SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Mustafa Ilıcalı’ya TBMM yolunda hemşeri desteği!

Yayınlanma:
ABONE OL

Ak Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekilliği Aday Adaylığına müracaat eden Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı’ya Dadaşlardan tam destek geldi.

Bahçeşehir Üniversitesi Ulaştırma Mühendisliği Bölümü Başkanı ve İBB Başkan Danışmanı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı Ak Parti İstanbul 2. Bölgeden Milletvekilliği için Aday Adaylık müracaatını yaptıktan sonra hemşerileriyle akşam yemeğinde bir araya geldi. Daha önce 22. Dönem Erzurum Ak Parti Milletvekilliği yapan Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı 07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde Ak Parti’den İstanbul 2. Bölge Milletvekilliği için Aday Adaylık müracaatını yaptı.

Mustfaa-Ilıcalı-hemseri-destegii--(75)

Dadaşlar, Ilıcalı’yı yine TBMM’de görmek istiyor

İstanbul’da faaliyet gösteren Erzurum vakıf ve dernek temsilcileriyle Kadıköy Filizli Köşk’te bir araya gelen Ilıcalı hem destek istedi, hem birlik beraberlik mesajları verdi. Sunuculuğu Ada Vapuru Şakir’in yaptığı toplantıya katılan çok sayıda dernek ve vakıf temsilcilerinin hepsi Mustafa Ilıcalı’yı TBMM’de vekil olarak görmek istediklerini, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na iletilmek üzere yazdıkları bir önergeyle belirttiler.

Mustafaa-ilicali-tek

Ilıcalı, “ Bu destek beni gururlandırdı, duygulandırdı

Kendisine gösterilen destekten dolayı duygulanan Ilıcalı, “ Bu destek beni gururlandırdı, duygulandırdı, herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Özellikle ulaşım trafik konusunda 35 yıllık bilgi ve tecrübelerimizi İstanbul Büyükşehir Belediyesi hizmetinde paylaştım. Bundan sonraki süreçte yine yurdumuza gerek merkezi idare gerekse İstanbul’un hizmetinde olacağımı belirtmek isterim. İstanbul 2. Bölgeden Milletvekili Aday adaylık müracaatımızı yaptık. İstanbul gibi dünya şehrinin en önemli sorunu ulaşım ve trafik sorunudur. Ulaşım dev projeler yapılıyor yapılmaktadır, lakin bir takım yasal düzenlemelerin daha yapılması gerekmektedir. Allah nasip ederse bu güzel vatanımıza parlementer olarak güzel hizmetler yapmayı arzuluyoruz, desteklerinizi de bekliyoruz ” dedi.

ebubekir-tasyurek-gulumseyen

Taşyürek, Mustafa Hocaya destek olmalıyız!

İBB Ak Parti Gurup Başkanı Ebubekir Taşyürek yaptığı konuşmada, “Kıymetli Mustafa Ilıcalı Hocanın bilgisini tecrübesini bizler gayet iyi biliyoruz lakin, aday listesinde yer alması ve seçilebilmesi için gerekli yerlere çok iyi anlatmamız lazım. İstanbul’da var olan Erzurum’lu nufüs oranına bakıldığında listelerde seçilebilecek yerlerde olabilmesi çok zor değil, zira bu konuyu yüksek sesle dile getirmemiz gerekiyor.

suha-dengizek-koyu

 

Dengizek, Mustafa Ilıcalı’yı TBMM’de görmek istiyoruz

Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakıf Başkanı işadamı Suha Dengizek’teMustafa Ilıcalı’nın aday adaylık sürecinde Erzurumlu hemşerilerin destek olması gerektiğini dile getirdi. Dengizek, “ Mustafa Ilıcalı Hocamızın gerek kişiliği gerekse Erzurum sevdasından dolayı mutlaka TBMM’de yer alması gerektiğini düşünüyorum. Elimizden gelen desteğimizi vereceğimizi belirtmek istiyorum.

Katılan dernek ve vakıf temsilcileri; İBB Ak Parti Grup Başkanı Ebubekir Taşyürek, Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakıf Başkanı işadamı Suha Dengizek, Beyoğlu Erzurumlular Vakfı, İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonu, Avrasya Erzurumlular Derneği, Pendik, Sultanbeyli, Tuzla, Eyüp, Kurtköy, Kaynarca, Sancaktepe, Arnavutköy Erzurumlular Derneği, Erbirder, Tekmanlılar, Horasanlılar, Hınıslılar Dernek temsilcileri, Mustafa Ilıcalı’nın TBMM’de milletvekili olarak görmek istediklerini belirttiler.

ebubekir-tasyurek-kenan-gulerci

Etiketler:

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]