SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Erdoğan ‘İskele Sancak’ta gündemi değerlendirdi

Yayınlanma:
ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı yayındaki açıklamalarından satır başları şu şekilde; 

Bir defa çözüm sürecini başlatan benim. Çözüm sürecini yıkan onlardır. Şuanda arkasına aldıkları terör örgütü ile birlikte ayakta kalmaya çalışanlar da bunlar. Bütün bu yaşanan olaylarda mayınlamalar kimler tarafından yapılıyor? Hendekler kazılıyor bunlar HDP’li belediyeler tarafından kazılıyor. 

‘HOP OTURUP HOP KALKIYORLAR’

AK Parti’nin en yakın partiye olan oy oranı yüzde 16. Şuan da iktidar olan parti seçimi kaybeden değil seçimi kazanan partidir. Ondan sonra gelenlerinde oy oranı ortada. Ben Cumhurbaşkanı olarak bu yorumu yaptığım zaman bunlar hop oturup hop kalkıyorlar. Benim düşüncemi ve yorum yapma kabiliyetimi ortaya koyma hakkım yok mu? Ben burada yetkimi kullanıyorum ve düşüncelerimi açıklıyorum. 

‘ONLAR BU ÜLKENİN KATİLİDİR

Benim polisimi gelip de Ceylanpınar’da uyurken öldürenler, bu ülkenin bir defa kesinlikle ne yerli, ne milli evladı olamaz. Onlar bu ülkeye düşmandır. Aynı şekilde hanımıyla beraber, çocuğuyla beraber çarşıda olan Binbaşımızı Muş’ta şehit edenler, asla yerli olamaz, milli olamaz. Onlar bu ülkenin katilidir, bu ülkenin düşmanıdır. Ve şu anda bu konuşanlar, bu HDP, onların desteğiyle ayakta kalmaya çalışıyor. Bunları biz açıkça söyleyeceğiz ama şunu da söylemek istiyorum; milletimin bunu iyi ayırt etmesi lazım, zulme rıza zulümdür. Burada böyle bir zulüm var, böyle katliamlar var. Bu katliamlara destek verenler de bunun ortağıdır. Bunu çok iyi bilmeleri lazım

RUSYA ZİYARETİ

Ziyaretimin birinci başlığı Moskova’da muhteşem bir cami inşaa edildi. 10 bin kişilik bir cami. Bu caminin açılışını yapacağız. Sayın Mahmud Abbas ve Putin ile bir görüşme olacak. 

Putin ile görüşmemizin ana ekseninde Suriye konusu olacak. Aldığımız haberler ve yapılan açıklamalar hoş değil. Bunların olması bizi ciddi manada üzmüştür. Kaldı ki biz enerji noktasında Rusya’nın en çok doğalgaz sattığı ülkeyiz. Ticarete baktığımız zaman 35 milyar dolar ticaret hacmine sahibiz. 

‘Türk Akımı’ konusunda Rusya yapması gerekenleri henüz yerine getirmiş değil tüm bunların tümünü yarın görüşeceğiz. 

‘ALLAH’IN İZNİ İLE GERÇEKLEŞTİREMEYECEKLER’

Fransa, Almanya, Suudi Arabistan, Ürdün ve Katar ile İsrail konusunu görüştüm. İsrail bence ateşle oynuyor, yanlış adım atıyor. Bugüne kadar Mescid-i Aksa ile ilgili attığı adım, yani bir taraftan zaman, bir taraftan mekan itibarıyla bir bölme harekatını gerçekleştirmektir ama ne onu, ne onu Allah’ın izniyle gerçekleştiremeyecek. Çünkü buradaki atılan adım karşısında, tabii başta ülkemiz olmak üzere, biz tüm İslam Dünyası olarak bir defa bir dayanışma içerisindeyiz. Bununla ilgili bazı çalışmalar var. 

Ben AK Parti içerisinde kurucu genelbaşkanım. Cumhurbaşkanlığı konusu gündeme geldi ve Cumhurbaşkanı seçildikten sora görevi hemen sayın Davutoğlu’na devretmiş oldum ve bundan sonraki süreçte eski hukukumuzu koruyarak devam ettik. 

‘ADAMA BUNU YAZDIRMAZLAR’

(Medya ve ifade özgürlüğü geriliyor mu?) Buna ben ancak gülerim. Özgürlüğün heralde bu kadar istismar edildiği bir dönem olmamıştır. Önceleri kitapların nasıl toplatıldığı ortadadır. Şuanda şahsım başta olmak üzere aileme her türlü hakareti nasıl yapıyorlar her şey ortada. Yargıya başvuruyorum. Yargı kanalıyla hesabının sorulmasını hukuk içerisinde istiyorum. Şahsımla alakalı Diktatör başlığı atan bunlar değil mi? Bunlar bunu nasıl atıyor o zaman? Diktatörlük olsa adama bunu yazdırmazlar. 

‘BANA ‘HÜKÜMET YIKAR, HÜKÜMET KURARIZ’ DEDİ’

15 yıl önce Türkiye’yi medya patronları yönetiyordu. Medya patronları hükümet yıkar, hükümet kurardı. Eli cebinde Başbakanla konuşanlar vardı. Bana bizzat söyledi bu kişi, ‘hükümet yıkar, hükümet kurarız’ demişti. Ben ‘Kusura bakma ben doğma büyüme Kasımpaşılıyım. Hakkınız olanı alırsınız, hakkınız olmayanı da alamayacaksınız bunu bilesiniz’ dedim.

Kaynak : Haber 7

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio