SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

ATAŞEHİRDE GÖNÜLLER TEK YÜREK OLDU

Yayınlanma:
ABONE OL

Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği’nin Geleneksel Gönül Dostları ve Aileleri İftar Programı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın M.Kadir TOPBAŞ’ın Kemal Berktan İ.Ö.O Bahçesinde Verdiği 1200 kişilik İftar Yemeği ile Gerçekleşti.

 

 

İlçenin İlk Engelli Ailelerine Hizmet Amacında Kurulmuş Eski Adı Kadıköy Erengazi Sakatlar Derneği ilçe olduktan sonra Ataşehir ismiyle faaliyetlerini sürdüren Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği’nin Geleneksel 13. Büyük Gönül Dostları ve Biz İftar Programı Yoğun Kalabalıkla Gerçekleşti.
Dernek Yönetimi Tarafından Başkan TOPBAŞ’tan birzaat talep ettikleri programı Başkanın uygun görmesi ile İBB Destek Hizmetler Müdürlüğü Tarafından organizyonlu bir şekilde yapıldı.
Hiçbir eksikliğin yaşanmaması acısından Ak Parti İlçe Başkanlığı Seferber oldu. Organizyondan saatler önce yemeğin yapılacağı yere gelerek yerinde incelemeler yapan İlçe Başkan Yardımcıları Sayın Yusuf DERECİ Metin Kale Aydın SANLIBAYRAK ve Metin ÇENGEL her türlü düzenlemeleri yaparak yemeğin gerçekleşmesine yardımcı oldular.

 

atasehir hbri-2

TURGAY BAŞYAYLA İLAHİ VE TÜRK TASARUF MÜZİĞİ ZİYAFETİ VERDİ

STV Televizyonunda Davetsiz Misafir Programı Sunan Sanatcı Turgay BAŞYAYLA yıllardır destek verdiği derneğin İftar Programına yine renk kattı.Sanatcı birçok programını askıya alarak engelli bireyler ve aileleri ile buluşmaya Ataşehir’e geldi. İlgi yoğundu her masada misafirlerle ilgilenen çok çok resim vererek gönüllerde yeniden taht kurdu.
Program Kuran Tevidi ve dualarla başlandı. Ezan okunduktan sonra iftarlar acıldı Selçuklar Camii İmamı Sayın İsmail DEMİR’ın sofra duası ile devam edildi. Teşekkür konuşmaları ve misafirlerin konuşmalarından sonra Turgay BAŞYAYLA konseri ile devam etti. Derneğin Yönetim kurulu Üyeleri Başkan Birol EKŞİ Başkan Yardımcıları Nevzat AĞBULUT Alper KÖKÇÜ Yönetim Kurulu Canan TEPEBAŞI Sibel TATHAN Mustafa GÜNEYDAŞ Komisyon Üyeleri Ayşe EKŞİ Ayşe GÜRSOY Erol TEPEBAŞI Nilgün KÖKÇÜ konuklarla tek tek ilgilendiler.

VİZYONTÜRK TV “Yöremiz Töremiz Programı Sunucusu Zeynel PARMAKSIZ ekibi ile destek verdi. Yıllardır destekleri ve katkıları ile dernek gönüllüsü Şaair Zeynel PARMAKSIZ her program ve faaliyetlerde olduğu gibi iftar progamını haber yaptı.
İftar Programına Başta Engelli Üyeler ve Aileleri olmakla birlikte Derneğin Gönül Dostları Cumhuriyet Savcısı Sayın Ahmet YİĞİT Eşleri Gülşen YİĞİT İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yetkilileri Sancaktepe Belediyesi Destek Hizmetler Müdürü Sayın Yüksel ÇELİK Ümraniye Belediyesi Başkan Yardımcısı Sayın Mustafa KÜÇÜKKAPTAN Beykoz Belediyesi Başkan Danışmanları, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcıları Sayın Yusuf DERECİ Metin KALE Aydın SALIBAYRAK Yönetimden Metin ÇENGEL Sakarya Engelliler Birlik Federasyon Başkanı Sayın İbrahim İŞÇİ yönetimi TV sunucusu Mursel EROLU Siyami Ersek Kalp ve Göğüs hastanesi Müdür Yardımcısı Sayın Berrin Yudum Azeri Sağır Vakıf Müdürü Gülfen AKÇAY Sevgi Seli Engelliler Derneği Başkanı Sayın Fahri KOL ve Yönetimi İşdamlarından Efor Ses Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Samet ÖZDEMİR Hayırsever Halil EKŞi Çerkeş Dernekler Birliği ÇANDEF Genel Başkan Yardımcısı Erol TEPEBAŞI Ataşehir Çankırılılar Derneği Başkan Yardımcısı İsmail AÇIKGÖZ Selçuklar Camii İmamı İsmail DEMİR Dernek Başkanı İşadamı Fevzi TUZSUZOĞLU ve yönetimi Kubal Medikal Yönetim Kurulu Başkanı Ünzile KUBAL TSD Kartal Şube Başkanı Nur ÖZGEN ve Volkan TERCANLI,Okul Müdürleri Öğretmenler katılım göstermeleri aileleri sevindirdi.

