SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

HARBİYE’DE SALINCAKLI GECE

Yayınlanma:
ABONE OL

Pera Event organizasyonuyla müzikseverlere unutulmaz saatler yaşatan Turkcell Yıldızlı Geceler, 3 Ağustos’ta Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde, müziğin en renkli ismi Nil Karaibrahimgil’i ağırladı.

Sevilen sanatçı, “Nil’in Kendi Masalı” adını verdiği konserinde şarkı söylemenin yanı sıra, hayatında dersler çıkardığı anları da ilk kez hikâyelendirdi.

Renkli kişiliği ve sevilen şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Nil Karaibrahimgil, 3 Ağustos’ta organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde repertuarı, enerjisi, renkli kişiliği ve sürprizleriyle müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

Açıkhava’nın en renkli sahnesine imza atan sevilen sanatçı, sevenlerine bir çok birçok sürpriz de yaşattı.

SİZE KENDİ HİKAYEMİ ANLATACAĞIM

Çimlerlerle kaplanan Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ndeki konserine salıncakta ve elinde gitarıyla çıkan Nil Karaibrahimgil, kendi hikayesini anlatmaya bu geceye özel olarak yazdığı “Tavşan” şarkısı ile başladı.

Şarkının ardından sevenlerine seslenen sevilen sanatçı ”Elimde gitarımla çıktım; çünkü size kendi hikayemi anlatacağım. 15 yaşında elinde gitarıyla müzik yapan kız, şimdi Açıkhava sahnesinde konser veriyor. İşte onun hikayesi bu. Ben aslında korkak bir tavşandım, cesur olmayı yolda öğrendim.” dedi.

NİL’DEN BÜYÜKLERE MÜZİKLİ MASALLAR

Karaibrahimgil “Nil’in Kendi Masalı” adını verdiği konserinde şarkı söylemenin yanı sıra, hayatında dersler çıkardığı anları da ilk kez Harbiye sahnesinde hikâyelendirdi. Açıkhava’yı hınca hınç dolduran müzikseverler, sevilen sanatçı ile ilgili bugüne kadar hiç duymadıklar ayrıntıları ve duygusal anları bu masallar ile öğrendiler.

OĞLUNA YAZDIĞI NİNNİYİ SÖYLERKEN UKULELE ÇALDI

Oğluna yazdığı ninniyi de ilk kez ukulele çalarak söyleyen ve yazdığı günü canlandıran sanatçı, Nino Varon’un albümü için yeniden yorumladığı “Göreceksin” şarkısını da ilk kez Turkcell Yıldızlı Geceler sahnesinde seslendirdi.

SEVİLEN ŞARKILARINA 20 KİŞİLİK KIZLAR KOROSU EŞLİK ETTİ

Dillerden düşmeyen şarkılarını 20 kişilik bir “Kızlar Korosu” ile söyleyen Nil Karaibrahimgil’e tüm şarkılarında 5000 kişilik bir koro eşlik etti.

Sevilen sanatçı, 40 milyon hit alan şarkısı “Kanatlarım Var Ruhumda’ yı söylediğinde ise Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahne’sinde alkış yağmuru yaşandı.

EN FARKLI NİL KONSERİ

Nil Karaibrahimgil kostümü, sahnesi, teatral yaklaşımı ve bu geceye özel olarak hazırlanan animasyon gösterileriyle şimdiye kadarki en farklı konserine imza attı.

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]

Basında Kartal
25 Mart 2024
Başkan Gökhan Yüksel, İftar Sofrasında Kartallı Komşularıyla Buluşuyor

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte her akşam iftar sofrasında Kartallı komşuları ile bir araya geliyor. Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde yaptığı mahalle iftarlarına katılan Başkan Gökhan Yüksel, Hürriyet, Soğanlık, Yakacık Çarşı ve Esentepe Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında Kartallılar ile bir araya geldi. Başkan Yüksel, belediye personeli ve aileleri ile Kartal Ekolojik Pazar […]