SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Sanatçılar Çocuk İstismarı İçin Carrefour İçerenköy AVM’de Buluşuyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Ünlü Sanatçılar Çocuk İstismarına Dikkat Çekmek İçin Carrefour İçerenköy AVM’de Buluşuyor

Türkiye’nin alışveriş merkezi yönetiminde lider şirketi Cefic tarafından yönetilen Carrefour İçerenköy AVM ve Ataşehir 2 Doğa Koleji işbirliğiyle 23 Nisan’da düzenlenecek defilede öğrenciler Kibariye, Davut Güloğlu, Bahadır Tatlıöz ve Sevda Özkaran ile podyuma çıkacaklar.

 

Ataşehir 2 Doğa Koleji öğrencileri, 23 Nisan Perşembe günü 12.30 – 16.30 saatleri arasında ünlü sanatçıların katılımı ile Carrefour İçerenköy AVM’de “Beyaz Melekler” konsepinde defile düzenleyerek çocuk istismarına dikkat çekecekler. Carrefour İçerenköy AVM ve Ataşehir 2 Doğa Koleji işbirliğiyle düzenlenecek defilede öğrenciler; Kibariye, Davut Güloğlu, Bahadır Tatlıöz ve Sevda Özkaran ile podyuma çıkacaklar.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında 23 ülkeden gelecek yüzlerce çocuk ve ünlü sanatçılar eşliğinde Ataşehir 2 Doğa Koleji öğrencileri Carrefour İçerenköy AVM’de kendi tasarladıkları “Beyaz Melek” kostümleriyle defile düzenleyecekler.

 

Defile öncesi Ataşehir 2 Doğa Koleji ritim ve rock grupları, Carrefour İçerenköy AVM ziyaretçilerine eğlenceli bir performans sergileyecekler.

 

Carrefour İçerenköy AVM, Çocukları Shopkins’in Sihirli Dünyası ile Buluşturacak

 

18-26 Nisan tarihleri arasında Carrefour İçerenköy AVM, çocukları “Shopkins”in renkli dünyasında eğlenceli bir maceraya davet ediyor. İnteraktif atölyelerle unutulmaz bir deneyim sunacak olan “Shopkins” dünyasında çocuklar; eğlenceli ve eğitici bir gün yaşayacaklar.

 

Carrefour İçerenköy AVM, “Shopkins” etkinliği ile çocuklara hiç unutmayacakları bir alışveriş deneyimi yaşatacak. 18-26 Nisan tarihlerinde, 13.00-18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikte çocuklar; market ürünleri, meyveler, tatlılar, parti yiyecekleri ve rengarenk oyuncaklardan oluşan interaktif atölyelerde eğlenceli bir alışveriş deneyimi yaşayacaklar.

 

Carrefour İçerenköy AVM’de, interaktif atölyelerle eğlenceli bir deneyim sunacak olan “Shopkins” dünyasında çocuklar; market görevlisi, manav, fırıncı gibi meslekleri üstlenebilecek. İsteyen çocukların gerçek bir müşteri gibi market içerisinde alışveriş deneyimini de yaşayabilecekleri rengarenk “Shopkins” dünyasında çocuklar günlük gıda ve içecekler gibi ihtiyaçları öğrenip, “bilinçli alışveriş yapma” tecrübesi kazanacaklar.

İlgili Haberler

Genel
18 Nisan 2024
AKOM’dan kritik uyarı! İstanbul dahil 16 ilde…

İstanbul ve batı bölgeleri için şiddetli yağış ve fırtına uyarısı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul başta olmak üzere yurdun batı bölgelerinde beklenen şiddetli gök gürültülü sağanaklar ve sıcaklık düşüşleri konusunda vatandaşları uyardı. Kıyı Ege ve Batı Karadeniz bölgelerinde de etkili olacak yağışlar için hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi. İSTANBUL’DA BEKLENEN HAVA DURUMU AKOM, […]

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]