SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Saadet Partisinin Kartal İlçe Başkanı genç siyasetçi Fehim Hava seçildi

Yayınlanma:
ABONE OL

Saadet-Partisi-Kartal-Fehim-Hava-kongresi-(35)
SP Kartal 6. Olağan kongresini yeni İlçe Başkanı Fehim Hava öncülüğünde gerçekleştirildi.

Saadet Partisi Kartal İlçe Teşkilatı 6. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi Nikah Salonunda yapılan kongre yoğun katılım ile Saadet Partilileri buluştururken, İlçe Başkanlığına Fehim Hava seçildi.

Saadet-Partisi-Kartal-Fehim-Hava-kongresi-(28)

Açılış konuşmasını daha önce İlçe Başkanlığı yapan İmdat Sevinç yaptı. Daha sonra yeni İlçe Başkanı Fehim Hava selamlama konuşması yaptı. Milli Görüş hareketini anlatan slayt gösterisinin ardından konuşmalar yapıldı, ardından seçim yapıldı. Milli Görüş hareketinin efsane isimlerinden olan İsmail Kızılgöz’ün ismi anons edilirken yoğun bir ilgi olması dikkat çekti.

 

Kongrede Genel Başkan yardımcısı Birol Aydın bir konuşma yaparak, “Baygınları ayıltmalıyız. Bu ülkenin kurtuluşu ancak Milli Görüş ile mümkün olabilir, vurgusu yapıp, Saadet partililerin, insanlara ayrımsız dokunmaları gerektiğini söyledi. Aydın şöyle konuştu: ” Bizler her türlü çalışmayı gerçekleştirirken asla kendi nefsimize uyarak kimseye sesimi yükseltmedik. Kalp kırmadık. Ekim ayındayız. Seçimlere 3 hafta kaldı. Bu seçim diğer seçimlere benzemez. Tıpkı 7 Haziran seçimlerinin diğerlerine benzemediği gibi. Ülke olarak hepimizin dertleri var. Bunu çözmek siyasetin yani bizim işimizdir. Biz alelade bir millet değiliz.”

“DÜNYADA HER GÜN 150 BİN İNSAN AÇLIKTAN ÖLÜYOR”

“Bugün dünya adil değil. Zulüm dünyası var. Hak yok adalet yok. Her gün 150 bin insan açlıktan ölüyor. Savaştan değil, hastalıktan değil, açlıktan ölüyor, bunun 40 bin’i çocuk. 1.5 Milyar insan doğalgazı elektriği bilmiyor. Diğer tarafta ise enerji savaşları yaşanıyor. 500 milyon çocuk okuldan mahrum, Dünyada 7-8 kişinin parası olan 150 milyar dolar dünyayı sömürüyor. Bu sömürünün devam etmesi için bütün dünyayı karıştırıyorlar. Bu zulüm dünyasını yıkacak tek ülke Türkiye Cumhuriyetidir. Biz başka ülkelerin sahip olmadığı şeylere sahibiz. Ama bunu bir türlü beceremiyoruz. Neden? Çünkü bunu yönetecek siyasi kadrolar iş başında değil.”

“HAZİRANDA VEREMEM KASIMDA VERİRİM”

“40 yaşındaki insanımız 50 yaşında gibi görünüyor. Çökmüş. Bunun müsebbibi kim?4 tane partinin koca koca adamlar bir araya gelmişler, bir araya gelememeyi tartışmışlar. Hepsi aynı şeyleri söylüyorlar. Seçim vaatlerine bakın. Yok asgari ücret 1500 olacakmış, yok 1300 olacakmış. Bu ne yahu? Biz Saadet Partisi olarak bunları konuşmayız bile. Bunlar tırı vırı işler. Bir tanesi çıkıp üreteceğiz diyebiliyor mu? İşte bunu deseler tamam. Ak Partinin dediğine bak, 7 Haziran da veremem dediği 1500 lirayı şimdi 1 Kasım da 1300 olarak vereceğim diyor. Ama şartı da koyuyor. Ben ülkeye yatırım için 40 milyar lira ayırdım. Ama bunun bir kısmını size dağıtacağım. Yatırımı kısacağım diyor. Akıl tutulması yaşıyorlar. Bunu niye yapıyor? Çünkü bu seçimde ona oy lazım. Ak Parti 13 yıldır bu düzene teslim olmuştur. Altını çizerek söylüyorum, Parti olarak mazeretsiz Kartal’da ki 305 bin seçmenimize ulaşacak ve bunları anlatacağız. Bayılanları ayıltacağız. 40 Yıldır savaşıyoruz. Eğer bu son kale düşerse biteriz. Hele hele şu Ak Partiye bak. Başbakan’ın bir kitabı var. Adı stratejik derinlik ama bunların stratejik kafa karışıklığı var. Özgür medya yok. En küçük eleştiri getiren gazeteciye hemen davalar açılıyor. Gazeteciler, iş adamları huzursuz, tedirgin. Dün Saadet Partisine yardım eden iş adamı bugün korkuyor. Bu ülkede Cumhurbaşkanı bile huzursuz, tedirgin. Demek ki ülke iyi yönetilmedi.”

