SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartalspor Ankara’dan beraberlikle döndü.

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor Spor Toto 2.lig’in 33.haftasında deplasmanda Ankara temsilcisi Keçiörengücü ile karşı karşıya geldi. İlk yarının sonlarına doğru Uğur Utlu, ikinci sarı karttan kırmızı kart görünce kalan sürede on kişi mücadele etmek zorunda kalan temsilcimiz, müsabakadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Keçiörengücü karşılaşmasında sarı kart cezalısı olan Oğuz Ceylan kadroda yer almazken, teknik direktör Özgür Zengin, Menemen Belediyespor maçının kadrosunu bozmazken sadece cezalı olan Oğuz Ceylan’ın yokluğunda on birde stoper Emrah Taysi’ye görev verdi. Böyle olunca savunmanın sağında Oğuz’un yerine Anıl görev yaparken, Anıl’dan boşalan savunmanın solunda Mehmet Sait Ulucan forma giydi.
Karşılaşma yaz saati uygulaması sonrasında saat 14:30’da başlarken Çorum bölgesi hakemlerimizden Celal Bayraklı bu karşılaşmada düdük çaldı. Bayraklı’nın yardımcılıklarını ise Soner Akgün, Gökhan Yumlu ve Halil İbrahim Yıldırım üstlendi.

Maç öncesi yapılan para atışında kaptan Uğur Utlu kaleyi seçerken, karşılaşmaya ev sahibi Keçiörengücü başladı.

Karşılaşmanın 2.dakikasında Keçiörengücü atak yönünün solundan korner kullandı, bu pozisyonda ceza sahası içerisinde kaleci Yavuz Özkan boşa çıkınca rakip kafayı vurdu, top az farkla dışarı gitti.

11.dakika da Semih’in savunma arkasına attığı topa Emir Gökçe hareketlendi, Emir, savunmadan Hüseyin Güngör’le omuz omuza girdiği mücadelede bir adım öne geçti fakat karşılaşmanın hakemi faul düdüğünü çaldı.

16.dakika da Semih Ergül, ceza sahası dışında kaleyi sağ çaprazdan gören bir pozisyonda sırtı kaleye dönük bir şekilde topla buluştu, dönerek vole vuruşunu yaptı, kaleci Burak Onur’da bir adım önde olunca top doğrudan Keçiörengücü ağlarına gitti. 0-1

17.dakika da Savaş Taga sağ kanatta hafif çapraz bir pozisyonda topla buluştu, rakibinden kurtularan sol kanattaki Savaş Yıldızhan’ pasını aktardı, ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Savaş Yıldızhan, rakibin perdelemesine rağmen vuruşunu yaptı fakat top üstten dışarı gitti.
19.dakika da ceza sahasının hemen önünde kaleyi sol çaprazdan gören bir pozisyonda rakibe yapılan faul sonrasında karşılaşmanın hakemi frikik kararı verdi, Frikik atışını kullanmak üzere topun başına geçen Mustafa Kayabaşı’nın vuruşunda barajı aşan top doğrudan kaleye gitti. 1-1

29.dakika da Savaş Yıldızhan ceza sahasının solunda rakibin dışarı çıkması için perdelediği topa sahip olarak ceza sahası içerisine yerden ortasını yaptı, gerilerden gelen Savaş Taga, kayarak topa yetişmek istedi fakat dokunamadı. Kartalspor için önemli bir pozisyondu.

30.dakika da atak yönünün sağında Azad Filiz düşürüldü, Savaş Taga topuna başına geçti, Savaş’ın ceza sahasına ortasına Emir Gökçe ile kaleci Burak Onur aynı anda yükseldi, kaleci Burak’ın tokatladığı top kısa düşerek Semih Ergül’ün önünde kaldı, Semih vuruşunu yaptı fakat öncesinde Emir’in kaleciye teması olduğu için karşılaşmanın hakemi faul kararı verdi.

43.dakika da Uğur Utlu ikinci sarı kart sonrasında kırmızı kart görerek bu önemli karşılaşmada arkadaşlarını eksik bıraktı. İlk sarı kartını Keçiörengücü’nün attığı gol sonrasında girdiği tartışma sonrasında gören Uğur, ikinci sarı kartını ise 43.dakika da orta sahada Ceyhun Yelkenci’ye arkadan yaptığı müdahale sonrasında gördü.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 beraberlikle tamamlanırken ikinci yarıya Kartalspor başladı.

46.dakika da sağ kanatta Emir Gökçe düşürüldü, kaleye uzak bir bölgeden kullanılacak olan topun başına Savaş Taga geçti, Kartalspor savunması ceza sahasında pozisyon alırken Keçiörengücü savunması topu uzaklaştırdı.

