas ve Kasım Mutlu üstlendi. Ahmet Aslan ise bu karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev aldı.

 

Maçtan notlar…

 

Karşılaşma misafir takımın vuruşuyla başladı. İlk 10 dakikada iki ekipte pozisyon bulamazken bu dakikaya kadar karşılaşma orta alan mücadelesi şeklinde geçti.

 

11.dakika da konuk ekip atak yönünün sağından serbest vuruş kazandı, Fatih Kara atışı kullanırken ceza sahası içerisinde Coşkun Yılmaz dokundu top dışarı çıktı.

 

13.dakika da savunmadan atılan topu Savaş göğsüyle Yasin’in önüne indirdi, Yasin’den önce savunma araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

 

Kartalspor 14.dakika da sol kanattan şık paslarla ilerledi, Sait, Savaş ve Murat paslaşması sonrasında top en son Sait’te kaldı, Sait ceza sahasına ortaladı ön direğe koşu yapan Yasin’den önce savunma topu kornere gönderdi. Sol köşe gönderinden Mertcan’la kullanılan korner atışında ön direkte Savaş kafayı vurdu top az farkla üstten dışarı gitti.

 

18.dakika da sağ kanattan Emrah Kaya topla ilerledi, rakip oyuncu son anda kayarak topa müdahale etti ve topu taca gönderdi. Taç atışında topla buluşan Murat Tosun topla buluştu, iki kişinin sıkıştırmasında topu saklamaya çalışırken top rakipten dışarı çıktı korner. Mertcan sağ kanattan köşe vuruşunu kullandı ön direkte Keçiörengücü savunması topu uzaklaştırdı topla buluşan Hasan Üstübücü hızla yarı alanımızı kat etti Ali Say rakibinin önünü kapatmasına rağmen Hasan vuruşunu yaptı Yavuz son anda topu tokatlayarak üstten kornere gönderdi.

 

Keçiörengücü 20.dakika da Fatih Kara ile sol kanattan köşe vuruşu kullandı, kornerden gelen top doğrudan ağlarımızla buluştu. 0-1

 

24.dakika da savunmadan çıkarken Murat Tosun, sol kenardaki Savaş Yıldızhan’ın koşu yoluna pasını attı Savaş bekletmeden ters kanattaki Yasin’e topu çevirdi, Yasin topu göğsüyle indirdi, rakibinin perdelemesine rağmen vuruşunu yaptı top kaleci Onur’da kaldı.

 

25.dakika da sol kanattan Sait ortasını yaptı, Emrah Kaya uçarak kafa vuruşu yaptı top arkada bulunan Yasin’e gelirken savunma son anda araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

 

30.dakika da Murat Tosun sağ kanattan ceza sahasına ortaladı, Yasin kafa vuruşunu yaptı top kaleci Onur’da kaldı.

 

32.dakika da Kartalspor ceza sahası içerisinde yaşanan karambolde Hasan Üstübücü vuruşunu yaptı Yavuz son anda topu kornere tokatladı.

 

33.dakika da sol kanattan kullandıkları köşe vuruşunda Yasin ceza sahası içerisinde kafayla topu uzaklaştırdı, Mustafa Kayabaşı tekrar ceza sahası içerisine doldurdu, Sait Bora Yelken’den önce dokunarak topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı.

 

41.dakika da Yasin’e yapılan faul sonucu kullanılan serbest vuruşta ceza sahası içerisinde Savaş iyi yükselerek kafa vuruşunu yaptı, top direğin dibinden dışarı gitti.

 

42.dakika da Samet Eser Keçiörengücü’nün hızlı atağını kesmek için Mustafa Kayabaş’a arkadan çelme taktı, bu pozisyonda Samet sarı kart gördü.

 

43.dakika da hızlı çıktık, Mertcan Demirer sol kanattaki savaş Yıldızhan’ın koşu yoluna pasını attı, Savaş topla ilerledi son çizgiye inerken yerden ortasını yaptı, ön direğe koşu yapan Yasin’den önce kaleci Onur topu kontrol etti.

 

45.dakika da Murat Tosun üç kişiden sıyrılarak vuruşunu yaptı, kaleci Onur son anda kornere tokatladı.

 

Karşılaşmanın ilk yarısı Keçiörengücü’nün üstünlüğü ile tamamlanırken ikinci yarıya Kartalspor başladı.

 

49.dakika da Sait’in pasıyla sol kanatta topla buluşan Murat Tosun ceza sahasına ortasını yaptı Yasin’den önce savunma son anda araya girerek tehlikeyi önledi.

 

51.dakika da ceza sahası içerisinde topla buluşan Yasin, sağ ayağına alıp vurmayı denedi fakat savunma Yasin’in fazla topla oynamasına fırsat vermedi. Ceza sahası önüne açılan topa Murat Tosun vurdu top direkten geri geldi sol çaprazda topla buluşan Savaş uzak köşeye aşırtma vurmak istedi fakat top doğrudan dışarı gitti.

 

Kartalspor 53.dakika da sol kanattan Sait’le geldi. Sait, Murat Tosun’a Murat, Yasin’e pasını aktardı Yasin’de tek pasla Murat’ın önüne bırakmak istedi fakat Keçiörengücü savunması bu organizasyona izin vermedi.

 

59. dakika da atak yönünün sağında Yasin’den aldığı topla sağ taraftan ceza sahasına giren Murat Tosun ortasını yaptı fakat o noktada hiçbir takım arkadaşı bulunmuyordu.

 

63.dakika da sol kanatta köşe gönderine yakın bir bölgede Sait düşürüldü. Serbest vuruşu Mertcan ön direkteki Yasin’e doğru kullandı savunma topu uzaklaştırdı. Ceza sahası dışında sol çaprazda topla buluşan Mertcan kaleyi denedi top direğin yanından dışarı çıktı.