Saadet-Partisi-Kartal-Fehim-Hava-kongresi-(7)

“SANKİ HERKES LİSE MEZUNU OLMAK ZORUNDA”

“Bir Fenerbahçeli’nin, Galatasaraylı olduğunu duydunuz mu? işte kamplaşma, gruplaşma böyle oluyor. Grubun önündeki ne yaparsa yapsın arkasındaki ona uyuyor. Gruplaştık 13 yıldır. Okullarda 25 milyon öğrencimiz var. Ama mezun olana iş yok. Sanki herkes lise mezunu olmak zorunda. Arz, talep mevzusu var. Herkes mühendis herkes mimar olursa istihdam biter. Diğer alanlarımız boş kalır.”
Saadet-Partisi-Kartal-Fehim-Hava-kongresi-(9)

“ANAYASAYA GÖRE ÜLKE BARAJI GEÇERLİ DEĞİL”

“Bakın birşey daha söyleyeyim. 2010 yılında çıkan bir yasa ile artık seçim çevresinde Milletvekili seçilecek kadar oy almış olan adaylara partileri ülke barajını geçemese dahi mazbataları verilecek. Bunu da anlatın bütün insanlara.” dedi.

Kongrede daha sonra delegeler oylarını kullanarak tek liste olarak açıklanan yönetim kurulunu seçtiler. Buna göre yeni yönetim listesi şöyle oluştu:

İLÇE BAŞKANI

Fehim Hava

ASİL ÜYELER

1 – Efrail Ozan

2 – Hasan Kahveci

3 – Yaşar Engin Fettahoğlu

4 – Muhammed Duman

5 – Burhan Tergip

6 – Murat Çeker

7 – Erdal Engin

8 – Adil Güler

9 – Mustafa Akar

10 – Hakan Altuntaş

11 – Mümin Erduran

12 – Hakan Aktaş

13 – Hayati Durmuş

14 – Hamdi Çolak

15 – Şemsettin Selvi

16 – Mehmet Demirer

17 – Hüseyin Ayyıldız

18 – Celal Karahan

19 – Ahmet Ömer Aşkın

İlgili Haberler

Genel
13 Nisan 2024
Antalya teleferik kazasında bilirkişi raporu çıktı! 13 kişi için gözaltı kararı alındı

Antalya’da meydana gelen teleferik faciasında bilirkişi raporunun ortaya çıkmasının ardından 13 kişi hakkında gözaltı kararı alındı. İşte detaylar… Antalya’da meydana gelen teleferik faciasında 13 kişi için gözaltı kararı alındı. Adalet Bakanı Tunç Yılmaz, teleferik kazasına ilişkin olarak, teleferik hattını işleten firma ve teleferik hattının bakım ve onarım işlerinden sorumlu olan firma ve çalışanlarının içlerinde bulunduğu […]

Genel
13 Nisan 2024
Antalya’daki teleferik faciasında yeni gelişme: Periyodik bakımları yapılmamış

Antalya’da bir kişinin hayatını kaybettiği 7 kişinin yaralandığı ve yüzlerce kişinin mahsur kaldığı teleferik faciası ile ilgili yeni gelişme yaşandı. Makine Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı İbrahim Atmaca’nın açıklamalarına göre, Antalya’daki Tünektepe Teleferik Tesisi’nde yaşanan facia, yıllık periyodik bakımların yapılmamış olmasından kaynaklanıyor. 2017 yılında ruhsatlandırılan kişilerin gerekli yıllık kontrollerin gerçekleştirilmediği belirtildi. Tesisin Bakım Geçmişi : […]

Genel
13 Nisan 2024
Çıtır Çıtır Patates Kızartması Yapmanın Sırrı Bulundu! Yağın İçine Birkaç Damla Eklemek Yetiyor

Patates kızartması yaparken bazı püf noktalarına dikkat etmek çıtır çıtır kızartmaları yapmanızı sağlayabilir. İşte patates kızartması yaparken dikkat edilmesi gerekenler… Patates kızartması ne yapsanız istediğiniz gibi olmuyorsa size harika püf noktaları hazırladık. Bunları deneyerek artık çıtır çıtır ve daha lezzetli patates kızartmaları yapabilirsiniz. Kızartma yağının içine birkaç damla eklemek yetiyor. İşte Çıtır çıtır patates kızartması […]

Genel
12 Nisan 2024
Bayram tatilinin acı bilanço sonucu! 48 ölü 6 bin 184 yaralı

Bayram trafiğinin bilançosu açıklandı. Ramazan Bayramı tatilinin ilk altı gününde yaşanan trafik kazaları sonucunda 48 kişi hayatını kaybetti, 6 bin 184 kişi yaralandı. İşte detaylar… Ramazan Bayramı tatilinin ilk altı gününe ait trafik bilançosu açıklandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin ilk altı gününde yaşan trafik kazaları sonucunda 48 kişinin yaşamını yitirdiğini açıkladı. Ali […]