SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartalspor sayısız gol kaçırdığı Selçuklu maçından galibiyetle ayrılmasını bildi

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor Spor Toto 2.lig’in 36.haftasında sahasında Konya Anadolu Selçukluspor ile karşı karşıya geldi. Özellikle karşılaşmanın ilk yarısında sayısız gol fırsatını değerlendiremeyen Kartalspor galibiyeti 65.dakika da Enes Kubat’ın attığı golle aldı.

 
Kartalspor bu sezon sahasında son maçına çıkarken, taraftarlar da tribünleri boş bıraktı. Karşılaşmayı Yalova bölgesi hakemlerimizden Tugay Kaan Numanoğlu yönetirken, yardımcılıklarını Mutlu Çiğdem, Hidayet Zeybek ve Hidayet Yasir Çimen üstlendi.

Karşılaşma öncesinde yapılan para atışında takım kaptanı Uğur Utlu kulüp binası önündeki kaleyi seçerken maç Konya Anadolu Selçukluspor’lu oyuncuların vuruşuyla başladı.

Hakemin ilk düdüğüyle birlikte kapalı tribünden atılan konfetiler nedeniyle oyun bir süre durdu.

Karşılaşmada ilk önemli atak Kartalspor’dan geldi. 14.dakika da hücum yönünün sağından kullanılan köşe vuruşunda ceza sahası içerisinde Emrah Taysi kafa vuruşunu yaptı top çok az farkla üstten dışarı çıktı.

15.dakika da Gürkan’ın pasına Savaş Yıldızhan hareketlendi, topla buluşan Savaş ceza sahasının sol çizigisinden penaltı noktasına doğru yerden ortasını yaptı, bu önemli pozisyonda Enes Kubat bir adım geride kaldığı için topa dokunamadı.

19.dakika da Oğuz Ceylan atak yönünün sağında düşürüldü Gürkan bir anda topla buluşup rakibinden kurtardı ve ceza sahasına doğru yöneldiği anda karşılaşmanın hakemi Oğuz’a yapılan hareketin faul olduğuna karar verdi ve avantajı devam ettirmedi. Serbest vuruşu Savaş Taga kullandı, altı pas önüne doğru ortaladığı topa Savaş Yıldızhan ve kaleci Oğuzhan aynı anda hareketlendi, kaleci Oğuzhan Savaş’tan önce topu yumrukladı, ceza sahasının dışına giden topa Azad vurdu top farklı şekilde dışarı gitti.

20.dakika da Selçukluspor sol  taraftan korner kullandı, ceza sahası içerisinde savunmamız topu uzaklaştırdı, Savaş Yıldızhan ceza sahası önünde topla buluştu, rakibinin sağından atıp solundan geçti, orta alanda koşu yapan Enes Kubat’a pasını aktardı, Enes arkasına düşen topu, topuğuyla Gürkan’ın önüne bıraktı, topla buluşan Gürkan kaleci Oğuzhan’ın üzerinden aşırtmak istedi fakat başarılı olamadı.

26.dakika da Gürkan ceza sahası içerisinde topla buluştu, sağında daha müsait pozisyondaki Savaş Taga’ya pasını verdi, Savaş’ın bu pozisyonunda Selçukluspor savunması araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

30.dakika da Gürkan orta yuvarlağın orada savunma arkasına koşu yapan Savaş Yıldızhan’a pasını aktardı, topla buluşan Savaş Yıldızhan kaleye doğru yöneldi ceza sahasına girmeden hafif sol çaprazdan vuruşunu yaptı top kaleci Oğuzhan’ın kucaklarında kaldı.

31.dakika da Enes Kubat soldan ceza sahasına girer girmez uzak köşeye vurmak istedi top az farkla dışarı gitti.

32.dakika da savunmamızda yaptığımız pas hatası sonucunda Selçukluspor’dan İsmail Güven topla buluştu, Halil İbrahim Sönmez’le paslaştı, Halil İbrahim ceza sahası içerisinde savunmamızı çalımlayarak vurmak istedi fakat son anda oyuncularımız araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

34.dakika da savunma arkasına atılan topa Enes Kubat, hareketlendi, kaleci Oğuzhan Enes’la aynı anda topa kayarak müdahale etmek istedi ve iki oyuncuda acı içinde yerde kaldı. Bu pozisyonda Enes Kubat sarı kart gördü.

43.dakika da Selçukluspor’dan Can Demir Aktav kornerden gelen topa kafayla vurdu, kaleci Cüneyt üstten kornere tokatladı, tekrar eden köşe vuruşunda Cüneyt bu kez topu kontrol ederek hemen oyuna soktu, topla buluşan Savaş Yıldızhan bekletmeden topu Gürkan’a verdi, Gürkan Enes’e vermek isterken top rakibe çarptı ve Savaş Taga topa yetişerek Enes’e aktarmayı başardı Enes müsait pozisyondaki Uğur’a pasını vermek yerine orta yapmak istedi fakat top istediği yere gitmedi.

Karşılaşmanın ilk yarısı bol pozisyonlu fakat golsüz sona ererken ikinci yarıya Kartalspor başladı.

