SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Kartal’da İstanbul Triatlon Avrupa Kupası Yarışları

Yayınlanma:
ABONE OL

 

Kartal Belediyesi spora ve sporcuya verdiği desteği sürdürüyor. Kartal’dan yarışmaya katılacak sporculardan Hira Spor Kulübü sporcularını Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer ziyaret etti.

Kartal sahili Dragos Yelken Kulübü’nün bulunduğu yerde 28 Haziran 2015 saat 07.00 – 17.00 saatleri arasında düzenlenecek İstanbul Triatlon Avrupa Kupası yarışlarına 500’e yakın sporcunun katılacağı, uluslararası 20 ülkeden yarışmacıların etkinlikte yer alacağı açıklandı.

Kartal Belediyesi’nin destek verdiği (M.D.Y.İ.K) Marina Dragas Yelken İhtisas Kulübü’nün ev sahipliğinde Türkiye Triatlon Federasyonu’nca düzenlenen etkinliğe Kartal’dan Hira Spor Kulübü de katılacak. Kartal ilçesi adına yarışlarda yer alacak olan Kartal Hira Spor Kulübü’nü Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer ziyaret ederek sporculara başarı diledi. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Kartal Belediyesi olarak sporun farklı branşlarına destek verdiklerini belirtti ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün satranç, dağcılık, yelken gibi bireysel ve ekip sporlarını da içeren branşlara sağladığı destek ile gençlerin bu alanda başarılarının arttığını belirtti. Bisikletin yaygınlaşması ve spor olarak da ilgi bulması adına farklı etkinliklere destek verdiklerini ifade eden Gürer, Tema Vakfı ile gerçekleşen bisiklet etkinliği yanında bu yıl Kartal Aydos Patika Koşusu’na ilk kez dağ bisiklet klasmanının eklendiğini belirtti. Kartal’da önemli bir dönüşüm ve değişim yaşandığına dikkat çeken Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, spor, kültür-sanat, çevre, doğa gibi geleceğin Kartal’ını şekillendirecek her alanda belediyenin destek ve çalışma içinde olduğuna da vurgu yaptı.
Gürer, Kartal ilçesini temsilen Kartal Hira Spor Kulübü’nün katılacağı yarışlarda Kulüp Başkanı ve Antrenör Fuğgan Arığ sporcular Eren Demir(Minikler), Ertuğrul Karadağ(Minikler), Hamza Efe Gürbüz(Minikler), Yusuf Azat Demir(Minikler), Emir Özdemir(Minikler), Emre Cıkıncı(Yaş grubu) ve Muzaffer Dursun’a (Yaş grubu) ile yarışma öncesi başarı diledi ve “Yarışmanın sonucundan daha önemli olan bir şey daha var. Bu tür etkinliklerin olması ve Kartal’dan da katılım sağlanmasıdır.” dedi. Antrenör Fuğgan Arığ sporcularından derece beklediğini ifade etti. “Biz de gençlerimizin başarılı olacağına inaıyoruzb.” dedi.

2012 yılında kurulan Hira Spor Kulübü’nün Başkanı Fuğgan Arığ, Kürek milli sporcusu Triatlon’da 30 yaş üzeri şampiyonluğa sahip. Spor eğitmeni Fuğğan Arığ’da Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, yarışlar öncesi ziyaretin takım için moral olduğunu ifade etti. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e spora ve sporcuya desteğine de teşekkür etti ve “İyi çalıştık, hazırlandık, başarı ile yarışları tamamlayacağımıza inanıyorum.” dedi.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio