SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

İdris Güllüce’ye, İstanbul’da hemşerilerinden tam destek!

Yayınlanma:
ABONE OL

Çevre ve Şehircilik Bakanı, Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı İdris Güllüce, hemşerileriyle Beylerbeyi Villa Bosphorus’ta  sabah kahvaltısında bir araya gelerek sohbet etti.

Maltepe’de faaliyet gösteren Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı tarafından organize edilen buluşmada Bakan Güllüce, seçim çalışmaları kapsamında İstanbul’da faaliyet gösteren Erzurumlu Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, işadamı ve bürokratlarla kahvaltıda bir araya gelerek hem destek istedi, hemde uzun uzun sohbet ettiler.

 

İdris-Gulluce-erzurumlu-stklarla-beylerbeyinde-(160)

Dengizek, sosyal yardım projesini anlattı destek istedi

Dengizek, “ Vakıf yönetimi olarak çok farklı bir projeye daha imza atmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Projemiz sosyal yardımlaşma projesi fakat çok önemli ayrıntılar içeren bir yardımlaşma projesi.

suha-dengizek-kenan-gulerci

Küçük esnafı destekleme hamlesi

Vakıf olarak her sene Ramazan ayında yaptığımız erzak yardımı çalışmasını, bu sene Erzurum genelinde mahalle bakkallarından alışveriş yapıp küçük esnafı güçlendirerek farklı bir hizmet sergileyeceğiz. Bu çalışmanın asıl maksadı küçük esnafımız yani mahalle bakkalımızın da güçlenmesini sağlayabilmek. Yardım gönüllüleri olarak bizler bu çalışmayı bizzat ekipler halinde sahada sergileyeceğiz. Vakfımıza erzak yardımı için yapılan bağışların bu sene Erzurum ekonomisine destek olması için daha bir özveriyle çalışacağız. Bu sebeple vakfımız kanalıyla erzak yardımı yapacak olan hayırseverlere çağrımız şudur ki; gelin bu Ramazan ayında erzak yardımı yaparken mahalle bakkalından alışveriş yaparak hem sosyal yardımlaşma yapalım hem de küçük esnafı desteklemiş olalım.

İdris-Güllüce-erzurumlu-stklarla-beylerbeyinde-(91)

Güllüce, Birlik beraberliğimiz en önemli gücümüz

Kısa bir konuşma yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı, Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı İdris Güllüce, “ Ülkemiz için son derece önemli olan 7 Haziran Genel seçimlerini çok önemsemeliyiz. Erzurum halkı her zaman sağduyulu olmuştur. Ülke siyasetine yön veren durumdadır, bugünde öyledir. Lakin bu seçimler ülkemizin geleceği için çok önemli olduğundan dolayı özellikle hemşerilerimden daha bir hassasiyet beklemekteyiz. Yani İdris Güllüce’nin Bakan olması önemlidir ama ondan daha önemlisi siyasi istikrar açısından Ak Partinin güçlü çıkması önemlidir. Yani düşünebiliyormusunuz koalisyon hükümeti kurma hayali kuranlar var. Bu millet koalisyon hükümetlerinden çok çekti, çok iyi biliyor yamalı bohça gibi hükümetlerin yönettiği ülkenin durumunu. Allah’a şükürler olsunki Ak Parti istikrarlı bir dönem yaşattı, halkın refahı için reformlar yapıldı” dedi.

Daha sonra soru cevap şeklinde devam etti.

İdris-Güllüce-erzurumlu-stklarla-beylerbeyinde-(168)

Toplantıya; Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin, ETÜ Erzurum Teknik Üniversite Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, İBB Ak Parti Grup Başkan Vekili Abubekir Taşyürek, Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı  Yönetim kurulu, Av. Ali Demirhan, İşadamı Fuat Kulaçoğlu, İstanbul Erzurumlular Dernekler Federasyon Başkanı İsfalt Genel Müdürü Ahmet Ağırman,

sakir-bozan-emsd-kenan-gulerci

EMSD Erzurum Medya Sanat Derneği Başkanı Şakir Bozan, Kartal Erzurumlular Dernek Başkanı Kenan Albayrak, Marmara Oltulular Dernek Başkanı Fatih Hiçdurmaz,  Sanatçı Ayaz Toprak, Yusuf Aydoğdu, İlhami Turan,  İstanbul Erzurum Kültür ve Dayanişma Derneği Başkanı Cafer Durmaz,  İstanbul Avrasya Erzurum Derneği Başkanı Hakan Emre,  Çetin Ürüt Salih Koç, Kemal Ayyıldız,  Darıca İspirliler Derneği İsmail Kahraman, Hamit Aydınlar , Tuzla Horasanlılar Derneği  Başkanı Tahsin Durmaz, Sultanbeyli Horasanlılar Dernek Başkanı  Ömer Horasan, Ümraniye Erzurumlular Dernek Başkanı Aziz Öz, Avrupa Yakasi Erz. Der. Bsk. Osman Nuri Toraman,  Erdal Tuysuz  Mak.Müh. A.Nuri Çiçek, Pendik Kaynarca Erzurumlular Dernek Başkanı Murat Taşlıçay, Sancaktepe Erzurumlular Dernek Başkanı Hanifi Çelebi, Sultanbeyli Erzurumlular Dernek Başkanı Ali Sezer, Ömer Savaş  Bülent Metin Yaşar Tosun, Avni Bitlisli Ahmet Ertuğrul Taner Ertuğrul, Erzurum Vakfi Genel Sekreteri  Hasan Koç  Avukat Şuayp İçli, Necip Kılıç  Tevfik Zeki Kılıç, Erpazder Bsk. Hüseyin Çoruh   Mikdat Korkmaz  Esenyurt Erz. Der. Bşk. Murat Badurazkan, Esenyurt Erz. Der. Kodr. Ali Murat Alatepe  İBB Meclis Uyesi Aydın Savaş, Kağithane Erz. Der.Bşk. Yıldırım Atasever, Esenler Erz. Der. Ömer Savaş Esenler Erz. Der. Veysel Tekin ve daha bir çok hemşeriler katıldı.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]