49.dakika da ceza sahasının sağında topla buluşan Enes Kubat geriden gelen Uğur Utlu’ya ortaladı, Uğur’un vuruşunda top kaleciyi geçmesine rağmen savunma son anda çizgiden çıkarttı.

54.dakika da Selçukluspor ceza sahasının sol önünde topu uzaklaştırmaya çalışırken Uğur araya girerek topu Gürkan’a kazandırdı, Gürkan ceza sahasına ortaladı, top kaleci Oğuzhan’da kaldı.

57.dakika da atak yönünün solundan Enes Kubat ceza sahasına girdi, Selçukluspor savunması son anda ayak koyarak topu kornere gönderdi. Kullanılan korner atışında ön direkte Gürkan kafayla arkaya aşırttı, Emrah Taysi’den önce savunma araya girerek teklikeyi uzaklaştırdı.

59. dakika da atak yönünün sağından ceza sahasının köşesinde topla buluşan Savaş Taga sol ayağıyla topu kaleye gönderdi, top çok az farkla dışarı gitti.

65.dakika da Enes Kubat rakip ceza yayının üzerinde topla buluştu, Abdullah Çoban’ın müdahalesine rağmen vuruşunu yaptı ve topu Selçukluspor ağlarına gönderdi. 1-0

73.dakika da Selçukluspor’dan Halil İbrahim Sönmez Kartalspor ceza sahasına girer girmez kendisini yere bıraktı, karşılaşmanın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu hakemi aldatmaya yönelik hareketten Halil İbrahim’i ikinci sarı karttan Kırmızı kartla cezalandırarak oyun alanı dışına gönderdi.

78.dakika da Enes Kubat sağ kanattan geldi, vuruşunu yaptı savunma topu kornere gönderdi, korner atışında Semih Ergül ayağının dışıyla vurdu, çatala giden topu kaleci son anda kornere tokatladı.

80. dakika da kullanılan köşe vuruşunda Gürkan, Semih’le paslaştı, ceza sahasına yapılan ortaya Enes Kubat vurdu top az farkla dışarı gitti.

85.dakika da Selçukluspor ceza sahası içerisinde yaşanan karambolde Emrah vurdu, çizgiden çıkarılan topu Uğur tamamladı yine çizgiden çıkarttılar bu pozisyonda Kartalspor’lu oyuncular rakibin eline çartığını belirterek penaltı bekledi fakat karşılaşmanın hakemi devam dedi.

Maçın son anlarında konuk ekip Selçukluspor kornerler ve serbest vuruşlarla Kartalspor kalesinde gol aradı fakat Kartalspor oyuncuları gole izin vermeyerek karşılaşmadan galibiyetle ayrılmasını bildi.

Kartalspor: 1 – Konya Anadolu Selçukspor: 0

Stat: Kartal
Hakemler: Tugay Kaan Numanoğlu, Mutlu Çiğdem, Hidayet Zeybek

Kartalspor: Cüneyt, Anıl, Mehmet Sait Ulucan, Emrah, Enes Kubat, Savaş (Dk. 60 Semih), Mehmet Gürkan Öztürk (Dk. 84 Zafer), Uğur, Savaş (Dk. 60 Sinan), Azad, Oğuz

Konya Anadolu Selçukspor: Oğuzhan, Mehmet Abdullah, İsmail, Fikret, Serhat, Yılmaz (Dk. 80 Mahmut), Ahmet Önay, Aykut, Halil İbrahim, Fatih (Dk. 70 Tufan), Can Demir

Gol: Dk. 65 Enes Kubat (Kartalspor)
Kırmızı kart: Dk. 73 Halil İbrahim (Konya Anadolu Selçukspor)
Sarı kartlar: Dk. 35 Enes Kubat, Dk. 63 Mehmet Sait Ulucan, Dk. 64 Uğur, Dk. 85 Semih (Kartalspor), 82 Ahmet Önay (Konya Anadolu Selçukspor)

İlgili Haberler

Spor
18 Nisan 2024
UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Heyecan Dorukta: Yarı Finalistler Yarın Belli Oluyor!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçları yarın oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Olympiakos’u Ülker Stadı’nda ağırlayacak. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında, deplasmanda 3-2 yenildiği Olympiakos ile Ülker Stadı’nda karşılaşacak. Maç, 22.00’de başlayacak ve TV8’den canlı olarak yayınlanacak. Sarı-lacivertliler, evinde avantajı lehine çevirip yarı finale yükselmeyi hedefliyor. DİĞER ÇEYREK […]

Genel
18 Nisan 2024
AKOM’dan kritik uyarı! İstanbul dahil 16 ilde…

İstanbul ve batı bölgeleri için şiddetli yağış ve fırtına uyarısı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul başta olmak üzere yurdun batı bölgelerinde beklenen şiddetli gök gürültülü sağanaklar ve sıcaklık düşüşleri konusunda vatandaşları uyardı. Kıyı Ege ve Batı Karadeniz bölgelerinde de etkili olacak yağışlar için hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi. İSTANBUL’DA BEKLENEN HAVA DURUMU AKOM, […]

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]