SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

LÖSEV’DEN SAĞLIK BAKANLIĞI’NA ZEYTİN DALI UZATILDI

Yayınlanma:
ABONE OL

LÖSEV SAĞLIK BAKANI’NA ŞÖYLE SESLENDİ

 

Bizim tek mücadelemiz Lösemili Çocuklarımız ve Kanser hastalarımız içindir. 1 çocuğumuzu bile lösemiden kaybetsek yüreğimiz sızlıyor, içimiz yanıyor. Tam 20 yıldır Lösemili ailelerle ve KANSER Hastaları ile iç içeyiz. Onların çektiklerini, sıkıntılarını, ıstıraplarını en iyi biz biliriz.
Onların saçının bir teline bile zarar gelmesine müsaade etmeyiz. % 87’si asgari ücretli yoksun ailelerin lösemili ve kanserli çocukları için gerekirse CANIMIZI veririz. Gelin “Sen – ben kadro 100 – 400 yatak yurt dışından doktor getirin, böyle bir hastaneye gerek yok” gibi polemiklerle zaman kaybetmeyeliyim. Zaman bizim için CAN DEMEKTİR.

 


losevden-saglik-bakanligina-cagri-2

 

 

 

LÖSEV FORMÜLÜNÜ AÇIKLADI

 

Biz 400 yataktan vazgeçelim, 250 YATAK SAYISINDA ANLAŞALIM. YALNIZCA ÇOCUK ONKOLOJİ Hastanesi açmayalım. Hem Çocuk hem de YETİŞKİN Hastanesi Olsun. Tüm branşlar, uzmanlıklar için kadro isteyelim. SAĞLIK BAKANLIĞI’NIN KORKUSU olan 33 ÇOCUK HEMATOLOJİ – ONKOLOJİ DOKTOR Kadrosu İSTEMEYELİM. Hakkımızdan vazgeçelim.

 

Hem normal çocuk hastanesi hem de Lösemi + Onkoloji Hastanesi olarak Hizmet verelim. 33 Çocuk Onkoloji Uzmanı yerine siz bize Yenidoğan – Acil Yoğunbakım / Anestezi Kadın Doğum – Cerrahi Beyin Cerrahisi – Radyoloji – Kalp Cerrahisi – Dahiliyeci vs. toplam 165 Doktor kadrosu verin. Böylece tek branşı alıp Sağlık Bakanlığını zorlamayalım.

cumle-losev

Tüm Bunlara karşın LÖSEV’İN SAĞLIK BAKANLIĞI’NDAN TEK BİR ŞARTI VAR: “LÜTFEN BİZ YURT DIŞINDAN DOKTOR İTHAL ETMEYELİM. BİZ LÖSEMİLİ ÇOCUKLARIMIZI YABANCI DOKTORLARA TEDAVİ ETTİRMEYİZ, YAVRULARIMIZI TÜRK DOKTORLARA EMANET EDELİM.”

 

Lösemi ve Kanser Hastalıkları hızla artıyor. Mevcut imkânlar yetersiz. Tedavi ile tam iyileşme oranı ülkemizde çok düşük. Erken tanı ve hemen tedavi süreleri çok gecikiyor. Hijyen, beslenme ve moral faktörleri çok önemli. Bu nedenlerle her sene yaklaşık 150 bin hastamızı kanserden kaybediyoruz.

 

Bizim tek RANTIMIZ bütün çocuklarımızın iyileşmesi, annelerinin yüzünün gülmesidir. Buna engel olanlar büyük vebal ve sorumluluk altına girerler. Tüm çabalarımız ülkemiz ve insanlarımız içindir.

 

Saygılarımızla

İlgili Haberler

Genel
25 Nisan 2024
Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın

Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın! Meteorolojiden 44 il için kritik uyarı geldi. Sarı kodlu uyarıda toz taşınımı ve kuvvetli Rüzgar olacağı bildirildi. Tedbirinizi alın, camı kapıyı sıkı sıkı kapatın. Son dakika haberine göre Meteoroloji Genel Müdürlüğü Türkiye’nin 44 ili için sarı kodlu uyarı yaptı. Meteorolojiden yapılan uyarıda top taşınımı […]

Genel
25 Nisan 2024
Kuruçeşme’de ünlü mekanda şok olay! Garson kıza cinsel saldırı

İstanbul Beşiktaş’ta Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir mekanda yaşanan olay Türkiye’nin gündemine oturdu. İddiaya göre işletmenin müdürü 47 yaşındaki Mecit A. Garson Selvihan Z.’ye cinsel saldırıda bulundu. İstanbul Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir işletmede yaşanan cinsel saldırı olayı gündeme bomba gibi düştü. Kasım ayında meydana gelen olayda işletmenin 47 yaşındaki müdürü Mecit A.’nın 33 yaşındaki garson Selvihan […]

Genel
25 Nisan 2024
Meteorloji’den uyarı! 44 il için sarı kodlu uyarı verdi

Meteoroloji uyardı. 44 ile için Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı geldi. “ Göz gözü görmeyecek” uyarısı. İşte detaylar… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çöl tozu için 44 ile sarı kodlu uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Afrika’dan gelen ve gelecek günlerde ülkemizde de etkisini gösterecek çöl tozları için uyardı. Meteoroloji’den 44 il için sarı kodlu uyarı geldi. Kuzey […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]