SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Ben Altınok Öz’ü alkışlıyorum

Yayınlanma:
ABONE OL

CHP’lilerin Kartal Meydanı’nda düzenlenen “Milletçe Alkışlıyoruz” mitingine neyi ne maksatla alkışladığına çok bakmıyorum ama, bugün CHP Genel Merkezinin Kartal’a verdiği öneme baktığımda Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ü alkışlamak gerekir diye düşünüyorum.

CHP’nin 07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçim çalışmaları için etkili bir start vermesi noktasında startı Kartal meydanından vermesi dikkat çekicidir ve önemlidir.

Yıllardır CHP yönetiminde olan İzmir, Eskişehir, veya İstanbul’da Beşiktaş, Bakırköy gibi bir çok il ve ilçeler varken, Kartal’ın tercih edilmesi Kartal Belediye Başkanının başarısıdır.

altinok-oz-kartal

Ha bu başarı Kartal’da belediyecilik anlamında kesinlikle değildir, onu belirteyim. Yani, belediyecilik adına her hangi bir başarı olduğu düşünülmesin. Ben sadece CHP’nin seçim startını Kartal’dan başlatılmasında Belediye Başkanı Öz’ün etkisinin fazla olduğundan dolayı alkışlıyorum, diyorum. Yoksa 2009 yılından bu zamana kadar Kartal’da belediyecilik adına öyle başarıdan falan kimse bahsetmesin, öyle bir şey yok.

Zaten Başkan kendiside Belediye Başkanlığının ikinci döneminde belediyede zaman geçirmeyeceğini söylüyor, yani genel siyasete çalışmaktadır ki sonuç ortada. Kartal’da belediyecilik hizmetleri çokta önemli değil. Kartal halkının oylarıyla Belediye Başkanı seçildi tamam, lakin bir dönem yetti. Kendi ifadesi ve uygulaması bu yöndedir ki; 2014 Mart ayından 2019’a kadar Başkan Yardımcıları Belediyeyi yönetecek, Başkanın başka işleri var onlarla ilgilenecek. Bu ifadesini 10 Nisan 2015 Cuma gün yapılan Mecllis toplantısında da dile getirdi.

Kartal halkına duyurulur.

Gelelim alkışı neden hakettiğine;

11 Nisan’da yapılan Kartal mitinginin akabinde ertesi gün yani 12 Nisan 2015 Pazar günü Kartal Belediye yeni Hizmet binasının resmi açılışını Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na yaptırması, iki kardeş belediyeye Erzincan Altınbaşak ve Çağlayan Belediyelerine araç teslimi araç tahsisi töreni gibi fırsatı değerlendirme girişimlerinden dolayı bence alkışı haketmiştir Belediye Başkanı.

CHP Genel Merkez nezdinde Kartal’ın pilot nokta olmasını sağlamış olmasından dolayı başarı sayılır. Kartal’da belediyecilik adına hizmet gösteremeyen bir belediyenin başka alanlarda göz doldurmasından dolayı Kartal’ın pilot olması düşündürücüdür.

Ben alkışlıyorum kendisini…

Çok akıllıca hamlelerdir, kim ne derse desin.

author avatar
Kenan GÜLERCİ

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]