atasehir haberi-1
Teşekkür Konuşmasında Dernek Başkanı Sayın Birol EKŞİ, Katkılarından ve Desteklerinden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir TOPBAŞ nezdinde Destek Hizmetler Müdürüne ve Personeline Ataşehir Belediye Başkanı Battal İLGEZDİ’ye tesekkür ederek konuşmasına başlarken; 11 aydan daha hayırlısı olan Ramazan Ayı içinde birlik beraberlik dayanışmanın en güzel örneklerini böyle birlik iftar programlarında yaşandığı, yıllarca bizlere gönül vermiş dostlarımız ve ailelerimizin geleneksel hale getirdiğimiz Gönül Dostları İftar Programımız için bu kez İstanbul Büyüksehir Belediye Başkanımız tarafından tertiplendiği, Ataşehir Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü programlarının dolu olması ve mahallelerde iftar verildiği için belirlen günümüzde de programlarının yoğun olduğu belitilmiş, günler öncesi duyurularının yapıldığı sanatcı dostlarının sırf bizler için programlarını iptal etmesi sebebiyle İBB destek hizmetlerinden destek aldıklarını belirterek katılım yaparak kendileri onura eden resmi özel kurum amirlerine misafirlerine basın mesuplarına Okul yeri tahsisi için Kaymakamımız ilçe milli eğitim müdürüne okul müdürüne personellerine çekim yaparak destek olan Vizyon TÜRK Tv yapımcısı Şaair Zeynel PARMAKSIZ’a Hiçbir maddi çıkar beklemeden yıllarca her faaliyetlerine katılarak destek olan gönül dostu sanatcıları Turgay BAŞYAYLA ve menecerine İstar günü öğle saatlerinden beri iftar yerinin düzenlenmesine bir zat yerinde destek olan AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı ilçe başkanı ve başkan yardımcılarına tesşekkür ederek İdrak Edeceğimiz Ramazan Bayramının başta Ulusumuza Milletimize barış sağlık huzur getirmesi dilekleri ile kutlarken, Geçtiğimiz günlerde K.Bakkalköy Merdivenköy Yolu Caddesi No 71 de bulunan eski asevinde engelli bireyleri ve ailelerine hizmet ederlerken Belediyenin Yaşlılar Konuk Evi inşahatı başlayacağından tahliye edildiklerini Belediye Başkanları Sayın Battal İLGEZDİ ‘nin dışarda kalan engellilere yer tutun kira desteği bizden denilmesi ile şimdi İçerenköy Selçuklar Camii yanı kiraya çıktıklarını imşallah bayramdan önce kira desteklerini alarak engellilerimizde bayram yasan istiyoruz diyerek sözlerini bidirmiştir. Derneğin şimdiki yeni adresi İçerenköy Kayışdağı Caddesi Selçuklar Cami Yanı No 58 ATAŞEHİR

İlgili Haberler

Genel
18 Nisan 2024
AKOM’dan kritik uyarı! İstanbul dahil 16 ilde…

İstanbul ve batı bölgeleri için şiddetli yağış ve fırtına uyarısı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul başta olmak üzere yurdun batı bölgelerinde beklenen şiddetli gök gürültülü sağanaklar ve sıcaklık düşüşleri konusunda vatandaşları uyardı. Kıyı Ege ve Batı Karadeniz bölgelerinde de etkili olacak yağışlar için hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi. İSTANBUL’DA BEKLENEN HAVA DURUMU AKOM, […]

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]