SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel

VODAFONE’LU ESNAFA GİTTİGİDİYOR’DA İNDİRİM FIRSATI

Yayınlanma:
ABONE OL

Türkiye’de dijitalleşmeden en çok fayda sağlayacak olan esnaf aboneleri için kazandıran fırsatlar sunmaya devam eden Vodafone, Türkiye’nin önde gelen güvenilir pazaryeri GittiGidiyor ile esnafa özel bir kampanya düzenliyor.

Ağustos ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında, Vodafone Esnaf aboneleri GittiGidiyor.com’da yapacakları 100 TL ve üzeri alışverişlerde anında 20 TL indirim kazanacak.
04 Ağustos 2015 – Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren Vodafone, mobil teknolojilerin gücüyle abonelerinin hayatını kolaylaştıracak fırsat ve avantajlar sunmaya devam ediyor. Esnafa maliyet avantajı ve online alışveriş kolaylığı sağlayan kampanyalarına bir yenisini daha ekleyen Vodafone, Türkiye’nin önde gelen pazaryeri GittiGidiyor ile Vodafone Esnaf abonelerine özel bir kampanyaya imza attı. Buna göre, Vodafone’lu esnaf, Ağustos ayı boyunca GittiGidiyor.com’dan yapacağı 100 TL ve üzeri alışverişlerde anında 20 TL indirim kazanacak.
31 Ağustos 2015’e kadar geçerli olacak kampanyadan yararlanmak için INDIRIM yazıp 6666’ya kısa mesaj (SMS) göndermek ya da Vodafone Avantaj Cepte uygulaması üzerinden şifre almak yeterli olacak. Şifrelerini alan Vodafone Esnaf aboneleri, bu şifreleri www.gittigidiyor.com/BanaOzel/indirimlerim.php adresinde ilgili alana girerek indirimden yararlanabilecek.
Engin Aksoy: “Esnafımız için tasarruf fırsatları yaratıyoruz”
Kampanyanın işletmelere maliyet avantajı ve verimlilik artışı sağlayan çözümler geliştiren “Vodafone İş Ortağım” çatısı altında sunulduğunu belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:
“Vodafone İş Ortağım olarak, Türkiye’de dijitalleşmeye en çok ihtiyaç duyan ve bundan en çok faydalanacak esnafımızı önemsiyoruz. Esnafımıza işlerini yarına hazırlamayı sağlayacak çözümler önerirken, onlar için tasarruf fırsatları yaratmaya odaklanıyoruz. Ekonomimizin belkemiğini oluşturan esnafımızın günlük ihtiyaçlarını hızlı ve kolay bir biçimde karşılayabilmesi hedefiyle Türkiye’nin güvenilir e-ticaret platformu GittiGidiyor ile yeni bir kampanya düzenliyoruz. Buna göre, Vodafone Esnaf aboneleri, Ağustos ayı boyunca GittiGidiyor.com’dan yapacakları 100 TL ve üzeri alışverişlerde anında 20 TL indirim kazanacak. Vodafone Türkiye olarak, esnafımıza verimlilik ve maliyet avantajı sunan ürün ve hizmetler geliştirmeye devam edeceğiz.”
Vodafone’un GittiGidiyor işbirliğiyle düzenlediği kampanyadan faydalanabilmek için abonelerin Gittigidiyor.com üyesi olması gerekiyor.

İlgili Haberler

Genel
25 Nisan 2024
Kuruçeşme’de ünlü mekanda şok olay! Garson kıza cinsel saldırı

İstanbul Beşiktaş’ta Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir mekanda yaşanan olay Türkiye’nin gündemine oturdu. İddiaya göre işletmenin müdürü 47 yaşındaki Mecit A. Garson Selvihan Z.’ye cinsel saldırıda bulundu. İstanbul Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir işletmede yaşanan cinsel saldırı olayı gündeme bomba gibi düştü. Kasım ayında meydana gelen olayda işletmenin 47 yaşındaki müdürü Mecit A.’nın 33 yaşındaki garson Selvihan […]

Genel
25 Nisan 2024
Meteorloji’den uyarı! 44 il için sarı kodlu uyarı verdi

Meteoroloji uyardı. 44 ile için Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı geldi. “ Göz gözü görmeyecek” uyarısı. İşte detaylar… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çöl tozu için 44 ile sarı kodlu uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Afrika’dan gelen ve gelecek günlerde ülkemizde de etkisini gösterecek çöl tozları için uyardı. Meteoroloji’den 44 il için sarı kodlu uyarı geldi. Kuzey […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Discussion of B2B Markets and Globy Presentation

B2B markets differ from classic stores in that they are not created for individuals but for legal entities. In order to place an item in the catalog, you should have your own organization or be an individual entrepreneur. This is how B2B markets differ from B2C stores, although they are very similar. As an example, […]