 

65.dakika da sol kanatta Savaş Hüseyin Güngör’den kurtulmak isterken Hüseyin Savaş’ın suratından çekerek düşürdü. Karşılaşmanın hakemi bu pozisyonda Hüseyin’e sarı kart gösterdi. Serbest vuruşu Mertcan kullandı top doğrudan kalecinin kucağına gitti.

 

66.dakika da sol kanattan kaleye gönderilen topu Yavuz çıkarttı, kale önüne düşen topa Efecan yetişti, Efecan’ın vuruşunda top Kartalspor ağlarına gitti. 0-2

 

75.dakika da Görkem sağ kanattan ilerlerken düşürüldü, Mertcan’ın kullandığı serbest vuruşta Emrah Taysi ceza sahası içerisinde kafayı vurdu savunmaya çarpan top Murat Tosun’un önünde kaldı, Murat son çizgiye inerek yerden ortasını yaptı savunma araya girerek tehlikeyi kornere göndererek uzaklaştırdı.

 

84.dakika da ceza sahasına yapılan ortaya Türkay yükseldi, kafa vuruşu etkisizdi.

 

89.dakika da Mertcan’ın ceza sahası dışından çektiği şutu kaleci Onur son anda kornere çeldi. Ali Say’la Mertcan’ın paslaşarak kullandığı köşe vuruşunda top Ali’de kaldı Ali 3 kişinin arasından çıkmaya çalışında topu kaptırdı.

 

90.dakika da hızlı gelişen Keçiörengücü atağından Ali Kuleli sağ çaprazdan çok sert vurdu top doksan tabir edilen noktadan Kartalspor ağlarıyla buluştu. 0-3

 

Kartalspor: 0 – Keçiörengücü: 3

 

Stat: Kartal
Hakemler: Arda Kardeşler, Kemal Elmas, Kasım Mutlu

 

Kartalspor: Yavuz, Emrah Taysı, Mehmet Sait, Emrah Kaya (Dk. 68 Görkem), Yasin, (Dk. 77 Muhammet Yusuf), Murat, Mertcan, Kadir Samet, Savaş (Dk. 70 Hakkı Türkay), Ali, Recep Burak

 

Keçiörengücü: Onur, Sinan, Bora, Hasan Küçcük, Mustafa (Dk. 59 Efe Can), Hasan Üstübücü (Dk. 58 Ali Kuleli), Coşkun (Dk. 77 Eren), Mikail, Mehmet Besler, Hüseyin, Fatih

 

Goller: Dk. 20 Fatih, Dk. 66 Efe Can, Dk. 90 Ali Kuleli (Keçiörengücü)
Sarı kartlar: Dk. 40 Bora, Dk. 58 Hasan Üstübücü, Dk. 65 Hüseyin (Keçiörengücü), Dk. 42 Kadir Samet (Kartalspor), Dk.58 Emrah Taysı (Kartalspor)

İlgili Haberler

Spor
14 Nisan 2024
Galatasaray’ın yıldızı Davinson Sanchez için transfer görüşmeleri başladı

Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez’in takımdaki geleceği ile ilgili karar verildi. Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez için transfer piyasası hareketlendi. Kolombiyalı oyuncunun menajeri Fernando Villarreal, transfer görüşmeleri yapmak üzere İtalya’ya uçtu. MENAJER İTALYA’DA: TRANSFER KAPIDA MI? Sanchez’in geleceği büyük merak konusu olurken, oyuncunun temsilcisi Villarreal’in İtalya ziyareti transfer dedikodularını alevlendirdi. Sanchez daha önce Napoli ile […]

Genel
13 Nisan 2024
Antalya teleferik kazasında bilirkişi raporu çıktı! 13 kişi için gözaltı kararı alındı

Antalya’da meydana gelen teleferik faciasında bilirkişi raporunun ortaya çıkmasının ardından 13 kişi hakkında gözaltı kararı alındı. İşte detaylar… Antalya’da meydana gelen teleferik faciasında 13 kişi için gözaltı kararı alındı. Adalet Bakanı Tunç Yılmaz, teleferik kazasına ilişkin olarak, teleferik hattını işleten firma ve teleferik hattının bakım ve onarım işlerinden sorumlu olan firma ve çalışanlarının içlerinde bulunduğu […]

Spor
13 Nisan 2024
Süper Lig’de İlk Yabancı VAR Hakemi Atandı

Süper Lig tarihinde ilk kez bir yabancı hakem VAR hakemi olarak görev yapacak. Süper Lig’in 32. haftasında Ankaragücü ile Gaziantep FK arasında oynanacak maç, İspanyol hakem Mario Melero Lopez VAR olarak görev yapacak. Bu atama, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yabancı MAÇ DETAYLARI VE HAKEM BİLGİLERİ Maç : Ankaragücü-Gaziantep FK Stadyum : Eryaman Stadı İLGİLİ HABER […]

Genel
13 Nisan 2024
Antalya’daki teleferik faciasında yeni gelişme: Periyodik bakımları yapılmamış

Antalya’da bir kişinin hayatını kaybettiği 7 kişinin yaralandığı ve yüzlerce kişinin mahsur kaldığı teleferik faciası ile ilgili yeni gelişme yaşandı. Makine Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı İbrahim Atmaca’nın açıklamalarına göre, Antalya’daki Tünektepe Teleferik Tesisi’nde yaşanan facia, yıllık periyodik bakımların yapılmamış olmasından kaynaklanıyor. 2017 yılında ruhsatlandırılan kişilerin gerekli yıllık kontrollerin gerçekleştirilmediği belirtildi. Tesisin Bakım Geçmişi : […]