52.dakika da orta sahanın solunda Mehmet Sait rakibinden kaptığı topu Savaş Yıldızhan’a kazandırdı, Savaş ters kanattaki Emir’e pasını aktardı, Emir ceza sahası sağ çaprazından vuruşunu yaptı, kaleci Burak son anda topu kornere tokatladı. Kullanılan köşe vuruşunda Zafer çok iyi yükseldi, kafa vuruşunuda yaptı fakat top az farkla dışarı gitti.

56.dakika da Kartalspor’umuz üst üste pozisyonlar buldu. Önce Savaş Yıldızhan, sol çaprazdan ceza sahasına girdi, vuruşunu yaptı kaleci topu uzaklaştırmak istedi bu sefer Semih topla buluştu kaleye vuruşunu yaptı fakat top direk dibinden dışarı gitti.

71.dakika da Savaş Yıldızhan’a sağ kanat taç çizgisine yakın bir bölgede faul yapıldı, savumamız yine rakip ceza sahasına yerleşirken, Savaş Yıldızhan’ın kullandığı top doğrudan kaleci Burak Onur’a gitti.

Kartalspor 79.dakika da sağ kanattan Savaş Yıldızhan’la kontra atağa çıktı, Savaş ceza sahasına girdi son çizgiye kadar indi, gerilerden gelen Samet ve Göktuğ’a pasını vermek istedi fakat istediği gibi olmayınca Kartalspor bu önemli pozisyondan yararlanamadı..

81.dakika da Keçiörengücü tehlikeli geldi. Arif Çoban ceza sahası içerisinden vurdu, Kartalspor savunmasına çarpan top kornere gitti. Kullanılan köşe vuruşunda Kartalspor savunması topu uzaklaştırmak istedi, ceza sahası dışına açılan topa yine Arif Çoban vurdu, top dışarı gitti.

88.dakika da Keçiörengücü gole çok yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahasına yapılan ortaya hiçbir Kartalspor savunma oyuncusu dokunamadı kaleye paralel giden topa Keçiörengücü oyuncularının da dokunamamış olması Kartalspor adına büyük şans anıydı.

Uzatma dakikalarında sağ kanattan son çizgiye kadar inen Samet Eser ceza sahasına girerken düşürüldü. Kazanılan serbest vuruşta ceza sahasına ortalanan topu savunma uzaklaştırdı.

Karşılaşma bu skorla sona ererken rakiplerinde puan kaybetmesiyel Kartalspor Play-Off hattıyla olan puan farkı korunmuş oldu. Temsilcimiz bu hafta sonu sahasında Karadeniz temsilcisi Ofspor’u konuk edecek.

Keçiörengücü: 1 – Kartalspor: 1

Stat: Aktepe
Hakemler: Celal Bayraklı, Soner Akgün, Gökhan Yumlu

Keçiörengücü: Burak, Sinan, Ceyhun (Dk. 46 Serdar), Efecan (Dk. 77 Arif), Özkan, Mehmet, Coşkun, Samet, Hüseyin, Ferit (Dk. 69 Doğan), Mustafa

Kartalspor: Yavuz, Anıl, Zafer, Mehmet Sait Ulucan, Emrah, Savaş Tağa (Dk. 68 Yağız), Emir (Dk. 74 Sinan), Uğur, Savaş Yıldızhan, Azad, Semih (Dk. 63 Kadir)

Goller: Dk. 16 Semih (Kartalspor), Dk. 19 Mustafa (Keçiörengücü)
Kırmızı kart: Dk. 43 Uğur (Kartalspor)
Sarı kartlar: Dk. 20 Efecan, Dk. 90+5 Hüseyin, Dk. 90+5 Samet (Keçiörengücü), Dk. 44 Savaş Yıldızhan, Dk. 66 Azad, Dk. 89 Yağız (Kartalspor)

İlgili Haberler

Spor
18 Nisan 2024
UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Heyecan Dorukta: Yarı Finalistler Yarın Belli Oluyor!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçları yarın oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Olympiakos’u Ülker Stadı’nda ağırlayacak. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında, deplasmanda 3-2 yenildiği Olympiakos ile Ülker Stadı’nda karşılaşacak. Maç, 22.00’de başlayacak ve TV8’den canlı olarak yayınlanacak. Sarı-lacivertliler, evinde avantajı lehine çevirip yarı finale yükselmeyi hedefliyor. DİĞER ÇEYREK […]

Genel
18 Nisan 2024
AKOM’dan kritik uyarı! İstanbul dahil 16 ilde…

İstanbul ve batı bölgeleri için şiddetli yağış ve fırtına uyarısı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul başta olmak üzere yurdun batı bölgelerinde beklenen şiddetli gök gürültülü sağanaklar ve sıcaklık düşüşleri konusunda vatandaşları uyardı. Kıyı Ege ve Batı Karadeniz bölgelerinde de etkili olacak yağışlar için hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi. İSTANBUL’DA BEKLENEN HAVA DURUMU AKOM, […]

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]