SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Ak Partililer, Kadıköy Belediyesine ” Başarısızlık Belgesi” gönderdi

Yayınlanma:
ABONE OL

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih ŞAHİN, Kadıköy Belediyesinin bir yıllık faaliyet raporunu ve Kadıköy’deki seçim sürecini değerlendirdiği bir basın toplantısı düzenledi.

 

 

Yerel ve ulusal basının yoğun ilgi gösterdiği ve katılım sağladığı basın toplantısında İlçe Başkanının  yanı sıra 1. Bölge Milletvekili Adayı Doç. Dr. Hüseyin Yayman, Kadıköy SKM Başkanı Av. Mehmet Denizoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis Üyesi Ömer Şahan, AK Parti Kadıköy Belediye Meclis Üyeleri, Göksel Öksüz, Barçin Kayaman, Emin Ali Önder, Hasan Tek, Elif Lale Bilgili basın karşısına geçtiler.


Ak Parti Kadıköy  (1)

KADIKÖY AK PARTİ İLÇE BAŞKANININ BASIN AÇIKLAMASI
Basın toplantısında, Kadıköy Belediyesinin 2014 Faaliyet raporunu ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, bir hayal kırıklığı yaşıyor olmamızdan dolayı bu basın açıklamasını yapma gereği duyduğunu ifade eden İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin:
“Kadıköy’ün estetiğini bozan tek bir şey var, o da bu basiretsiz Yerel Yönetimdir. Maalesef 1 yılın sonunda Kadıköy’de yapılan hiçbir şeyi göremiyoruz. Nitekim Sn. Belediye Başkanı da 1 yılın değerlendirmesinde şunu yaptık bunu yaptık diyemiyor. Yapacağız diyor. Sonuç, Hayal kırıklığı.”
KADIKÖY İÇİN ELEŞTİRİLECEK BİR PROJE YOK!
Kadıköy Belediyesi’nin çalışmalarını eleştiren İlçe Başkanı Şahin, “Projeleri konuşalım diyeceğim ama, ortada değerlendirecek bir proje yok. Eleştirecek bir şey yok. Aykurt Nuhoğlu’nun koskoca bir yılda Kadıköy’e kattığı tek bir şey var” Kocaman bir sıfır” İşte bu yüzden, bugün olmayanı eleştireceğiz. Aklımdaki Kadıköy gibi bir sloganla Kadıköylülerin karşına çıkan ve Kadıköy tarafından belediye başkanlığı yetkisi verilen, Nuhoğlu’nun aklında görüyoruz ki Kadıköy için hiç bir şey yokmuş” dedi.

 

Ak Parti Kadıköy (2)

“İDDİA EDİYORUM Kİ, NUHOĞLU AK PARTİ İÇİN DUA EDİYOR”
Kadıköy’de yapılan mega projelerde AK Parti’nin imzası olduğunu dile getiren İlçe Başkanı Şahin, “Ben iddia ediyorum Kadıköy Belediye Başkanı, her gün yatıp kalkıp AK Parti’ye dua ediyor. Aykurt Nuhoğlu 7 Haziran’da AK Parti’nin yine tek başına iktidar olmasını istiyor. Ben iddia ediyorum ki, AK Parti’nin Büyükşehir yönetiminden gitmesini asla istemiyor. Neden biliyor musunuz? Çünkü AK Parti ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile AK Parti Hükümeti olmasaydı, Kadıköy gerçekten bir köy olurdu. Çünkü Kadıköy’ü marka yapan ne varsa, Kadıköy’de mega proje olarak ne varsa hepsi AK Parti’nin eseridir” şeklinde konuştu.
KADIKÖY BELEDİYESİ’NE İSRAİL ELEŞTİRİSİ
Kadıköy Belediyesi’nin İsrail’in Tel Aviv şehrini kardeş şehir olarak belirlemesini eleştiren İlçe Başkanı Şahin, “Masum çocukların, savunmasız binlerce insanın katili İsrail’in Telaviv şehrini Kadıköy Belediyesi kardeş şehir olarak kabul etti ama bütün Türkiye zalim İsrail’i kınıyor. Kadıköy Belediyesi de kardeş oluyor. Bu anlayış bu düşünce, bu anlayış bizim değerlerimize ne kadar uzak olduğunun bir yansımasıdır. Belediye Meclisinde kardeşlik ilişkisi bitirilsin teklifinde bulunduk. Teklifimizi kabul etmediler. Ey Kadıköy Belediye Başkanı bütün Türkiye’nin önünde vicdanına sesleniyorum hadi kaldırın bu kardeşliği biz de milletçe alkışlayalım sizi. Ama kaldıramazsınız” ifadelerini kullandı.
“KADIKÖY BELEDİYESİ VİZYON SORUNU YAŞIYOR”
Kadıköy Belediye yönetiminin vizyon sorunu yaşadığını söyleyen İlçe Başkanı İsa Mesih Şahin, “Maalesef Kadıköy’de yerel yönetim fakirliği yaşanıyor. Soyut söylemlerden somut projelere geçemeyen bir Kadıköy Belediye Başkanı ile Kadıköy kayıp bir yılı daha geri de bıraktı. Kadıköy’ün başka bir yıl daha kaybetmeye tahammülü yok. Biz Kadıköy’ün her sorununa AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı müdahil olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bu yapıcı muhalefetimiz ile önümüzdeki 4 yılda Kadıköy Belediyesi’ni denetlemeye devam edeceğiz. Kadıköy’ün keyfi soyut söylemlerle yönetilmesine müsaade etmeyeceğiz. Kadıköy’de doğru yerel yönetim anlayışının hayat bulması için erdemli siyasetimize devam edeceğiz. Bütün kalbimle inanarak söylüyorum ki Kadıköy’ü hak ettiği yerel yönetime bir gün kavuşturacağız” şeklinde konuştu.

 

ak parti-kadikoy (3)
KADIKÖY BELEDİYESİ’NE BAŞARISIZLIK BELGESİ
Kadıköy Belediyesi’nin bir yıllık faaliyet raporunu değerlendirmesinin ardından İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, Kadıköy Belediyesi ile ilgili hazırladığı başarısızlık belgesini kargo ile Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’na gönderdi. Şahin, “Ben iddia ediyorum ki Aykurt Nuhoğlu, 7 Haziran’da AK Parti’nin yeniden iktidar olmasını istiyor” dedi.

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]